Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Κώστα Πάσσαρη

Πα, 14 Αυγ 2026 00:31

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο αλλάζουν όλα – Απρόσμενες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια

Πα, 14 Αυγ 2026 00:23

14 Αυγούστου: Αυτά τα 2 ζώδια ξεχωρίζουν – Παίρνουν σημαντικές αποφάσεις

Πα, 14 Αυγ 2026 00:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καβάλα:Σοκάρουν τα λόγια του 24χρονου που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γιαγιά του.”Μαλώσαμε για 150 ευρώ…”

Δε, 8 Μάι 2023 20:00 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αναβλήθηκε η ι δίκη του 24χρονου , που σκότωσε τη γιαγιά του , σύμφωνα με τα λεγόμενα του πάνω στα νεύρα του , για 150 ευρώ.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ισχυρίστηκε πως «μαλώσαμε για 150 ευρώ. Δεν μου έδωσε. Θυμάμαι ότι τη χτύπησα. Νευρίασα, πάνω στα νεύρα μου δεν ήξερα τι έκανα».

«Μετά που ήρθε το ασθενοφόρο και είπε ότι η γιαγιά είναι πεθαμένη. Μου είπανε ότι πέθανε από ανακοπή. Έτσι μου είπανε. Με ρώτησε η αστυνομία, αυτός που με πήρε εκεί πέρα: “Πώς έγινε αυτό;”. Είπα: “Δεν ήθελα να το κάνω”», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, για τις σχέσεις που είχε μαζί της, ανέφερε πως «με μάλωνε, μου φώναζε, με έβριζε. Με έλεγε “αλήτη”. Δεν μου έκανε τα χατίρια. Όλη μέρα φασαρίες, όλη μέρα καυγάδες. Πιο πολύ αγαπούσε τον πατέρα μου, παρά εμένα. Εγώ δεν είχα υποστήριξη από κανέναν. Ήθελα να σπουδάσω, να κάνω κάτι στη ζωή μου, αλλά με εμπόδιζαν. Να είχα ένα σπιτάκι, την δουλίτσα μου και να μην εξαρτιέμαι από κανέναν».

O δικηγόρος του, Μανώλης Bονικάκης, μίλησε στην εκπομπή για την υπόθεση, λέγοντας πως «ο νεαρός με βάση τη δικογραφία έχει εγκλειστεί πέντε φορές σε ψυχιατρικές κλινικές. Μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Το παιδί έχει βιαστεί από τον πατέρα και τον παππού του από πέντε ετών, όπως και η αδελφή του. Σε αυτήν την υπόθεση η γειτονιά λειτούργησε ως όφειλε και ενημέρωσε την Αστυνομία όταν γινόταν κάποιο περιστατικό για ενδοοικογενειακή βία. Οι γιατροί όμως, έχουν ευθύνη. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο. Τι έκαναν οι ψυχίατροι; Γιατί έχω στα χέρια μου γνωματεύσεις που μιλούν για ψυχωσική συνδρομή».

Δείτε το βίντεο:



150 24χρονου για γιαγιά Διάφορα ευρώ…” θανάτου! Καβάλα:Σοκάρουν λόγια μέχρι ξυλοκόπησε που Τα τι του του.”Μαλώσαμε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Κώστα Πάσσαρη
Πα, 14 Αυγ 2026 00:31
Μετά τον Δεκαπενταύγουστο αλλάζουν όλα – Απρόσμενες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια
Πα, 14 Αυγ 2026 00:23
14 Αυγούστου: Αυτά τα 2 ζώδια ξεχωρίζουν – Παίρνουν σημαντικές αποφάσεις
Πα, 14 Αυγ 2026 00:20
Αυτά τα ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι “κακοπληρωτές” – Θα σας βγάλουν το λάδι μέχρι να σας τακτοποιήσουν!
Πε, 13 Αυγ 2026 23:23
Σάλος στο διαδίκτυο με αυτούς που κοίταξαν την έκλειψη χωρίς προστασία – Τα συμπτώματα που προκαλούν ανησυχία
Πε, 13 Αυγ 2026 23:19
Τα καλά και τα κακά νέα για τη Χαλκιδική – Ποιες θα είναι οι συνθήκες τις επόμενες ώρες; – Προειδοποίηση και για άλλες περιοχές
Πε, 13 Αυγ 2026 21:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.