Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το ποιος θα πάρει την περιουσία του – Τι θα γίνει με τη Βάσω

Πα, 11 Σεπ 2026 14:09

Αυτά τα 4 ζώδια μπαίνουν σε περίοδο καθοριστικών αλλαγών

Πα, 11 Σεπ 2026 13:21

Θρίλερ ο θάνατος του Μαζωνάκη – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Πα, 11 Σεπ 2026 13:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κρήτη: Ματωμένο γιορτινό τραπέζι του Πάσχα – Πεθερός πήρε ένα…

Κυ, 20 Απρ 2025 20:16 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ένας καβγάς ανάμεσα σε ζευγάρι στην Κρήτη, είχε ως αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και να πραγματοποιηθούν τέσσερις συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν χθες στις 6 το απόγευμα σε περιοχή του Ρεθύμνου όταν ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε μία 28χρονη γυναίκα και τον 39χρονο σύζυγό της.

Η 28χρονη αμέσως μετά πήγε στο πατρικό της σπίτι και ανέφερε στον πατέρα της όλα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα σε εκείνην και τον σύζυγό της.

Ο πατέρας της μαζί με τον 30χρονο αδερφό της πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού για να ζητήσουν τον λόγο από τον 39χρονο γαμπρό.

Τότε, όπως λέγεται, ξεκίνησε νέος καβγάς με τον πατέρα να παίρνει ένα κομμάτι γυαλί και να τραυματίζει στον λαιμό τον γαμπρό.

Ασθενοφόρο κλήθηκε στο σημείο όπου παρέλαβε τον 39χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Μετά το χειρουργείο ο 39χρονος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νοσηλεία με τους γιατρούς να αναφέρουν πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ένταση και στο νοσοκομείο
Την ώρα που ο 39χρονος βρισκόταν στο χειρουργείο, έξω στο νοσοκομείο είχαν μαζευτεί συγγενείς τόσο από την πλευρά του γαμπρού όσο και από την πλευρά της νύφης.

Οι δύο πλευρές άρχισαν να μαλώνουν ενώ τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν για ακόμα μία φορά, με τα αδέρφια του γαμπρού να επιτίθενται στον πατέρα και τον αδερφό της νύφης τραυματίζοντάς τους.

Μάλιστα, ο πατέρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του ενώ σήμερα αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

Παράλληλα, τραυματίστηκε και ο 30χρονος αδερφός της νύφης στο κεφάλι χωρίς όμως να χρειαστεί νοσηλεία.

Τέσσερις συλλήψεις
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου και αφού πήρε τις απαραίτητες καταθέσεις προχώρησε σε συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία αλλά και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα ο πατέρας της νύφης, ο αδερφός της, ο γαμπρός και ένα από τα αδέρφια του γαμπρού. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

– γιορτινό Διάφορα ένα….. Κρήτη: ματωμένο Πάσχα πεθερός πήρε του τραπέζι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το ποιος θα πάρει την περιουσία του – Τι θα γίνει με τη Βάσω
Πα, 11 Σεπ 2026 14:09
Αυτά τα 4 ζώδια μπαίνουν σε περίοδο καθοριστικών αλλαγών
Πα, 11 Σεπ 2026 13:21
Θρίλερ ο θάνατος του Μαζωνάκη – Τι έδειξε η ιατροδικαστική
Πα, 11 Σεπ 2026 13:15
Γιώργος Μαζωνάκης: Ποια ποινή μπορεί να επιβληθεί στους 2 γιατρούς
Πα, 11 Σεπ 2026 13:12
Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο έτσι θα μπορούσε να σωθεί» λέει στενός του φίλος
Πα, 11 Σεπ 2026 09:56
Σεπτέμβριος: Σημαντικές ευκαιρίες για αυτά τα ζώδια – “Έρχονται” εξελίξεις…
Πα, 11 Σεπ 2026 09:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.