Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τύχη βουνό και ευκαιρίες: Τα τρία ζώδια που ευνοούνται αυτή την εβδομάδα

Κυ, 23 Νοέ 2025 18:03

Η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι – Την εξευτέλισε μπροστά σε 40 άτομα σε στάση λεωφορείου

Κυ, 23 Νοέ 2025 14:24

Αργίες 2026: Οι δυο που χάνουμε – Όλα τα τριήμερα της νέας χρονιάς και η “χασούρα”

Κυ, 23 Νοέ 2025 14:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η στιγμή που η καταιγίδα «καταπίνει» το γιοτ με τους μεγιστάνες στη Σικελία – Εξαφανίστηκε σε 60 δευτερόλεπτα

Τε, 21 Αυγ 2024 03:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των έξι αγνοουμένων του ναυαγίου στο Παλέρμο. Στο μοιραίο πολυτελές γιοτ επέβαιναν σημαίνοντα πρόσωπα της βρετανικής οικονομίας, όπως ο πρόεδρος της τράπεζας Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ και ο γνωστός βρετανός επιχειρηματίας Μάικ Λιντς και συγγενικά τους πρόσωπα.

Σοκάρουν τα πλάνα από νέο βίντεο κάμερας που δείχνει καρέ – καρέ πώς η καταιγίδα στη Σικελία «κατάπιε» και βύθισε το γιοτ του μεγιστάνα Μάικ Λιντς, ο οποίος αγνοείται ακόμα.

Το υλικό μοιράστηκε και το δελτίο του Mega, ενώ όπως αναφέρει η Daily Mail, αποτυπώνει τη στιγμή που το Bayesian καταποντίζεται από την ανήλεη καταιγίδα που το βύθισε «σε 60 δευτερόλεπτα».

Τα πλάνα κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος σε μια βίλα μόλις 200 μέτρα από το σημείο που βυθίστηκε το σκάφος, που φαίνεται αγκυροβολημένο σε απόσταση, με τα φώτα του να αναβοσβήνουν μέσα στην καταρρακτώδη βροχή.

Σικελία: «Εξαφανίστηκε σε δύο λεπτά»
«Από τις είκοσι περίπου κάμερες που εγκαταστάθηκαν στο σπίτι, μόνο μία δεν ταρακουνήθηκε από τον άνεμο και τη βροχή. Μπορείτε να δείτε καθαρά τι συμβαίνει. Δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσε να γίνει για το σκάφος. Εξαφανίστηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», είπε ο ιδιοκτήτης της βίλας.

Όπως δήλωσε στο Reuters, ο Κάρστεν Μπόρνερ -ο καπετάνιος πλοίου ολλανδικής σημαίας- που έσωσε από τη θάλασσα τους επιβάτες του Bayesian, το ιστιοπλοϊκό βυθίστηκε μέσα σε μόλις δύο λεπτά.

«Δεν έχω ιδέα τι έκαναν. Ξέρω μόνο ότι έπεσαν με ένα κατάρτι στο νερό και ότι βυθίστηκαν σε δύο λεπτά», είπε χαρακτηριστικά ο Μπόρνερ, ο οποίος εξήγησε ότι η ακραία υψηλή θερμοκρασία της θάλασσας που αγγίζει του 30 βαθμούς Κελσίου είναι «πολύ υψηλή για τη Μεσόγειο και αυτό προκαλεί, σίγουρα, ισχυρές καταιγίδες».

Σικελία: Η στιγμή της βύθισης του σκάφους – Σε 60 δευτερόλεπτα η θάλασσα «κατάπιε» το γιοτ


– γιoτ δευτερόλεπτα Διάφορα εξαφανίστηκε! καταιγίδα καταπίνει με μεγιστάνες που σε Σικελία: στη στιγμή το τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τύχη βουνό και ευκαιρίες: Τα τρία ζώδια που ευνοούνται αυτή την εβδομάδα
Κυ, 23 Νοέ 2025 18:03
Η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι – Την εξευτέλισε μπροστά σε 40 άτομα σε στάση λεωφορείου
Κυ, 23 Νοέ 2025 14:24
Αργίες 2026: Οι δυο που χάνουμε – Όλα τα τριήμερα της νέας χρονιάς και η “χασούρα”
Κυ, 23 Νοέ 2025 14:09
8 ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών και μάλλον δεν το ήξερες
Κυ, 23 Νοέ 2025 12:54
Καμπανακι ειδικών! Βράζουν οι ωκεανοι – Για ποιες περιοχές της Ευρώπης υπάρχει έντονη ανησυχία –
Κυ, 23 Νοέ 2025 11:18
Συντάξεις: Τα 4 «χρυσά» νέα που αλλάζουν τη ζωή 1,4 εκατ. συνταξιούχων
Κυ, 23 Νοέ 2025 10:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.