Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν κάτι μυστηριώδες! – Βλέπουν προφητικά όνειρα, “διαβάζουν” τους ανθρώπους και «βλέπουν» το μέλλον

Τε, 4 Μαρ 2026 21:39

«Κάτω, καθίστε κάτω» – Θρίλερ με ρεπόρτερ της ΕΡΤ, στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ – Βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση όταν…(Βίντεο)

Τε, 4 Μαρ 2026 21:33

Τέλος εποχής για μεγάλη εταιρεία ελληνική εταιρεία! Λουκέτο, μετά από 65 χρόνια!

Τε, 4 Μαρ 2026 18:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κρήτη:Τους πήρε στη δουλειά και της σούφρωσαν τα κοσμήματα της.

Σα, 21 Ιαν 2023 18:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για την 29χρονη Ρόζα και τον 45χρονο Μαροκινό φίλο της, που φαίνεται ότι είναι εκείνοι που οργάνωσαν την κλοπή των 45.000 ευρώ και κοσμημάτων, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, από το σπίτι της ιδιοκτήτριας μπαρ στο Ηράκλειο όπου εργάζονταν η 29χρονη από το Λίβανο.

Στην κλοπή σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών συμμετείχαν συνολικά τέσσερα άτομα και έχουν ήδη συλληφθεί τα δύο, τα οποία μάλιστα απολογήθηκαν χθες ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου.

Ο 45χρονος Μαροκινός προφυλακίστηκε, ενώ ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο και οι δύο οδηγήθηκαν στη φυλακή καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα ο 45χρονος είχε σε βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές ενώ ο 39χρονος είχε επιχειρήσει να περάσει ναρκωτικές ουσίες από τα κρατητήρια.

Αναζητείται το ζευγάρι

Το ζευγάρι που διαφεύγει της σύλληψης και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, φαίνεται πως ήταν εκείνο που οργάνωσε την κλοπή.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν όταν η ιδιοκτήτρια γνωστού μπαρ στα δυτικά προάστια είχε προσλάβει στην επιχείρησή της την 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, από το Λίβανο. Μάλιστα, την είχε συμπαθήσει γι’ αυτό και της είχε παραχωρήσει μία γκαρσονιέρα για να μένει στο υπόγειο της μονοκατοικίας της.

Η 29χρονη έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού στους 3 Μαροκινούς και εκείνοι μπήκαν στο σπίτι και το «άδειασαν».

Η 29χρονη μία ημέρα μετά την κλοπή ισχυρίστηκε στην επιχειρηματία ότι έπρεπε να φύγει επειγόντως για προσωπικά θέματα που της είχαν προκύψει και μάλιστα κλαίγοντας.

Λίγες ημέρες μετά η ιδιοκτήτρια του μπαρ αντιλήφθηκε την κλοπή και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου οι δράστες της κλοπής ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο οι δύο Μαροκινοί, ο 45χρονος και ο 39χρονος στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κοσμημάτων και ελάχιστα χρήματα.

Η 29χρονη μαζί με τον 45χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται.
Πηγή:cretapost.gr

Διάφορα δουλειά. και κοσμήματα Κρήτη:Τους πήρε σούφρωσαν στη της
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν κάτι μυστηριώδες! – Βλέπουν προφητικά όνειρα, “διαβάζουν” τους ανθρώπους και «βλέπουν» το μέλλον
Τε, 4 Μαρ 2026 21:39
«Κάτω, καθίστε κάτω» – Θρίλερ με ρεπόρτερ της ΕΡΤ, στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ – Βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση όταν…(Βίντεο)
Τε, 4 Μαρ 2026 21:33
Τέλος εποχής για μεγάλη εταιρεία ελληνική εταιρεία! Λουκέτο, μετά από 65 χρόνια!
Τε, 4 Μαρ 2026 18:20
Συναγερμός στην Τουρκία! Τους έριξαν…
Τε, 4 Μαρ 2026 14:05
Αυτά τα 5 ζώδια, σύμφωνα με την Τεχνητή Νοημοσύνη, θα έχουν την καλύτερη χρονιά από το 2020;
Τε, 4 Μαρ 2026 13:24
Αυτή η τάση στο μανικιούρ θα επικρατήσει, πριν το Πάσχα – Είναι σικάτο και ταιριάζει σε όλες!
Τε, 4 Μαρ 2026 13:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.