Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

9-15/11: 3 ζώδια θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες

Σα, 7 Νοέ 2026 09:59

Ελλάδα – “Έρχονται” βροχές και χιόνια

Σα, 7 Νοέ 2026 09:56

Θρίλερ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Η μητέρα, η μαία και η τραγωδία

Σα, 7 Νοέ 2026 09:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ανατροπή με τα αίτια θανάτου του πυροσβέστη στο Γύθειο: Η ιατροδικαστική άλλα έδειξε

Πε, 30 Ιούλ 2026 20:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο του 26χρονου πυροσβέστη στο Γύθειο, τα οποία φέρνουν ανατροπή σε όσα γνωρίζαμε.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Mega, ο άτυχος Κωνσταντίνος Λαιμοδέτης “χάθηκε” από εισπνοή τοξικού καπνού και όχι από παθολογικά αίτια, κάτι που σημαίνει ότι ο θάνατός του επήλθε εν ώρα καθήκοντος.

Ο 26χρονος υποδιοικητής συμμετείχε ενεργά στη μάχη κατάσβεσης της φωτιάς στο Γύθειο. Οι συνάδελφοί του δεν κατάφεραν να τον βρουν, καθώς δεν απαντούσε στον ασύρματο και μία ώρα αργότερα τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Αγανακτησμένοι δηλώνουν οι εποχικοί πυροσβέστες
Το ρεπορτάζ δημοσίευσαν στη σελίδα τους στο Facebook οι Εποχικοί Πυροσβέστες, οι οποίοι έγραψαν ότι “από εισπνοή καπνού προήλθε ο θάνατος του 26χρονου Υποδιοικητή Κωνσταντίνου Λαιμοδέτη σύμφωνα με το ιατροδικαστικο πόρισμα του νοσοκομείου Σπάρτης”.

“Δηλώνουμε την αγανάκτηση μας και το θυμό μας καθώς από την πρώτη στιγμή δημοσιεύματα αναφέρονταν σε παθολογικά αιτία που δεν είχαν σχέση με την πυρκαγιά προσπαθώντας να υποβαθμίσουν το γεγονός. Η αλήθεια για τους θανάτους των 3 συναδέλφων μας δεν θα επιτρέψουμε να συγκαλυφθεί”, καταλήγουν στην ανάρτησή τους.

Πένθος στο Αγρίνιο για τον θάνατο του 26χρονου πυροσβέστη
Την ίδια ώρα, βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στο Αγρίνιο η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος, Κωνσταντίνου Λαιμοδέτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 26 ετών, ενώ συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην περιοχή του Αγερανού Γυθείου.

Ο άτυχος αξιωματικός υπηρετούσε ως υποδιοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και βρισκόταν μαζί με τους συναδέλφους του στην πρώτη γραμμή της μάχης με τις φλόγες.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, έχοντας μαζί του τον ατομικό του εξοπλισμό, σε σημείο όπου εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε ενεργό μέτωπο της φωτιάς.

Η ιστοσελίδα AgrinioPress αναφέρει ότι ο νεαρός αξιωματικός ήταν γιος εκπαιδευτικού από τον Αγιο Κωνσταντίνο, το μοναδικό παιδί της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο – Σήμερα η Κρήτη αποχαιρέτησε τους δυο πυροσβέστες που χάθηκαν στη φωτιά, στο Ρέθυμνο


αιτία Άλλα Ανατροπή: Γύθειο Διάφορα έδειξε θανάτου! ιατροδικαστική με πυροσβέστη στο Τα του



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9-15/11: 3 ζώδια θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες
Σα, 7 Νοέ 2026 09:59
Ελλάδα – “Έρχονται” βροχές και χιόνια
Σα, 7 Νοέ 2026 09:56
Θρίλερ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Η μητέρα, η μαία και η τραγωδία
Σα, 7 Νοέ 2026 09:52
6/11: Μόνο 2 ζώδια ξεχωρίζουν – Μια παλιά υπόθεση τους μπορεί να επιστρέψει
Πα, 6 Νοέ 2026 23:30
Τραγικό περιστατικό μέσα σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια
Πα, 6 Νοέ 2026 23:15
Σοκ! Τον συνέλαβαν, πριν λίγες ώρες, στο Λουτράκι και ομολόγησε άλλους 2 φόνους
Πα, 6 Νοέ 2026 23:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.