Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις σειρές, που όλοι αγαπήσαμε…

Δε, 20 Απρ 2026 19:31

Κεφαλονιά: Σοκάρει ποιος είναι ο 66χρονος που μιλήσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ – Αποκαλύφθηκε…

Δε, 20 Απρ 2026 18:46

20-26 Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν κάτι “σπάνιο”! “Έρχονται” απρόσμενες καταστάσεις και απίθανα πράγματα

Δε, 20 Απρ 2026 15:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες – Πού και πότε θα χτυπήσει

Πα, 1 Οκτ 2021 20:43 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Έρχεται πολύ άστατος καιρός, κύμα σφοδρής κακοκαιρίας με έντονα φαινόμενα: ισχυρές καταιγίδες, βροχές και μπόρες.
Έρχεται ακραία μεταβολή του καιρού, σφοδρή κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και που όπως όλα δείχνουν θα τελειώσει τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου.

 

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Μετεωρολογίας (European Centre for Medium-Range Weather Forecasts) Σε μεγάλα τμήματα της ελληνικής επικράτειας θα επικρατήσουν πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα, με ισχυρές καταιγίδες, βροχές και μπόρες.

 

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 6 το πρωί, η κακοκαιρία θα βρίσκεται ήδη στη δυτική Ελλάδα, έχοντας κατηφορίσει από την κεντρική Ευρώπη και την ιταλική χερσόνησο. Από την Ήπειρο μέχρι και τα νησιά του Ιονίου, τα φαινόμενα θα είναι πολύ έντονα, όπως μπορείτε να δείτε στην ακόλουθη εικόνα, στην οποία διακρίνεται η κόκκινη ζώνη των ισχυρών καταιγίδων, οι οποίες θα δίνουν 31 τόνους νερό ανά στρέμμα!\Όσον περνούν οι ώρες, το κύμα θα μετακινείται από τα δυτικά προς τα ανατολικά και θα πλήξει πάρα πολύ την Πελοπόννησο, όπου από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι και νωρίς το απόγευμα θα σημειωθούν επίσης ισχυρές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια, στα δυτικά και στα κεντρικά τμήματά της.
Πιο αργά το απόγευμα, αλλά και τις βραδινές και τις νυχτερινές ώρες, το κύμα με τις ισχυρές καταιγίδες θα έχει μεταφερθεί στη Μαγνησία, στην Εύβοια και στις Σποράδες.

 

Μέχρι τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου, θα συνεχίζει να πλήττει τις Σποράδες, αλλά πλέον και τις Κυκλάδες και τα ανατολικότερα τμήματα των Δωδεκανήσων.
Σημειώνεται ότι, γύρω από την κόκκινη ζώνη της καταιγίδας, θα υπάρχουν βροχές και μπόρες.

έρχεται ισχυρές Καιρός κακοκαιρία καταιγίδες, ποτέ σφοδρή χτυπήσει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις σειρές, που όλοι αγαπήσαμε…
Δε, 20 Απρ 2026 19:31
Κεφαλονιά: Σοκάρει ποιος είναι ο 66χρονος που μιλήσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ – Αποκαλύφθηκε…
Δε, 20 Απρ 2026 18:46
20-26 Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν κάτι “σπάνιο”! “Έρχονται” απρόσμενες καταστάσεις και απίθανα πράγματα
Δε, 20 Απρ 2026 15:02
Πότε πέφτει φέτος η Γιορτή της Μητέρας – Τι αλλάζει
Δε, 20 Απρ 2026 14:04
Έκτακτο – Οι πρώτες πληροφορίες! – Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,5 Ρίχτερ στη…
Δε, 20 Απρ 2026 12:46
Ρίξατε πολύ αλάτι στο φαγητό και το κάνατε λύσσα; Το κόλπο που δεν θα σας έχουν πει για να το σώσετε!
Δε, 20 Απρ 2026 12:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.