Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…

Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10

Έκτακτο – Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! – Βρέθηκαν νεκρές στο υπόγειο 52χρονου η Μαρία Α. και μία…

Τρ, 27 Ιαν 2026 22:22

Ρουμανία: Η μοιραία σύμπτωση στο πολύνεκρο τροχαίο με Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Οι πρώτες εικόνες από τους Έλληνες τραυματίες (Βίντεο σοκ)

Τρ, 27 Ιαν 2026 21:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καίτη Γκρέυ: Έδωσε οδηγίες για την κηδεία της – Το φόρεμα, τα δύο τραγούδια και το βίντεο

Δε, 20 Ιαν 2025 09:56 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σίγησε για πάντα η φωνή της Καίτης Γκρέυ, η οποία “έφυγε” στο σπίτι της, το πρωί της Κυριακής. Η γνωστή τραγουδίστρια, ωστόσο, είχε προλάβει να ζητήσει ορισμένα πράγματα, για την ημέρα που θα τη συνόδευαν στην τελαυταία της κατοικία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Happy Day στον Alpha, ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας, είχε τραβήξει ένα βίντεο που ακόμη δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας. Ήταν το «αντίο» της Καίτης Γκρέυ στον κόσμο που την αγάπησε, με εντολή να δοθεί στη δημοσιότητα μετά τον θάνατό της.

Η Καίτη Γκρέυ είχε αφήσει οδηγίες για την κηδεία της, ενώ είχε αποχαιρετήσει μέσα από ένα βίντεο το κοινό, το οποίο αναμένεται να δοθεί αύριο (21-01-2025) στη δημοσιότητα. «Πρόκειται για ένα πεντάλεπτο βίντεο που είχαμε τραβήξει πριν από 1,5 χρόνο που μου το είχε ζητήσει η ίδια. Είναι στο κρεβάτι, καθόμαστε χαλαρά, μου λέει βγάλε το κινητό, θέλω να το γράψεις αυτό, αλλά θα το δώσεις μετά τον θάνατό μου. Είναι αυτά που θέλω να πω στον κόσμο και σε όλους τους δημοσιογράφους» ανέφερε ο Νίκος Νικόλιζας στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

Την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου του 2025 συγγενείς, φίλοι και πλήθος καλλιτεχνών θα αποχαιρετήσουν την Καίτη Γκρέυ, στη Νέα Σμύρνη. «Η κηδεία της θα γίνει λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

Μας είχε ζητήσει να φοράει ένα συγκεκριμένο φόρεμα μαύρο με χρυσή δαντέλα το οποίο το φόραγε στις γιορτές της. Όταν πήγαινε να την δει κάποιος επίσημος στο σπίτι, φόραγε αυτό το φόρεμα» λέει ο Νίκος Νικόλιζας.

«Μας ζήτησε να είναι εκεί όλοι οι τραγουδιστές και όλα τα μπουζούκια και οι κιθάρες και να τις παίξουν δύο τραγούδια, το “Βουνό” και τα “Ξένα χέρια” που τα λάτρευε και μέσα από αυτά τα τραγούδια έγινε αυτή που έγινε», ανέφερε ο Νίκος Νικόλιζας για τις οδηγίες που είχε αφήσει η Καίτη Γκρέυ για την κηδεία της. «Είχε κουραστεί, μας έλεγε ότι θέλει να φύγει», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος σε επικοινωνία με το Happy Day.

Δείτε το βίντεο – Οι επιθυμίες της Καίτης Γκρέυ για το τελευταίο “αντίο”


– blog βίντεο για Γκρέυ: Διάφορα δυο έδωσε και Καίτη κηδεία Οδηγίες Τα την της το τραγούδια φόρεμα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…
Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10
Έκτακτο – Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! – Βρέθηκαν νεκρές στο υπόγειο 52χρονου η Μαρία Α. και μία…
Τρ, 27 Ιαν 2026 22:22
Ρουμανία: Η μοιραία σύμπτωση στο πολύνεκρο τροχαίο με Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Οι πρώτες εικόνες από τους Έλληνες τραυματίες (Βίντεο σοκ)
Τρ, 27 Ιαν 2026 21:17
Σοκάρει η τραγωδία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία – Από πού είναι τα νεαρά ελληνόπουλα, που βρήκαν φρικτό θάνατο; (Βίντεο σοκ)
Τρ, 27 Ιαν 2026 17:52
Έκτακτο – Ανείπωτη τραγωδία με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό
Τρ, 27 Ιαν 2026 15:21
Βιολάντα: “Λύγισε” το πανελληνίο με όσα είπε ο σύζυγος της νεκρής Βασιλικής – Τα είπε όλα με 5 λέξεις!
Τρ, 27 Ιαν 2026 14:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.