Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη:Στο νοσοκομείο τα δίδυμα αδέλφια μετά το περιστατικό με τις φιάλες υγραερίου μέσα στο αυτοκίνητο.

Δε 20 Μαρ 2023 10:31

Θεσσαλονίκη:Απίστευτο περιστατικό με πατέρα και τα δύο παιδιά του.Τα κλείδωσε μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο και…

Κυ 19 Μαρ 2023 23:02

MasterChef:Επιστρέφει παλιός παίκτης και φέρνει ταραχή.

Κυ 19 Μαρ 2023 22:47
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός-Σάκης Αρναούτογλου:Η φετινή Πρωτοχρονιά θα σημειώσει ρεκόρ……..

Δε 26 Δεκ 2022 14:38 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Θα λιώσουν τα χιόνια ακόμη και σε χιονοδρομικά της Ευρώπης στα 2.000 μ

Για την πιο θερμή Πρωτοχρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, αν επαληθευτούν τα προγνωστικά του καιρού, θα πρόκειται για τη θερμότερη Πρωτοχρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ σε όλη την Ευρώπη: «Η φετινή Πρωτοχρονιά θα πρόκειται ίσως για τη θερμότερη έναρξη ενός νέου έτους που έχει καταγραφεί ποτέ στη μετεο ιστορία της Ευρώπης!».

Συνεχίζει, λέγοντας, πως η «νέα θερμή εισβολή, η οποία και θα αποτελειώσει σταδιακά την όποια εναπομείνασα χιονοκάλυψη ακόμα και κοντά στα 2000 μέτρα στα περισσότερα χιονοδρομικά της».

Τέλος, αναφέρει πως το κρύο ενδεχομένως να έρθει «μετά τις 11-13 του Γενάρη».

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Η φετινή Πρωτοχρονιά θα πρόκειται ίσως για τη θερμότερη έναρξη ενός νέου έτους που έχει καταγραφεί ποτέ στη μετεο ιστορία της Ευρώπης!

Σύμφωνα και με τελευταία στοιχεία του Ευρωπαϊκού Μοντέλου ECMWF αλλά και των υπολοίπων παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων, το σύνολο των χωρών της Ευρώπης βαδίζει τις επόμενες ημέρες σε μια νέα θερμή εισβολή, η οποία και θα αποτελειώσει σταδιακά την όποια εναπομείνασα χιονοκάλυψη ακόμα και κοντά στα 2000 μέτρα στα περισσότερα χιονοδρομικά της!

Για τις περισσότερες χώρες της γηραιάς ηπείρου θα πρόκειται λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα για τη θερμότερη έναρξη ενός νέου έτους που έχει καταγραφεί ποτέ στη μετεο ιστορία της!

Μια αλλαγή στην όλη αυτή κατάσταση και εναρμόνιση του καιρού με το ημερολόγιο “ψιθυρίζουν” κάποια μακροπρόθεσμα στοιχεία για το σύνολο της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας για μετά τις 11-13 του Γενάρη!!!

Αρναούτογλου:Η Καιρός Καιρός-Σάκης Πρωτοχρονιά ρεκόρ…….. σημειώσει φετινή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη:Στο νοσοκομείο τα δίδυμα αδέλφια μετά το περιστατικό με τις φιάλες υγραερίου μέσα στο αυτοκίνητο.
Δε 20 Μαρ 2023 10:31
Θεσσαλονίκη:Απίστευτο περιστατικό με πατέρα και τα δύο παιδιά του.Τα κλείδωσε μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο και…
Κυ 19 Μαρ 2023 23:02
MasterChef:Επιστρέφει παλιός παίκτης και φέρνει ταραχή.
Κυ 19 Μαρ 2023 22:47
Σοκάρει η δολοφονία στη Ξάνθη.Σκότωσε τον 45χρονο μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.
Κυ 19 Μαρ 2023 20:42
Ναταλία Γερμανού:Η θεική ατάκα της παρουσιάστριας για τη νέα σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Κυ 19 Μαρ 2023 19:31
Ανδρέας Μικρούτσικος:«Αυτή τη στιγμή δίνω μάχη να ανανήψω, θα βάλω…»
Κυ 19 Μαρ 2023 18:26
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2023 net-time.gr Designed by net-time.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.