Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Φρίκη για 4χρονη μέσα σε παιδικό σταθμό – “Μαμά, δεν θέλω…”

Δε, 12 Οκτ 2026 21:19

13/10: Ένα ζώδιο ευνοείται στα οικονομικά του – Τακτοποιείται μια εκκρεμότητα ή “έρχονται” χρήματα από τα παλιά

Δε, 12 Οκτ 2026 21:13

Θρίλερ στο Περιστέρι – Αυτό έβαζε κάθε μέρα μέσα στο φαγητό του άντρα της – Σοκαριστικό…

Δε, 12 Οκτ 2026 21:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καίτη Κωνσταντίνου: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την αιτία θανάτου της

Τρ, 11 Μαρ 2025 09:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News


Βαθιά θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο, μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Καίτης κωνσταντίνου. Η ηθοποιός, που έγραψε εποχή, μέσα από τον ρόλο της “Σωσώς” στα “Εγκλήματα”, άφησε την τελευταία της πνοή στα 61 της χρόνια.

«Δεν ήταν πολύ εύκολο να περάσει το σενάριο των ‘Εγκλημάτων’ στα κανάλια, αλλά και στον κόσμο τα πρώτα δύο επεισόδια δεν είχαν πάει. Μετά όμως ξέφυγε… Παρουσίασε χαρακτήρες όπως την πόρνη, μία γυναίκα που σκοτώνει τον άντρα της, είχε χαρακτήρες πολύ τολμηρούς για την εποχή», ανέφερε η ηθοποιός μιλώντας στην ΕΡΤ για τη θρυλική αυτή σειρά.

Η Καίτη Κωνσταντίνου πρόσθεσε επίσης: «Δεν με ενοχλεί να μου μιλήσουν στο δρόμο, να μου πουν “τι κάνεις Σωσώ;”. Εξάλλου δεν μπορείς να τσαντίζεσαι, όταν βγαίνεις στην τηλεόραση. Αναγκαστικά ο κόσμος θα σου μιλήσει, δεν καταλαβαίνω, να το παίξουμε μετά ότι κάποιοι είμαστε; Είναι στο παιχνίδι και αυτό».

«Μια κυρία που με τάραξε μάλιστα, στο δρόμο, την εποχή των Εγκλημάτων, μου είπε “μπορείτε να σκοτώσετε τον άντρα σας, γιατί δεν μπορώ να κάνω εγώ το ίδιο στον δικό μου;”, αυτό ήταν λίγο σοκαριστικό».

Η Καίτη Κωνσταντίνου είχε γεννηθεί στις 18 Δεκεμβρίου του 1963 στη Ροδοδάφνη Αχαΐας. Σπούδασε παράλληλα στη Φιλοσοφική και τη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1986, μαζί με τις φίλες της Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ.

Είχε εργαστεί και ως φιλόλογος. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στη θεατρική παράσταση «Εσωτερικές Φωνές» στο Θέατρο Τέχνης. Είχε συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Η ηθοποιος έδινε μάχη με τον καρκίνο σε ιδωτικό θεραπευτήριο, έχοντας κρατήσει την κατάσταση της υγείας της μακριά από την δημοσιότητα.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της ήταν στην σειρά του ALPHA, «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», όπου υποδύθηκε την Αλέξις Βροντάκη.

«Είναι «Κωνσταντίνου αιτία αλήθεια Αυτή για Διάφορα θανάτου! Καίτη όλη την της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Φρίκη για 4χρονη μέσα σε παιδικό σταθμό – “Μαμά, δεν θέλω…”
Δε, 12 Οκτ 2026 21:19
13/10: Ένα ζώδιο ευνοείται στα οικονομικά του – Τακτοποιείται μια εκκρεμότητα ή “έρχονται” χρήματα από τα παλιά
Δε, 12 Οκτ 2026 21:13
Θρίλερ στο Περιστέρι – Αυτό έβαζε κάθε μέρα μέσα στο φαγητό του άντρα της – Σοκαριστικό…
Δε, 12 Οκτ 2026 21:04
Συναγερμός σε γειτονική μας χώρα – 5.000 άνθρωποι στο νοσοκομείο
Δε, 12 Οκτ 2026 20:58
Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου: “Άσχετη, άσχετη! Ο Μαζωνάκης εκρήγνυται”
Δε, 12 Οκτ 2026 17:01
Πέθανε η Μαριαλένα Κάρμπουρη
Δε, 12 Οκτ 2026 16:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.