Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!

Δε, 23 Φεβ 2026 00:24

Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…

Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51

Ίλιον: Απίστευτο περιστατικό! “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Γυναίκα λιποθύμισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης και ο διασώστης πήρε το μικρόφωνο και…(Βίντεο)

Κυ, 22 Φεβ 2026 22:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η νέα ελληνική σειρά με τα επεισόδια που θα κοστίζουν 1 εκατ. ευρώ το ένα

Πα, 18 Οκτ 2024 18:36 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Money talks, bullshit walks». H συγκεκριμένη φράση αγγλοσαξονικής προέλευσης εκστομίζεται σχεδόν καθημερινά από στελέχη των καναλιών εδώ και δεκαετίες.

Ειδικά σε περιόδους μεταγραφών ή σημαντικών κινήσεων στο πεδίο του μιντιακού γίγνεσθαι. Λόγω διεθνών και εσωτερικών εξελίξεων τώρα μια άλλη ρήση είναι περισσότερο επίκαιρη: «No money no honey».

Από την αρχή της σεζόν παρατηρείται η τάση μετακίνησης επιπλέον μερίδας κοινού στα λεγόμενα «Others» δηλαδή σε μικρότερους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και σε συνδρομητικές πλατφόρμες, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν προβλέψεις πως η διαφημιστική δαπάνη θα κινηθεί οριακά προς τα κάτω.

Η πίεση αυξάνεται λοιπόν σε όλα τα επίπεδα στην τηλεόραση και μετά την 28η Οκτωβρίου ίσως παρθούν οι πρώτες αποφάσεις. Κάποιες με αιφνιδιαστικό χαρακτήρα…

Με κόστος 1 εκατομμύριο ευρώ η «Μεγάλη Χίμαιρα» στην ΕΡΤ
Μετά από ταλαντώσεις τουλάχιστον δύο ετών ένα κορυφαίο έργο της Ελληνικής λογοτεχνίας η «Μεγάλη Χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση παίρνει το δρόμο της μεταφοράς του στη μικρή οθόνη.

Η σειρά αποτελεί μία συμπαραγωγή της ΕΡΤ, της Foss Productions, της Beta Films και της MomPracem Film, ενώ παράλληλα η Boo Productions και άλλοι σημαντικοί τηλεοπτικοί επενδυτές συμμετέχουν στην παραγωγή.

Η πρώτη αναγγελία της σειράς είχε γίνει επί διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζούλα ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε ένα «πάγωμα» που σύμφωνα με πληροφορίες είχε να κάνει και με παραγωγικά θέματα αλλά και με δυσθεώρητα κόστη για το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και η σειρά που θα έχει 6 συνολικά επεισόδια με κόστος 6 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο (1 εκατομμύριο ευρώ το επεισόδιο) μπαίνει σε διαδικασία παραγωγής. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βαρδής Μαρινάκης («Σιωπηλός δρόμος») και το σενάριο ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης («Έτερος Εγώ», «Ερωτας μετά»).

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, ένα νησί που αποπνέει τον αυθεντικό χαρακτήρα και την αρχιτεκτονική της περιόδου κατά την οποία διαδραματίζεται η σειρά (δεκαετία 1930).

Πηγή: reader.gr

εκατ. Ελληνική ένα… επεισόδια ευρώ θα κοστίζουν με Νέα που σειρά Τα το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!
Δε, 23 Φεβ 2026 00:24
Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…
Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51
Ίλιον: Απίστευτο περιστατικό! “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Γυναίκα λιποθύμισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης και ο διασώστης πήρε το μικρόφωνο και…(Βίντεο)
Κυ, 22 Φεβ 2026 22:05
Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57
Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50
Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.