Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Νέο θρίλερ σε εξέλιξη με νεκρό άνδρα

Σα, 1 Αυγ 2026 23:23

Kυριακή 02/08: Σε ένα και μοναδικό ζώδιο ανήκει η μέρα – “Μαγνητίζει” τους πάντες γύρω του

Σα, 1 Αυγ 2026 21:29

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να φάτε παγωτό , σύμφωνα με τους διατροφολόγους

Σα, 1 Αυγ 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η Ν.Δ. ξεκινάει να ψάχνει (από τώρα) για τους υποψήφιους σε Δήμους και Περιφέρειες!

Πε, 21 Ιαν 2021 22:20 Παραπολιτικά
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Προεκλογικό… οργασμό έφερε η νέα χρονιά στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Αφενός τα σενάρια για εθνικές εκλογές εντός του 2021 θέτουν σε πλήρη εγρήγορση τον κομματικό μηχανισμό της Πειραιώς και από την άλλη πλευρά σε φάση έντονης προετοιμασίας βρίσκεται το «γαλάζιο» στρατόπεδο ενόψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το 2023. 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το e-ota.gr υπό σύσταση είναι η επιτροπή αξιολόγησης υποψηφιοτήτων στην Πειραιώς για τις επικείμενες εκλογές ανάδειξης δημάρχων και περιφερειαρχών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σχεδιασμός της Πειραιώς για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όριζε την εκκίνηση των προετοιμασιών για τα μέσα της χρονιάς, ωστόσο υπάρχει ήδη πίεση από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού, και οι προθέσεις του κυβερνώντος κόμματος είναι να προληφθούν προβλήματα και «αντάρτικα» όσο ο χρόνος είναι ακόμη σύμμαχος.

Η «ομάδα κρούσης» της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες εκλογές όπως λένε οι πληροφορίες μας θα βρίσκεται υπό την άμεση επίβλεψη του γραμματέα του κόμματος, Γιώργου Στεργίου.

Κομβικό ρόλο στις αξιολογήσεις των υποψηφίων σε δήμους και περιφέρειες αναμένεται να διαδραματίσει ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ και έμπειρος στα αυτοδιοικητικά Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος έχει αναλάβει τη Γραμματεία Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων του κόμματος, ενώ σημαντική θα είναι και η παρουσία του Οργανωτικού Γραμματέα Σπύρου Σταθούλη στο έργο της επιτροπής.

Η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να διατηρήσει αναλλοίωτη τη συνταγή της επιτυχίας του 2019, δηλαδή να μην δοθούν τα πατροπαράδοτα χρίσματα ωστόσο να στηριχθούν υποψηφιότητες στις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους της χώρας. / e-ota

 

Δήμους Διάφορα ξεκινάει περιφέρειες τους Τώρα υποψήφιους ψάχνει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Νέο θρίλερ σε εξέλιξη με νεκρό άνδρα
Σα, 1 Αυγ 2026 23:23
Kυριακή 02/08: Σε ένα και μοναδικό ζώδιο ανήκει η μέρα – “Μαγνητίζει” τους πάντες γύρω του
Σα, 1 Αυγ 2026 21:29
Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να φάτε παγωτό , σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Σα, 1 Αυγ 2026 21:26
Φωτιές: Ώρες αγωνίας και για γνωστό παίκτη ριάλιτι – «Κινδυνεύει το σπίτι της αδερφής μου»
Σα, 1 Αυγ 2026 21:23
Μύκονος: Λογαριασμός άστα να πάνε – Μετά τα “χρυσά” καλαμαράκια σειρά είχε το ποτό από “χρυσό” – “Απλά απαίσια…”
Σα, 1 Αυγ 2026 19:12
Τραγική υπόθεση! Νεκρή μητέρα δύο παιδιών – Το απλό σύμπτωμα και η λάθος διάγνωση γιατρών
Σα, 1 Αυγ 2026 18:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.