Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Άρης Σερβετάλης: «Λίγο πριν καταστραφώ εντελώς, εμφανίστηκε στη ζωή μου»

Σα, 17 Οκτ 2026 17:57

4 ζώδια που αφήνουν πίσω τους τις δυσκολίες και παίρνουν ανάσα – Επιτέλους, απεγκλωβίζονται

Σα, 17 Οκτ 2026 17:52

Ποιο είναι το “βαθύ λαρύγγι” στην Ελλάδα που “έδωσε” στεγνά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Σα, 17 Οκτ 2026 17:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κάτια Δανδουλάκη: «Αυτό σε εμένα ποτέ ξανά».Χαμός με την ηθοποιό στον αέρα της ΕΡΤ.

Δε, 20 Φεβ 2023 20:36 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Κάτια Δανδουλάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για το #metoo και τη στάση που κράτησε η ίδια στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για το #metoo και τον Φιλιππίδη
«Η ιστορία είναι κύκλοι. Πιστεύω ότι έγινε μία κάθαρση σε μεγάλο βαθμό. Αισθάνθηκαν και τα θύματα τουλάχιστον κάποια δικαίωση μέσα στην ψυχή τους. Εύχομαι αυτό να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά αν πάμε πίσω στην Ιστορία και δούμε τα πράγματα, βλέπετε ότι αυτά έρχονται και ξανάρχονται μετά από χρόνια» δηλώνει η Κάτια Δανδουλάκη.

Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση που πήρε να απομακρύνει τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη θεατρική παράσταση, υπερασπιζόμενη τη Λένα Δροσάκη, η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε: «Δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι με κουράγιο. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Δεν ήταν κάτι ηρωικό, ήταν θέμα χαρακτήρα. Η ψυχή μου ούρλιαζε. Όταν μου πιέσεις την ελευθερία ή βλέπω ότι πιέζεται η ελευθερία του άλλου, υποφέρω. Δεν αντέχω τον φόβο, δεν φοβάμαι κανέναν. Η μεγαλύτερη ελευθερία είναι να μη φοβάσαι».

«Από μικρή το είχα αυτό. Και καμιά φορά στο επάγγελμα μου λένε: Κάτια, επειδή έχεις τώρα τη δύναμη το κάνεις. Λέω: μη σας ξανακούσω να το λέτε αυτό. Πολύ μικρή, είχα κάνει ελάχιστα πράγματα και είχα κρατήσει την ίδια στάση. Άφησα το γύρισμα και είπα: αυτό σε εμένα ξανά ποτέ. Θυμάμαι η Ελβίρα Ράλλη μου λέει: μπράβο, παιδί μου, κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα» περιέγραψε στη συνέχεια η Κάτια Δανδουλάκη.

«Λεκτική ήταν η κακοποίηση. Γιατί το παραπέρα δεν υπήρχε περίπτωση. Θα είχα εκραγεί και θα τον είχα πετάξει στον αέρα. Ήμουν 19-20 χρονών. Είναι σαν αντανακλαστικό, δεν είναι δύναμη. Είπα: εγώ δεν θα ξανάρθω εδώ. Είχα τόσο καθαρό το παρελθόν μου. Παρακάλεσα μία, δύο, τρεις, πέντε, δέκα… τέρμα. Γι’ αυτό λέω ότι κανένας δεν μπορεί να με ακυρώσει. Η ζωή μου δεν ακυρώνεται» συμπληρώνει η Κάτια Δανδουλάκη.







«αέρα» αυτό Δανδουλάκη: εμένα ΕΡΤ. ηθοποιό Κάτια ξανά».Χαμός ποτέ στον την της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης Σερβετάλης: «Λίγο πριν καταστραφώ εντελώς, εμφανίστηκε στη ζωή μου»
Σα, 17 Οκτ 2026 17:57
4 ζώδια που αφήνουν πίσω τους τις δυσκολίες και παίρνουν ανάσα – Επιτέλους, απεγκλωβίζονται
Σα, 17 Οκτ 2026 17:52
Ποιο είναι το “βαθύ λαρύγγι” στην Ελλάδα που “έδωσε” στεγνά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Σα, 17 Οκτ 2026 17:47
Χαμός! Αυτό που είπε ο Λαζόπουλος δημόσια για τον Άδωνι δεν το περίμενε κανείς!
Σα, 17 Οκτ 2026 15:47
Ο Λαζόπουλος είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς για τον Αργυρό και την Γκιλφόιλ – Χείμαρρος…
Σα, 17 Οκτ 2026 15:32
Εισφορά αλληλεγγύης για 450.000 συνταξιούχους – Ποιοι θα δουν αυξήσεις;
Σα, 17 Οκτ 2026 10:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.