Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρικτή τραγωδία στη Ζάκυνθο – Ούρλιαζαν οι γονείς του 2χρονου – Σκηνικό θρίλερ, αφού το ε@@@@ ο…

Σα, 6 Δεκ 2025 16:47

Σαλαμίνα: Το φιλί της νύφης, πριν τον μαρτυρικό θάνατο – Το λάθος της, μόλις μπήκε στο σπίτι – “Σταμάτα…” (Νεό βίντεο σοκ)

Σα, 6 Δεκ 2025 15:33

Αθήνα: Αυτή είναι η γυναικολόγος που συνελήφθη για απάτη – Σε ποιο μαιευτήριο εργαζόταν;

Σα, 6 Δεκ 2025 10:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ελαιοχρωματιστής που έπαθε ηλεκτροπληξία έξω από σούπερ μάρκετ

Πα, 27 Οκτ 2023 09:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ελαιοχρωματιστής που έπαθε ηλεκτροπληξία έξω από σούπερ μάρκετ. Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη, με αποτέλεσμα να γίνει η αεροδιακομιδή του από το Ηράκλειο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, αργά χθες το βράδυ στήθηκε μεγάλη αεροδιακομιδή για τον 54χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται. Η μεταφορά του κρίθηκε σκόπιμη από τους γιατρούς και τους διοικητικούς καθώς σε όλη την Κρήτη δεν υπήρχε ούτε ένα άδειο κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Η κατάσταση της υγείας του 54χρονου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Από την πρώτη στιγμή διασωληνώθηκε καθώς εκτός από τα εγκαύματα που υπέστη από την ηλεκτροπληξία έχει τραυματιστεί σοβαρά και στο κεφάλι από την πτώση του. Οι γιατροί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ αυτή τη στιγμή ο 54χρονος είναι σε μία σταθερή σοβαρή κατάσταση.

Το χρονικό του εργατικού ατυχήματος
Όλα συνέβησαν χθες λίγο μετά τις 11:00 το πρωί όταν ο 54χρονος εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού έξω από σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην οδό Παρασκευοπούλου στο Ατσαλένιο.

Την ώρα των εργασιών, άγνωστο πώς, ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από μεγάλο ύψος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε πως ο 54χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του αν και είχε σφυγμό και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Market από για Διάφορα δίνει ελαιοχρωματιστής έξω» έπαθε ζωή.. ηλεκτροπληξία Κρήτη: μάχη που Σούπερ τι του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρικτή τραγωδία στη Ζάκυνθο – Ούρλιαζαν οι γονείς του 2χρονου – Σκηνικό θρίλερ, αφού το ε@@@@ ο…
Σα, 6 Δεκ 2025 16:47
Σαλαμίνα: Το φιλί της νύφης, πριν τον μαρτυρικό θάνατο – Το λάθος της, μόλις μπήκε στο σπίτι – “Σταμάτα…” (Νεό βίντεο σοκ)
Σα, 6 Δεκ 2025 15:33
Αθήνα: Αυτή είναι η γυναικολόγος που συνελήφθη για απάτη – Σε ποιο μαιευτήριο εργαζόταν;
Σα, 6 Δεκ 2025 10:58
Αυτά τα 3 ζώδια πέρασαν πολλά! – Επιτέλους, το σύμπαν τα φροντίζει! – Τι θα συμβεί, μετά τις 6 Δεκεμβρίου;
Σα, 6 Δεκ 2025 10:51
Σούδα: Σε σοκ όσοι τον ήξεραν! Νεκρός σε τροχαίο γνωστός αθλητής που…
Σα, 6 Δεκ 2025 10:47
Άνω Λιόσια: Σοκαριστικό περιστατικό! Πήρε τη 2χρονη ανιψιά του και την…
Πα, 5 Δεκ 2025 22:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.