Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Με αυτό το κόλπο θα βράζετε τις πατάτες δύο φορές πιο γρήγορα! – Λίγοι το γνωρίζουν…

Τρ, 21 Απρ 2026 09:38

Κεφαλονιά: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη Μυρτώ και τη λέει το κινητό της! Δεν το έχει πει κανείς, μέχρι σήμερα…

Τρ, 21 Απρ 2026 09:20

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!

Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η στιγμή που η καταιγίδα «καταπίνει» το γιοτ με τους μεγιστάνες στη Σικελία – Εξαφανίστηκε σε 60 δευτερόλεπτα

Τε, 21 Αυγ 2024 03:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των έξι αγνοουμένων του ναυαγίου στο Παλέρμο. Στο μοιραίο πολυτελές γιοτ επέβαιναν σημαίνοντα πρόσωπα της βρετανικής οικονομίας, όπως ο πρόεδρος της τράπεζας Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ και ο γνωστός βρετανός επιχειρηματίας Μάικ Λιντς και συγγενικά τους πρόσωπα.

Σοκάρουν τα πλάνα από νέο βίντεο κάμερας που δείχνει καρέ – καρέ πώς η καταιγίδα στη Σικελία «κατάπιε» και βύθισε το γιοτ του μεγιστάνα Μάικ Λιντς, ο οποίος αγνοείται ακόμα.

Το υλικό μοιράστηκε και το δελτίο του Mega, ενώ όπως αναφέρει η Daily Mail, αποτυπώνει τη στιγμή που το Bayesian καταποντίζεται από την ανήλεη καταιγίδα που το βύθισε «σε 60 δευτερόλεπτα».

Τα πλάνα κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος σε μια βίλα μόλις 200 μέτρα από το σημείο που βυθίστηκε το σκάφος, που φαίνεται αγκυροβολημένο σε απόσταση, με τα φώτα του να αναβοσβήνουν μέσα στην καταρρακτώδη βροχή.

Σικελία: «Εξαφανίστηκε σε δύο λεπτά»
«Από τις είκοσι περίπου κάμερες που εγκαταστάθηκαν στο σπίτι, μόνο μία δεν ταρακουνήθηκε από τον άνεμο και τη βροχή. Μπορείτε να δείτε καθαρά τι συμβαίνει. Δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσε να γίνει για το σκάφος. Εξαφανίστηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», είπε ο ιδιοκτήτης της βίλας.

Όπως δήλωσε στο Reuters, ο Κάρστεν Μπόρνερ -ο καπετάνιος πλοίου ολλανδικής σημαίας- που έσωσε από τη θάλασσα τους επιβάτες του Bayesian, το ιστιοπλοϊκό βυθίστηκε μέσα σε μόλις δύο λεπτά.

«Δεν έχω ιδέα τι έκαναν. Ξέρω μόνο ότι έπεσαν με ένα κατάρτι στο νερό και ότι βυθίστηκαν σε δύο λεπτά», είπε χαρακτηριστικά ο Μπόρνερ, ο οποίος εξήγησε ότι η ακραία υψηλή θερμοκρασία της θάλασσας που αγγίζει του 30 βαθμούς Κελσίου είναι «πολύ υψηλή για τη Μεσόγειο και αυτό προκαλεί, σίγουρα, ισχυρές καταιγίδες».

Σικελία: Η στιγμή της βύθισης του σκάφους – Σε 60 δευτερόλεπτα η θάλασσα «κατάπιε» το γιοτ


– γιoτ δευτερόλεπτα Διάφορα εξαφανίστηκε! καταιγίδα καταπίνει με μεγιστάνες που σε Σικελία: στη στιγμή το τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με αυτό το κόλπο θα βράζετε τις πατάτες δύο φορές πιο γρήγορα! – Λίγοι το γνωρίζουν…
Τρ, 21 Απρ 2026 09:38
Κεφαλονιά: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη Μυρτώ και τη λέει το κινητό της! Δεν το έχει πει κανείς, μέχρι σήμερα…
Τρ, 21 Απρ 2026 09:20
Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!
Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”
Δε, 20 Απρ 2026 23:08
Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…
Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις σειρές, που όλοι αγαπήσαμε…
Δε, 20 Απρ 2026 19:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.