Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη! Πασίγνωστη Ελληνίδα κατήγγειλε τον πρώην της για α@@@@ σε βάρος της κόρης της – Αποκαλύψεις σοκ!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:24

Αυτά είναι τα 4 σύνολα που φοράνε οι κομψές γυναίκες στις ζέστες! Τις κολακεύουν όλες!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:19

Ζώδια 06/06: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την ανατροπή το Σάββατο! Το Σύμπαν τους τα φέρνει όλα στο φως!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ηλίας Μαμαλάκης: «Για μένα είναι ο μόνος σεφ που ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση»

Τρ, 21 Μαρ 2023 21:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time ,μιλώντας για τις προτάσεις που έχει κάνει σε κανάλια,  για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην τηλεόραση ,αλλά και για το πρόσωπο που ξεχωρίζει από τις εκπομπές μαγειρικής.

Η εκπομπή που απογείωσε τη δημοτικότητά σας ήταν το «Μπουκιά και συχώριο» στο MEGA. Και είστε από τους «πρωτεργάτες» στον χώρο αυτό.

Η πρώτη ήταν η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία είχε ξεκινήσει τη μαγειρική στην τηλέοραση σχεδόν δέκα χρόνια πριν από εμένα. Εγώ είμαι ο πρώτος που έκανε ταξιδιωτική μαγειρική. Έβγαλα τη μαγειρική έξω από το στούντιο.

Το σκέφτεστε για την τηλεόραση ή έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εσάς;

Φυσικά και το σκέφτομαι, όμως στην ελληνική τηλεόραση δεν είναι τι θέλεις εσύ αλλά τι θέλουν τα κανάλια και τι χρόνο δαπανάς να πηγαίνεις στους διαδρόμους τους, να σε βλέπουν, να τους βλέπεις, να τους παρακαλάς και να σε παρακαλάνε. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε κανάλι για να παρακαλέσω. Ακόμα και στο MEGA, όπου δούλεψα δέκα χρόνια, είχα πάει μόνο δύο φορές.

Έχω κάνει κάποιες προτάσεις σε κανάλια αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εκτός τηλεόρασης, ήταν προτάσεις οι οποίες δεν ήταν χαζοχαρούμενες αλλά «ψαγμένες» και είχαν κάποια δαπάνη για να γίνουν. Είχα προτείνει να κάνω τις πορείες του Αποστόλου Παύλου, την κουζίνα του 5ου αιώνα π.Χ, το ψάρεμα στον ελληνικό χώρο κ.α. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν ήθελαν τέτοιες εκπομπές αλλά να μαγειρεύω στο στούντιο.

Υπήρξε εποχή που δέκα σεφ μαγείρευαν σε όλα τα κανάλια πρωί-μεσημέρι-βράδυ και κάνανε όλοι το ίδιο πράγμα: ανακάτευαν πέντε υλικά και έβγαζαν ένα ωραίο φαγάκι. Δεν ήταν το δικό μου ζητούμενο αυτό. Εγώ ξεκίνησα με ψηλά τον πήχη κι αν ξανάβγαινα στην τηλεόραση θα τον ανέβαζα ακόμα περισσότερο. Μου έχουν προτείνει να μαγειρέψω σε πρωινή εκπομπή και έχω αρνηθεί.

Από τους σεφ της τηλεόρασης – και στις πρωινές εκπομπές – υπάρχει κάποιος που εσείς τον ξεχωρίζετε και τον θεωρείτε πάρα πολύ καλό;

Ο μόνος που ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Νομίζω ότι ο Άκης έχει ένα πολύ σημαντικό γυναικείο κοινό, γιατί είναι ένα νέο παιδί, χαμηλών τόνων, δεν εκτίθεται στα media, μαγειρεύει όμορφα φαγητά, είναι γοητευτικός. Κλείνει το μάτι στις τηλεθεάτριες και αρέσει πολύ και σαν άντρας.

«Είναι Αυτή για Διάφορα Ηλίας Μαμαλάκης: μένα μόνος ξεχωρίζει που ΣΕΦ στην στιγμή τηλεόραση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη! Πασίγνωστη Ελληνίδα κατήγγειλε τον πρώην της για α@@@@ σε βάρος της κόρης της – Αποκαλύψεις σοκ!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:24
Αυτά είναι τα 4 σύνολα που φοράνε οι κομψές γυναίκες στις ζέστες! Τις κολακεύουν όλες!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:19
Ζώδια 06/06: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την ανατροπή το Σάββατο! Το Σύμπαν τους τα φέρνει όλα στο φως!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:11
Η στιγμή που συλλαμβάνουν την Έλενα Τοπαλίδου – ” Πήγε στην τ@@@@@ και..”
Πα, 5 Ιούν 2026 23:05
Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο εμβληματικός Έλληνας υπουργός…
Πα, 5 Ιούν 2026 19:44
Ιούνιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια! Το παρελθόν τους “χτυπάει” την πόρτα
Πα, 5 Ιούν 2026 13:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.