Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα αποκάλυψε όλα η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη, της ηθοποιού που έγινε μοναχή – “Με κορόϊδευε! Με πήρε και…”

Τρ, 3 Φεβ 2026 18:07

Προσοχή! SOS από την ΕΛ.ΑΣ.: Η νέα απάτη μέσω μηνυμάτων – Τι να κάνετε αν έρθει αυτό το μήνυμα

Τρ, 3 Φεβ 2026 16:41

Βόλος: Πρωτοφανές περιστατικό! Σε σοκ η γειτονιά! Ακούστηκε ένα “μπαμ” και αντίκρισαν…

Τρ, 3 Φεβ 2026 14:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κηδεία του 15χρονου στην Αρκαδία: Πέθανε μετά την 1η δόση εμβολίου

Τε, 15 Σεπ 2021 21:46 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με θλίψη αλλά και ερωτηματικά έγινε στην Αρκαδία η κηδεία του 15χρονου Ηλία Γεωργακόπουλου. Είναι ο μαθητής που άφησε την τελευταία του πνοή λίγα 24ωρα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου.

 

Συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου 15χρονου, είπαν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα στην Αρκαδία, το μεσημέρι της Τετάρτης (15.09.2021).

 

 

Στο Arcadia Live μίλησε και ο αδελφός του μικρού Ηλία για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιής και δραστήριος.

 

Το 15χρονο παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο.

 

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από την οικογένεια, το παιδί είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού την Παρασκευή το μεσημέρι με την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας πριν από τον εμβολιασμό του.
Εν τω μεταξύ, το θέμα αυτό έχει αναπαραχθεί στα social media λαμβάνοντας μεγάλες διαστάσεις. Ο αδερφός του θύματος απάντησε σε ένα από τα μηνύματα σε λογαριασμό χρήστη στο Instagram λέγοντας πως είναι ο αδερφός του και ότι ο ίδιος δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας προτού κάνει το εμβόλιο.

 

 

Ξεσπά η ξαδέρφη του

Η ξαδέρφη πάντως του άτυχου παιδιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεσπά και αναφέρει σε ανάρτησή της:

 

«Εχτές τα ξημερώματα. Έφυγε ο ξάδερφος μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο. Πάντα όλοι μας ό,τι και να του λέγαμε δεν μας χάλαγε χατίρι. Δεν τον έζησα πολύ καιρό, πάρα μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε. Αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου. Για να πάει σχολείο. Και να είναι καλυμμένος έστω και λίγο από τον Κορωνοϊό. Και ο ξαδερφούλης μου. Έφυγε από το εμβόλιο. Γιατί ήτανε υγιέστατος, δεν είχε κάτι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν τα κότσια να μας πουν από τι έφυγε. Καλό παράδεισο ξαδερφούλη μου και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στις καρδιές μας».

15χρονου Αρκαδία: Διάφορα δόση εμβολίου κηδεία μετά Πέθανε στην
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αποκάλυψε όλα η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη, της ηθοποιού που έγινε μοναχή – “Με κορόϊδευε! Με πήρε και…”
Τρ, 3 Φεβ 2026 18:07
Προσοχή! SOS από την ΕΛ.ΑΣ.: Η νέα απάτη μέσω μηνυμάτων – Τι να κάνετε αν έρθει αυτό το μήνυμα
Τρ, 3 Φεβ 2026 16:41
Βόλος: Πρωτοφανές περιστατικό! Σε σοκ η γειτονιά! Ακούστηκε ένα “μπαμ” και αντίκρισαν…
Τρ, 3 Φεβ 2026 14:27
Θλίψη! Πέθανε ο σπουδαίος Γιώργος Παρχαρίδης
Τρ, 3 Φεβ 2026 14:06
Η ζωή τους αλλάζει επιτέλους! Μπορεί να πέρασαν “λούκι”, αλλά 3 ζώδια ανακουφίζονται, μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου
Τρ, 3 Φεβ 2026 12:52
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε η Ασπασία Παπαδάκη
Τρ, 3 Φεβ 2026 12:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.