Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Μοιάζει με καρτ ποστάλ”: Το ελληνικό νησί που ξετρελαίνει τους Σκανδιναβούς – Δεν είναι oύτε Κυκλάδες ούτε Επτάνησα

Πα, 3 Ιούλ 2026 11:08

Ελλάδα: Απίστευτο! Τα έδωσε η κόρη αλλά στο τέλος την “πλήρωσε” ο γαμπρός, μετά από 3χρόνια

Πα, 3 Ιούλ 2026 11:02

Ιούλιος: “Έρχονται” τα πάνω -κάτω – Αυτά τα 4 ζώδια λένε “ως εδώ” και κάνουν μεγάλες αλλαγές

Πα, 3 Ιούλ 2026 10:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κάτια Δανδουλάκη: «Αυτό σε εμένα ποτέ ξανά».Χαμός με την ηθοποιό στον αέρα της ΕΡΤ.

Δε, 20 Φεβ 2023 20:36 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Κάτια Δανδουλάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για το #metoo και τη στάση που κράτησε η ίδια στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για το #metoo και τον Φιλιππίδη
«Η ιστορία είναι κύκλοι. Πιστεύω ότι έγινε μία κάθαρση σε μεγάλο βαθμό. Αισθάνθηκαν και τα θύματα τουλάχιστον κάποια δικαίωση μέσα στην ψυχή τους. Εύχομαι αυτό να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά αν πάμε πίσω στην Ιστορία και δούμε τα πράγματα, βλέπετε ότι αυτά έρχονται και ξανάρχονται μετά από χρόνια» δηλώνει η Κάτια Δανδουλάκη.

Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση που πήρε να απομακρύνει τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη θεατρική παράσταση, υπερασπιζόμενη τη Λένα Δροσάκη, η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε: «Δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι με κουράγιο. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Δεν ήταν κάτι ηρωικό, ήταν θέμα χαρακτήρα. Η ψυχή μου ούρλιαζε. Όταν μου πιέσεις την ελευθερία ή βλέπω ότι πιέζεται η ελευθερία του άλλου, υποφέρω. Δεν αντέχω τον φόβο, δεν φοβάμαι κανέναν. Η μεγαλύτερη ελευθερία είναι να μη φοβάσαι».

«Από μικρή το είχα αυτό. Και καμιά φορά στο επάγγελμα μου λένε: Κάτια, επειδή έχεις τώρα τη δύναμη το κάνεις. Λέω: μη σας ξανακούσω να το λέτε αυτό. Πολύ μικρή, είχα κάνει ελάχιστα πράγματα και είχα κρατήσει την ίδια στάση. Άφησα το γύρισμα και είπα: αυτό σε εμένα ξανά ποτέ. Θυμάμαι η Ελβίρα Ράλλη μου λέει: μπράβο, παιδί μου, κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα» περιέγραψε στη συνέχεια η Κάτια Δανδουλάκη.

«Λεκτική ήταν η κακοποίηση. Γιατί το παραπέρα δεν υπήρχε περίπτωση. Θα είχα εκραγεί και θα τον είχα πετάξει στον αέρα. Ήμουν 19-20 χρονών. Είναι σαν αντανακλαστικό, δεν είναι δύναμη. Είπα: εγώ δεν θα ξανάρθω εδώ. Είχα τόσο καθαρό το παρελθόν μου. Παρακάλεσα μία, δύο, τρεις, πέντε, δέκα… τέρμα. Γι’ αυτό λέω ότι κανένας δεν μπορεί να με ακυρώσει. Η ζωή μου δεν ακυρώνεται» συμπληρώνει η Κάτια Δανδουλάκη.







«αέρα» αυτό Δανδουλάκη: εμένα ΕΡΤ. ηθοποιό Κάτια ξανά».Χαμός ποτέ στον την της
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Μοιάζει με καρτ ποστάλ”: Το ελληνικό νησί που ξετρελαίνει τους Σκανδιναβούς – Δεν είναι oύτε Κυκλάδες ούτε Επτάνησα
Πα, 3 Ιούλ 2026 11:08
Ελλάδα: Απίστευτο! Τα έδωσε η κόρη αλλά στο τέλος την “πλήρωσε” ο γαμπρός, μετά από 3χρόνια
Πα, 3 Ιούλ 2026 11:02
Ιούλιος: “Έρχονται” τα πάνω -κάτω – Αυτά τα 4 ζώδια λένε “ως εδώ” και κάνουν μεγάλες αλλαγές
Πα, 3 Ιούλ 2026 10:56
Μακιγιαζ για πεσμένα βλεφαρα: Ο τρόπος να κάνετε στα μάτια εφέ λίφτινγκ
Πα, 3 Ιούλ 2026 10:46
92χρονη πήγε σε συναυλία του Ρουβά – Αυτό που του είπε, όμως, τον άφησε με το στόμα ανοιχτό
Πα, 3 Ιούλ 2026 10:40
Ηλεία: Το μπάνιο στη θάλασσα μετατράπηκε σε εφιάλτη για 55χρονο – Συντετριμμένη η τοπική κοινωνία
Πε, 2 Ιούλ 2026 23:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.