Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καταιγιστικές εξελίξεις για την εξαφανισμένη Σταυρούλα! “Πάγωσαν” όλοι με αυτό που βρέθηκε…

Πα, 19 Ιούν 2026 23:25

ΕΦΕΤ: Μην το καταναλώσετε! Ανάκληση τυριού από ελληνικά καταστήματα – Είναι το…

Πα, 19 Ιούν 2026 17:15

Θρίλερ στην Κρήτη: Καταιγιστικές εξελίξεις! Τι συμβαίνει; Δεν εξαφανίστηκε μόνο η Σταυρούλα αλλά και ο…

Πα, 19 Ιούν 2026 16:33
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κολωνός:Η Στεφανίδου δημοσιοποίησε τη φωτογραφία της 12χρονης με pixel και η δικηγόρος του θύματος το είπε στον αέρα στον Ευαγγελάτο.Η αντίδραση του δημοσιογράφου.

Δε, 10 Οκτ 2022 20:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με εξώδικα κατά των καναλιών θα απαντήσει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης που έζησε τη φρίκη στα χέρια του 53χρονου βιαστή και μαστροπού στον Κολωνό.
Η Ασπασία Ταραχοπούλου τόνισε ότι ουσιαστικά έχει γνωστή η ταυτότητα του παιδιού καθώς δημοσιογράφοι βρίσκονται διαρκώς έξω από το σπίτι της, ενώ κατήγγειλε την Τατιάνα Στεφανίδου που δημοσίευσε φωτογραφία της 12χρονης που αν και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της, εντούτοις η ταυτότητα μπορούσε να γίνει γνωστή. Όπως είπε η δικηγόρος, πρόκειται για τη δεύτερη διαπόμπευση του παιδιού.

Συγκεκριμένα, η Ασπασία Ταραχοπούλου τόνισε μιλώντας στο Mega τόνισε τα εξής: «Έχω ένα σοβαρό παράπονο από τα κανάλια και από τους δημοσιογράφους. Δεν έχουν σεβαστεί το γεγονός ότι η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί, ένα παιδί που είναι σήμερα 12 ετών σήμερα, τότε που γινόταν ότντα ό,τι γινόταν, δεν ήταν καν 12 χρονών. Είναι ολημερίς και ολονυχτίς έξω το σπίτι της οικογένειας. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί. Έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του».

Στη συνέχεια η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, κατήγγειλε την Τατιάνα Στεφανίδου. «Η κυρία Στεφανίδου έμαθα ότι δημοσιοποίησε φωτογραφία του παιδιού με pixel. Είναι απαράδεκτο αυτό. Ετοιμαζόμαστε να στείλουμε εξώδικα σε όλα τα κανάλια. Πρέπει να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα γιατί αυτό αφορά το μέλλον του παιδιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις έγιναν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος προσπάθησε να καλύψει τη σύζυγό του, λέγοντας:

«Μπορεί μερικές φορές να υπάρχει υπερβολή στο κυνήγι της είδησης, αλλά απ’ όσο είδα δεν πουθενά ούτε τη φωτογραφία του κοριτσιού ούτε τίποτα άλλο».

Η δικηγόρος επανήλθε λέγοντας: «Εγώ πάντως πληροφορήθηκα ότι φάνηκε η φωτογραφία του παιδιού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου. Η έρευνα είναι στα χέρια της αστυνομίας και της ανάκρισης, όχι των δημοσιογράφων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον έχετε να κάνετε με ένα ανήλικο παιδί».

«αέρα» 12χρονης αντίδραση δημοσιογράφου δημοσιοποίησε Διάφορα Δικηγόρος είπε Ευαγγελάτο.Η θύματος Κολωνός:Η Στεφανίδου: στον φωτογραφία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταιγιστικές εξελίξεις για την εξαφανισμένη Σταυρούλα! “Πάγωσαν” όλοι με αυτό που βρέθηκε…
Πα, 19 Ιούν 2026 23:25
ΕΦΕΤ: Μην το καταναλώσετε! Ανάκληση τυριού από ελληνικά καταστήματα – Είναι το…
Πα, 19 Ιούν 2026 17:15
Θρίλερ στην Κρήτη: Καταιγιστικές εξελίξεις! Τι συμβαίνει; Δεν εξαφανίστηκε μόνο η Σταυρούλα αλλά και ο…
Πα, 19 Ιούν 2026 16:33
“Δέχεστε ένα “δώρο” από το Σύμπαν” Αυτά τα ζώδια, μέχρι της 28 Ιουνίου, θα έχουν αφθονία
Πα, 19 Ιούν 2026 16:29
Αίγιο: Ανατροπή! To dna έκπληξη στην 54χρονη Μαρία και στον Ολύμπιο
Πα, 19 Ιούν 2026 14:07
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με 90χρονο – Πήγε στη θάλασσα, ψιθύρισε αυτά τα λόγια και…
Πα, 19 Ιούν 2026 13:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.