Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη – Κοντά σε κατοικημένη περιοχή οι φλόγες – Γίνονται εκκενώσεις

Πα, 14 Αυγ 2026 20:44

Φρίκη με παππού στον Βόλο και την εγγονή του – Αποκαλύφθηκε το ένοχο και σοκαριστικό μυστικό της οικογένειας

Πα, 14 Αυγ 2026 20:31

Έκτακτο – Πέθανε ξαφνικά σε διακοπές σε ελληνικό νησί ο Δημήτρης Βαρουτάς

Πα, 14 Αυγ 2026 14:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καίτη Γκρέυ: Έδωσε οδηγίες για την κηδεία της – Το φόρεμα, τα δύο τραγούδια και το βίντεο

Δε, 20 Ιαν 2025 09:56 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σίγησε για πάντα η φωνή της Καίτης Γκρέυ, η οποία “έφυγε” στο σπίτι της, το πρωί της Κυριακής. Η γνωστή τραγουδίστρια, ωστόσο, είχε προλάβει να ζητήσει ορισμένα πράγματα, για την ημέρα που θα τη συνόδευαν στην τελαυταία της κατοικία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Happy Day στον Alpha, ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας, είχε τραβήξει ένα βίντεο που ακόμη δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας. Ήταν το «αντίο» της Καίτης Γκρέυ στον κόσμο που την αγάπησε, με εντολή να δοθεί στη δημοσιότητα μετά τον θάνατό της.

Η Καίτη Γκρέυ είχε αφήσει οδηγίες για την κηδεία της, ενώ είχε αποχαιρετήσει μέσα από ένα βίντεο το κοινό, το οποίο αναμένεται να δοθεί αύριο (21-01-2025) στη δημοσιότητα. «Πρόκειται για ένα πεντάλεπτο βίντεο που είχαμε τραβήξει πριν από 1,5 χρόνο που μου το είχε ζητήσει η ίδια. Είναι στο κρεβάτι, καθόμαστε χαλαρά, μου λέει βγάλε το κινητό, θέλω να το γράψεις αυτό, αλλά θα το δώσεις μετά τον θάνατό μου. Είναι αυτά που θέλω να πω στον κόσμο και σε όλους τους δημοσιογράφους» ανέφερε ο Νίκος Νικόλιζας στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

Την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου του 2025 συγγενείς, φίλοι και πλήθος καλλιτεχνών θα αποχαιρετήσουν την Καίτη Γκρέυ, στη Νέα Σμύρνη. «Η κηδεία της θα γίνει λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

Μας είχε ζητήσει να φοράει ένα συγκεκριμένο φόρεμα μαύρο με χρυσή δαντέλα το οποίο το φόραγε στις γιορτές της. Όταν πήγαινε να την δει κάποιος επίσημος στο σπίτι, φόραγε αυτό το φόρεμα» λέει ο Νίκος Νικόλιζας.

«Μας ζήτησε να είναι εκεί όλοι οι τραγουδιστές και όλα τα μπουζούκια και οι κιθάρες και να τις παίξουν δύο τραγούδια, το “Βουνό” και τα “Ξένα χέρια” που τα λάτρευε και μέσα από αυτά τα τραγούδια έγινε αυτή που έγινε», ανέφερε ο Νίκος Νικόλιζας για τις οδηγίες που είχε αφήσει η Καίτη Γκρέυ για την κηδεία της. «Είχε κουραστεί, μας έλεγε ότι θέλει να φύγει», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος σε επικοινωνία με το Happy Day.

Δείτε το βίντεο – Οι επιθυμίες της Καίτης Γκρέυ για το τελευταίο “αντίο”


– blog βίντεο για Γκρέυ: Διάφορα δυο έδωσε και Καίτη κηδεία Οδηγίες Τα την της το τραγούδια φόρεμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη – Κοντά σε κατοικημένη περιοχή οι φλόγες – Γίνονται εκκενώσεις
Πα, 14 Αυγ 2026 20:44
Φρίκη με παππού στον Βόλο και την εγγονή του – Αποκαλύφθηκε το ένοχο και σοκαριστικό μυστικό της οικογένειας
Πα, 14 Αυγ 2026 20:31
Έκτακτο – Πέθανε ξαφνικά σε διακοπές σε ελληνικό νησί ο Δημήτρης Βαρουτάς
Πα, 14 Αυγ 2026 14:59
Ελλάδα: Σοβαρό τροχαίο, πριν από λίγο, με τραυματίες και παιδιά – Ουρές χιλιομέτρων
Πα, 14 Αυγ 2026 14:31
“Έρχεται” έκτακτο επίδομα παιδιού, πριν τελειώσει ο Αύγουστος – Τι να προσέχουν οι δικαιούχοι
Πα, 14 Αυγ 2026 14:26
«Καλή Παναγιά»: Είναι τελικά σωστή η ευχή; Τι λέει Μητροπολίτης και γλωσσολόγος
Πα, 14 Αυγ 2026 13:46
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.