Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σύρος: Ανατριχιαστικό! H Βάγγυ ψέλλισε αυτή τη μία λέξη, πριν φύγει από τη ζωή

Τε, 29 Ιούλ 2026 22:05

Θλίψη! Έσβησε μία ακόμη λαϊκή τραγουδίστρια που άφησε το αποτύπωμά της στο ελληνικό τραγούδι

Τε, 29 Ιούλ 2026 20:20

Βόλος: Το παιχνίδι του 6χρονου στο πάρκο εξελίχθηκε σε απόλυτο εφιάλτη – Φρίκη…

Τε, 29 Ιούλ 2026 20:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καβάλα:Το οικογενειακό δράμα που κρυβόταν πίσω από τον θάνατο του άτυχου βρέφους.

Δε, 8 Μάι 2023 22:42 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Το άτυχο βρέφος, εντοπίστηκε νεκρό δίπλα στη μητέρα του , που κοιμόταν στο Κρυονέρι Καβάλας. Το 20 ημερών μωράκι έχασε την ζωή του, λίγες ώρες αφού η 20χρονη μητέρα του το τάισε, το πρωί του Σαββάτου (6/5).

Ο αδελφός της μητέρας και θείος του βρέφους, κατήγγειλε ότι ο πατέρας των παιδιών κακοποιούσε την 20χρονη, όταν ήταν έγκυος. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αδελφός της μητέρας είπε αρχικά ότι η 20χρονη «δεν κατάλαβε τίποτα στον ύπνο της». Όταν διαπίστωσε ότι κάτι συμβαίνει, η μητέρα ειδοποίησε αμέσως τον πατέρα της λέγοντάς του «μπαμπά, μπαμπά, το μωρό κάτι έπαθε». Εκείνος έτρεξε και πήρε στην αγκαλιά του το μωρό, για να διαπιστώσει, όμως, πως το εγγόνι του ήταν ήδη παγωμένο.

Η 20χρονη έχει κι άλλο ένα κοριτσάκι ηλικίας δύο ετών. «Ο πατέρας του βρέφους είναι άπορος και άστεγος, κοιμάται όπου βρει. Έχει κάνει πάρα πολύ κακό στην αδελφή μου… την έχει επηρεάσει και ψυχολογικά. Εμείς δεν επιτρέψαμε να αναγνωρίσει τα παιδιά, γιατί ξέραμε τι άνθρωπος είναι και πόσο κακό έχει προκαλέσει», ανέφερε ο αδελφός της.

Καταγγέλλει, επίσης, ότι ο πατέρας των παιδιών έδερνε την αδελφή του όταν ήταν έγκυος και δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τα παιδιά. Είχαν γίνει καταγγελίες στην αστυνομία, όπως αναφέρει, αλλά η αδελφή του «πάλι έτρεχε σε εκείνον».

«Μετά από όσα συνέβησαν η αδελφή μου βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και εξετάζεται από ψυχιάτρους και ψυχολόγους σε κλινική. Τα έχει χαμένα και τάσεις φυγής, εύχομαι να μη συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια αυτό που βιώνουμε εμείς» λέει ο θείος του βρέφους.

Δείτε το βίντεο:



από άτυχου βρέφους Διάφορα δράμα θάνατό Καβάλα:Το κρυβόταν οικογενειακό πίσω που τον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύρος: Ανατριχιαστικό! H Βάγγυ ψέλλισε αυτή τη μία λέξη, πριν φύγει από τη ζωή
Τε, 29 Ιούλ 2026 22:05
Θλίψη! Έσβησε μία ακόμη λαϊκή τραγουδίστρια που άφησε το αποτύπωμά της στο ελληνικό τραγούδι
Τε, 29 Ιούλ 2026 20:20
Βόλος: Το παιχνίδι του 6χρονου στο πάρκο εξελίχθηκε σε απόλυτο εφιάλτη – Φρίκη…
Τε, 29 Ιούλ 2026 20:13
Στο επείγοντα νοσοκομείου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη
Τε, 29 Ιούλ 2026 20:09
Ανείπωτη τραγωδία – 2 νεκροί από τη φωτιά που μαίνεται στην Κρήτη
Τε, 29 Ιούλ 2026 17:13
Μεγάλη φωτιά, τώρα, σε ελληνικό νησί
Τε, 29 Ιούλ 2026 15:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.