Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απώλεια που συγκινεί – Έφυγε από τη ζωή η 27χρονη Ράνια μετά από μάχη με τη νόσο ALS

Πε, 25 Ιούν 2026 15:55

Θεσσαλονίκη: Οι κινήσεις του 26χρονου ληστή σε ασανσέρ που καταγράφηκαν σε κάμερα – Πώς εξαρθρώθηκε η δράση του (Βίντεο)

Πε, 25 Ιούν 2026 15:51

Ανατροπές στα τέλη Ιουνίου: Για ποια 4 ζώδια ανοίγει ξανά ένα παλιό κεφάλαιο και μια δευτερη ευκαιρία

Πε, 25 Ιούν 2026 15:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου:Συγκλονιστική εξομολόγηση. “Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου…θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει.”

Τε, 24 Μάι 2023 13:53 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Katerina” , μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του , λόγω των περιττών κιλών , αλλά και για το γιο του Αναστάση.

«Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται.

Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή το να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Οι φορές που έχω μαλώσει και δημοσίως με ανθρώπους είναι γιατί δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά…

Συνέχεια μου λένε οι δικοί μου ότι φοβούνται για την υγεία μου. Είναι μια μεγάλη κουβέντα όλο αυτό, αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να εξομολογηθεί: «Θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία που να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει και να πάει όπου θέλει.

Από το να μην είμαι εγώ εδώ μέχρι να μου πει ότι φεύγει στην Αυστραλία, σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα».

«Προσπαθώ να καταπολεμήσω τις κακές εικόνες που είχα από τον δικό μου πατέρα, ο οποίος έκανε πολλά καλά αλλά και πολλά κακά. Αν δεν είχα τον φόβο του, θα είχα μπλέξει άσχημα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Κοιμάμαι ακόμα Ανάσταση Αρναούτογλου:Συγκλονιστική Γρηγόρης δω είμαι εξομολόγησή καλά με μεγαλώνει.” μέχρι μηχάνημα. μου να οξυγόνου…θέλω τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απώλεια που συγκινεί – Έφυγε από τη ζωή η 27χρονη Ράνια μετά από μάχη με τη νόσο ALS
Πε, 25 Ιούν 2026 15:55
Θεσσαλονίκη: Οι κινήσεις του 26χρονου ληστή σε ασανσέρ που καταγράφηκαν σε κάμερα – Πώς εξαρθρώθηκε η δράση του (Βίντεο)
Πε, 25 Ιούν 2026 15:51
Ανατροπές στα τέλη Ιουνίου: Για ποια 4 ζώδια ανοίγει ξανά ένα παλιό κεφάλαιο και μια δευτερη ευκαιρία
Πε, 25 Ιούν 2026 15:39
Ανατροπή στην Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της συμπλοκής – Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες
Πε, 25 Ιούν 2026 14:26
Συναγερμός στη λίμνη Αώου: Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια κατάσβεσης
Πε, 25 Ιούν 2026 14:00
Καθηγητής Παπαζάχος: Αναλύει τα ελληνικά ρήγματα που μπορούν να δώσουν μεγάλους σεισμούς
Πε, 25 Ιούν 2026 11:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.