Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Την έκοψαν μέχρι κι απ’ τα DVD!: Η σκηνή που εξαφάνισαν απ’ τα «Εγκλήματα» σήμερα θα προκαλούσε σφοδρές αντιδράσεις – Είναι η… (Vid)

Δε, 20 Οκτ 2025 13:17

Ηλεία: Φρίκη και ανατριχίλα για μάνα και κόρη – Ο πατέρας, ο β@@@@, ο φούρνος και…

Δε, 20 Οκτ 2025 10:18

H ζωή βελτιώνεται πολύ για 3 ζώδια – «Έρχεται η ισορροπία μέσα από απροσδόκητα δώρα» – Το σύμπαν άκουσε…

Δε, 20 Οκτ 2025 10:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

J2US: Η συγκινητική στιγμή που η Δέσποινα Βανδή και ο Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκαν τον αξέχαστο Βασίλη Καρρά

Σα, 29 Ιούν 2024 00:06 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου ερμήνευσαν στον ημιτελικό του J2US το τραγούδι του αείμνηστου Βασίλη Καρρά, «Όταν τα χρόνια σου περάσουν».

«Τρέμω, είμαι συγκινημένος», είπε ο Νίκος Κοκλώνης. «Άκουγα τα παιδιά, είμαι συνήθως πάντα χαρούμενος, με ξέρετε. Μου λείπει πάρα πολύ ο Βασίλης Καρράς. Μου ήρθε στο μυαλό όταν άκουγα τον Μανώλη. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο συνήθως. Σκέφτηκα τον Βασίλη εδώ πάνω, στα “κακά” του και μου έλεγε “Πιτσιρικάκο”. Από εκεί που είναι μας δίνει την αγάπη του. Μου λείπει πολύ, θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ».

Η κριτική επιτροπή του J2US μνημόνευσε επίσης τον Βασίλη Καρρά
Τον λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή, που είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά στο παρελθόν. «Ξέρω πόση μεγάλη αδυναμία του είχες, Νίκο, αλλά δεν νιώθω ότι έχει φύγει. Είναι ένα παράδοξο συναίσθημα, που δεν μπορεί να επικοινωνήσει το μυαλό με την καρδιά. Δεν το νιώθω, είναι περίεργο», σημείωσε η κριτής του J2US.

«Μας ταξίδεψες, μου θύμισες τον Βασίλη, που είχα συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του, τα είχαμε πιει, είχαμε φάει μαζί… Την τελευταία φορά που μιλήσαμε του είχα στείλει ένα τραγούδι ντουέτο με έναν φίλο μας μαέστρο, τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει: “Πιτσιρίκο, δίνω μάχη, άμα τα καταφέρω θα το πούμε το τραγουδάκι”. Σαν να μην έφυγε ποτέ, οπότε είπε και η Δέσποινα, μας ακούει, μας βλέπει και χαίρεται» είπε ο Λευτέρης Πανταζής κάνοντας την κριτική του στο J2US.

Δείτε το βίντεο – Λ. Πανταζής για Β. Καρρά: «Μου είπε “Πιτσιρίκο, δίνω μάχη”»


Δείτε το βίντεο – Δ. Βανδή για Β. Καρρά: «Δεν νιώθω ότι “έχει φύγει”, δεν το νιώθω»


 

«j2us». αξέχαστο Βανδή: Βασίλη: Δέσποινα θυμήθηκαν και Καρρά Λευτέρης Πανταζής που στιγμή συγκινητική τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την έκοψαν μέχρι κι απ’ τα DVD!: Η σκηνή που εξαφάνισαν απ’ τα «Εγκλήματα» σήμερα θα προκαλούσε σφοδρές αντιδράσεις – Είναι η… (Vid)
Δε, 20 Οκτ 2025 13:17
Ηλεία: Φρίκη και ανατριχίλα για μάνα και κόρη – Ο πατέρας, ο β@@@@, ο φούρνος και…
Δε, 20 Οκτ 2025 10:18
H ζωή βελτιώνεται πολύ για 3 ζώδια – «Έρχεται η ισορροπία μέσα από απροσδόκητα δώρα» – Το σύμπαν άκουσε…
Δε, 20 Οκτ 2025 10:13
Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό! 15χρονη βγήκε με τις φίλες της και ο πατέρας, επειδή άργησε να γυρίσει…
Δε, 20 Οκτ 2025 09:17
Στα μαύρα ο χώρος της τηλεόρασης και του θεάτρου – “Αχ, αγαπημένε μου”- Νεκρός ο Έλληνας ηθοποιός…
Κυ, 19 Οκτ 2025 21:06
Ηράκλειο: Φρικτά και ανατριχιαστικά όσα περνούσε 55χρονη στα χέρια του συζύγου της – “Έβγαζε τα σ@@@@ του επάνω μου…”
Κυ, 19 Οκτ 2025 21:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.