Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 18 Μαΐου

Δε, 18 Μάι 2026 01:36

Θρήνος πέθανε ο Γιώργος Σαμαράς

Δε, 18 Μάι 2026 01:22

Αυτό είναι το κόλπο να μυρίζεις καθαριότητα μετά το μπάνιο για ώρες – Θα σου το λένε όλοι!

Κυ, 17 Μάι 2026 20:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καίτη Γαρμπή: “Η δικαιοσύνη πρέπει να λάμψει…έκλαψα πολύ όταν το είπα.”

Σα, 13 Μάι 2023 20:33 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στα παρασκήνια του “J2US” , συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” , την Καίτη Γαρμπή.Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για όσα θυμάται από τη δική της συμμετοχή στην Γιουροβίζιον , τον λόγο που δεν συμμετείχε ξανά αλλά και το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού “Εσένα Μόνο”.

«Κι εγώ συγκινούμαι κάθε φορά που ακούω το «Ελλάδα, χώρα του φωτός». Έμαθα πρόσφατα ότι εκείνη τη βραδιά ήταν μία γυναίκα σκηνοθέτης, η οποία νομίζω ότι δεν ζει κιόλας, και πραγματικά συγκινήθηκα πάρα πολύ. Αφού το βλέπω κι εγώ το πλάνο για να δω τι έβλεπε εκείνη και είχε κολλήσει τόσο. Ήμουν πολύ καλή», σημειώνει χαριτολογώντας η Καίτη Γαρμπή.

«Θαύμασα το θάρρος μου να κάνω κάτι τέτοιο. Τότε δεν το καταλάβαινα. Όταν μου προτάθηκε από την ΕΡΤ να πάω, δεν είχα καταλάβει το μέγεθος αυτού του πράγματος που θα αντιμετώπιζα. Χαίρομαι πάρα πολύ που το βλέπω τώρα και λέω ότι έκανα πολύ καλά που πήγα», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Μου ξαναέγινε πρόταση επί σειρά ετών αλλά νομίζω ότι αυτά γίνονται μια φορά και θα πρέπει να έχεις και την τραγουδάρα για να πας. Όχι μόνο δεν βρέθηκε το τραγούδι αλλά θεώρησα ότι δεύτερη φορά θα ήταν υπερβολή», ξεκαθαρίζει η Καίτη Γαρμπή για το ενδεχόμενο μιας δεύτερης συμμετοχής της στη Eurovision.

Πώς σχολιάζει τον φετινό εκπρόσωπο της Ελλάδας, Victor Vernicos;

«Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι μπορεί να έκανε ό,τι έπρεπε ο Victor αλλά το πρόβλημα ήταν από την αρχή ότι δεν έπρεπε να τον στείλουμε. Θα έπρεπε να στείλουμε κάποιον άλλο. Ήταν ακατάλληλος, είχε ένα ταβάνι αυτό που έκανε», επισημαίνει.

Τέλος, η Καίτη Γαρμπή ρωτήθηκε και για το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων που προέκυψε αυτές τις ημέρες γύρω από το τραγούδι της «Εσένα Μόνο». Συγκεκριμένα, με απόφαση του Άρειου Πάγου, η σύνθεση του εν λόγω κομματιού ανήκει στον Αζέρο μουσικό Έλνταρ Μανσούροφ και όχι στον Δημήτρη Κοντόπουλο, όπως υποστήριζε μέχρι σήμερα ο τελευταίος, καθώς πρόκειται για αντιγραφή του τραγουδιού «Μπαγιατιλάρ» ή «Μπαγιατί».

«Αν το κομμάτι ανήκει στον δημιουργό, εννοείται ότι αυτό είναι πάνω απ’ όλα. Το δίκαιο είναι δίκαιο και η δικαιοσύνη πρέπει να λάμψει. Εγώ όμως δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Εμένα μου δόθηκε το τραγούδι, δεν είχα ιδέα από πού είναι και έκλαψα πολύ όταν το είπα. Απλά δεν μου αρέσει που χρησιμοποιείται η φωτογραφία μου για να τραβήξει το θέμα και να πουλήσει», απαντά η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε το βίντεο:



“Η Γαρμπή δικαιοσύνη! είπα.” Καίτη λάμψει…έκλαψα να Όταν πολύ, πρέπει το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 18 Μαΐου
Δε, 18 Μάι 2026 01:36
Θρήνος πέθανε ο Γιώργος Σαμαράς
Δε, 18 Μάι 2026 01:22
Αυτό είναι το κόλπο να μυρίζεις καθαριότητα μετά το μπάνιο για ώρες – Θα σου το λένε όλοι!
Κυ, 17 Μάι 2026 20:27
Ελλάδα – Σε σοκ όλοι! Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας! Κατέρρευσε σε εμπορικό κέντρο
Κυ, 17 Μάι 2026 20:20
DARA: Ποιος είναι ο σύζυγος της νικήτριας της Eurovision 2026 – Γιατί έστειλε ξεχωριστό μήνυμα στην Τουρκία
Κυ, 17 Μάι 2026 17:37
Eurovision: Δεν θα πιστεύετε τι σημαίνει τελικά αυτό το «Bangaranga», που έκανε την ανατροπή και έφερε πρώτη τη Βουλγαρία
Κυ, 17 Μάι 2026 17:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.