Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κοζάνη: Είδαν τη φρίκη με τα μάτια τους! Ούρλιαζαν από τον φόβο – Επιβάτης οδήγησε το λεωφορείο, γιατί…

Πε, 4 Δεκ 2025 09:46

Θεσσαλονίκη: Φρίκη μέσα σε λεωφορείο! “Πάγωσαν” οι επιβάτες – Άνδρας μπήκε μέσα και…

Πε, 4 Δεκ 2025 09:43

Τα 3+1 ζώδια που θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με γεμάτο πορτοφόλι

Πε, 4 Δεκ 2025 09:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου:Συγκλονιστική εξομολόγηση. “Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου…θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει.”

Τε, 24 Μάι 2023 13:53 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Katerina” , μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του , λόγω των περιττών κιλών , αλλά και για το γιο του Αναστάση.

«Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται.

Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή το να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Οι φορές που έχω μαλώσει και δημοσίως με ανθρώπους είναι γιατί δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά…

Συνέχεια μου λένε οι δικοί μου ότι φοβούνται για την υγεία μου. Είναι μια μεγάλη κουβέντα όλο αυτό, αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να εξομολογηθεί: «Θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία που να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει και να πάει όπου θέλει.

Από το να μην είμαι εγώ εδώ μέχρι να μου πει ότι φεύγει στην Αυστραλία, σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα».

«Προσπαθώ να καταπολεμήσω τις κακές εικόνες που είχα από τον δικό μου πατέρα, ο οποίος έκανε πολλά καλά αλλά και πολλά κακά. Αν δεν είχα τον φόβο του, θα είχα μπλέξει άσχημα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Κοιμάμαι ακόμα Ανάσταση Αρναούτογλου:Συγκλονιστική Γρηγόρης δω είμαι εξομολόγησή καλά με μεγαλώνει.” μέχρι μηχάνημα. μου να οξυγόνου…θέλω τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κοζάνη: Είδαν τη φρίκη με τα μάτια τους! Ούρλιαζαν από τον φόβο – Επιβάτης οδήγησε το λεωφορείο, γιατί…
Πε, 4 Δεκ 2025 09:46
Θεσσαλονίκη: Φρίκη μέσα σε λεωφορείο! “Πάγωσαν” οι επιβάτες – Άνδρας μπήκε μέσα και…
Πε, 4 Δεκ 2025 09:43
Τα 3+1 ζώδια που θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με γεμάτο πορτοφόλι
Πε, 4 Δεκ 2025 09:09
Κερατσίνι: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την κόρη του ζευγαριού, που βρέθηκε νεκρό στο μπαλκόνι – “Το τι δεν έχω ζήσει…”
Τε, 3 Δεκ 2025 21:39
Αλλάζει χέρια η Espresso – Ποιος γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας την αγοράζει;
Τε, 3 Δεκ 2025 21:32
Ηράκλειο: Σπίτι «κολαστήριο» για τα παιδιά! Πολύ χειρότερα από όσα φαντάζονταν! Φρίκη με η@@@@@, με ε@@@@@ και…
Τε, 3 Δεκ 2025 21:26
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.