Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ποια προϊόντα από αλεύρι αλεσμένων εντόμων βρίσκονται στα ράφια των σουπερ μάρκετ – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Δε, 11 Μάι 2026 17:18

Έτσι θα καταλάβεις ότι οι φίλοι σου είναι “ψεύτικοι” – Τα 5 σημάδια που σε προειδοποιούν

Δε, 11 Μάι 2026 13:21

Κως: Έτσι κατάφερε τουρίστας να κερδίσει αποζημίωση για τις ξαπλώστρες

Δε, 11 Μάι 2026 13:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός: «Κλείδωσαν» τα πρώτα χιόνια – Πότε θα δούμε… άσπρη μέρα στη χώρα

Πα, 27 Σεπ 2024 14:18 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σύμφωνα με τα δυο μεγαλύτερα προγνωστικά κέντρα της Ευρώπης, το ECMWF και το UKMO, πλησιάζουν τα πρώτα χιόνια!

Η μέση πρόβλεψη για την Ευρώπη δείχνει χιονοπτώσεις κάτω του μέσου όρου.

Περιμένουμε λιγότερα χιόνια Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Και τα δύο μοντέλα συμφωνούν σε μια αδύναμη περίοδο χιονόπτωσης στην Ευρώπη, εκτός από τις βόρειες περιοχές και ορισμένα κεντρικά μέρη γύρω από τις Άλπεις.

Το weatherforattica.gr εκτιμά μελετώντας από τα προγνωστικά μοντέλο ECMWF και το UKMO για τον «Χειμώνα 2024 – 2025»

Η πρόβλεψη Δεκεμβρίου δείχνει λιγότερες χιονοπτώσεις από το κανονικό σε μεγάλο μέρος της ηπείρου. Η μόνη περιοχή με περισσότερες χιονοπτώσεις είναι πάνω από τις Άλπεις και στη βόρεια Σκανδιναβία.

Η πρόβλεψη του Ιανουαρίου σύμφωνα το μοντέλο ECMWF δείχνει μειωμένη πιθανότητα χιονόπτωσης σε μεγάλο μέρος της ηπείρου. Ωστόσο, μια περιοχή με περισσότερες χιονοπτώσεις προβλέπεται να εκτιναχθεί στα νοτιοανατολικά τμήματα, πιθανότατα λόγω μιας ανωμαλίας υψηλής πίεσης στα βορειοδυτικά.

Το δεύτερο μοντέλο, το σύστημα πρόβλεψης μακράς εμβέλειας UKMO δίνει μία ακόμα ασθενή πρόγνωση χιονόπτωσης πανομοιότυπη με την ECMWF. Το μεγαλύτερο μέρος της ηπείρου προβλέπεται να έχει λιγότερες χιονοπτώσεις από το κανονικό, εκτός από ορισμένα βόρεια τμήματα.

Η πρόβλεψη χιονόπτωσης Δεκεμβρίου δεν δείχνει σημαντική βελτίωση εκτός από τα συνηθισμένα υψηλότερα υψόμετρα των βόρειων τμημάτων και μια μικρή περιοχή στις νότιες Άλπεις και πάνω από τα νοτιοανατολικά.

Δεν προβλέπεται σημαντική αλλαγή για τον Ιανουάριο σε ολόκληρη την ήπειρο. Όπως δείχνει η πρόβλεψη, η πιθανότητα χιονοπτώσεων αυξάνεται προς τα βορειοανατολικά και σε ορισμένες περιοχές στα κεντρικά τμήματα.

blog άσπρη δούμε θα Καιρός Κλείδωσαν: μέρα ποτέ πρώτα στη Τα χιόνια χώρα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποια προϊόντα από αλεύρι αλεσμένων εντόμων βρίσκονται στα ράφια των σουπερ μάρκετ – Πώς τα ξεχωρίζουμε
Δε, 11 Μάι 2026 17:18
Έτσι θα καταλάβεις ότι οι φίλοι σου είναι “ψεύτικοι” – Τα 5 σημάδια που σε προειδοποιούν
Δε, 11 Μάι 2026 13:21
Κως: Έτσι κατάφερε τουρίστας να κερδίσει αποζημίωση για τις ξαπλώστρες
Δε, 11 Μάι 2026 13:14
11 – 17 Μαΐου: Το σύμπαν δίνει το «πράσινο φως» σε 3 ζώδια – Τους “χαρίζει” αφθονία και μεγάλες ευκαιρίες!
Δε, 11 Μάι 2026 11:28
Έκτακτο – Ελλάδα: Ληστεία σε τράπεζα!
Δε, 11 Μάι 2026 11:25
Έκτακτο – Ελλάδα: Νεκρό βρέφος – Συνελήφθη η μητέρα του
Δε, 11 Μάι 2026 10:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.