Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν τις επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται το επόμενο διάστημα – Έφτασε επιτέλους η ώρα

Σα, 13 Ιούν 2026 19:21

Σίνδος: Φρικιαστικό εργατικό δυστύχημα 56χρονης – Έτσι έμαθε ο σύζυγός της το τραγικό της τέλος…

Σα, 13 Ιούν 2026 19:09

Αυτό είναι το διαχρονικό μαγιό που δείχνει πάντα κομψό και κολακεύει κάθε σιλουέτα – Ταιριάζει σε όλες!

Σα, 13 Ιούν 2026 15:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου:Συγκλονιστική εξομολόγηση. “Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου…θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει.”

Τε, 24 Μάι 2023 13:53 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Katerina” , μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του , λόγω των περιττών κιλών , αλλά και για το γιο του Αναστάση.

«Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται.

Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή το να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Οι φορές που έχω μαλώσει και δημοσίως με ανθρώπους είναι γιατί δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά…

Συνέχεια μου λένε οι δικοί μου ότι φοβούνται για την υγεία μου. Είναι μια μεγάλη κουβέντα όλο αυτό, αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να εξομολογηθεί: «Θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία που να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει και να πάει όπου θέλει.

Από το να μην είμαι εγώ εδώ μέχρι να μου πει ότι φεύγει στην Αυστραλία, σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα».

«Προσπαθώ να καταπολεμήσω τις κακές εικόνες που είχα από τον δικό μου πατέρα, ο οποίος έκανε πολλά καλά αλλά και πολλά κακά. Αν δεν είχα τον φόβο του, θα είχα μπλέξει άσχημα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Κοιμάμαι ακόμα Ανάσταση Αρναούτογλου:Συγκλονιστική Γρηγόρης δω είμαι εξομολόγησή καλά με μεγαλώνει.” μέχρι μηχάνημα. μου να οξυγόνου…θέλω τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν τις επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται το επόμενο διάστημα – Έφτασε επιτέλους η ώρα
Σα, 13 Ιούν 2026 19:21
Σίνδος: Φρικιαστικό εργατικό δυστύχημα 56χρονης – Έτσι έμαθε ο σύζυγός της το τραγικό της τέλος…
Σα, 13 Ιούν 2026 19:09
Αυτό είναι το διαχρονικό μαγιό που δείχνει πάντα κομψό και κολακεύει κάθε σιλουέτα – Ταιριάζει σε όλες!
Σα, 13 Ιούν 2026 15:09
Ελλάδα: Φωτιές τώρα! Τέσσερα ενεργά μέτωπα πυρκαγιάς στη χώρα
Σα, 13 Ιούν 2026 15:02
Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν την ανατροπή! Πέφτουν οι μάσκες, ένα μυστικό έρχεται στο φως και μία συνάντηση θα…
Σα, 13 Ιούν 2026 12:43
Ελλάδα: Πέθανε, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός ιδιοκτήτης…
Σα, 13 Ιούν 2026 12:40
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.