Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Δύσκολη νύχτα για την Αττική – Εικόνες καταστροφής – Αγωνία για μία γυναίκα και οδηγούς στη…

Πε, 22 Ιαν 2026 00:11

Κακοκαιρία – Ελλάδα: Αυτός είναι ο ένας νεκρός που βρήκε μαρτυρικό θάνατο!

Τε, 21 Ιαν 2026 23:10

Κακοκαιρία – Θρίλερ στον αέρα! Αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα έμεινε για 97 λεπτά…

Τε, 21 Ιαν 2026 23:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λαμία:Συγκλονιστικό περιστατικό με μωρό που έπαθε σπασμούς στα χιόνια.Συγκινεί η μητέρα του…

Πα, 10 Φεβ 2023 17:36 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Να πεθάνει κινδύνεψε 11 μηνών παιδάκι από τη Λαμία. Δύο νεαροί γονείς επέστρεφαν με αυτοκίνητο από την Αθήνα, όταν το μωρό τους παρουσίασε σπασμούς, εν μέσω μάλιστα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Το αυτοκίνητο με την οικογένεια πλησίαζε τα διόδια Αφιδνών στη χιονισμένη λόγω της «Μπάρμπαρα» Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Ο Παντελής Φύκας και η Ευαγγελία Καλαμπαλίκη είδαν ξαφνικά το 11 μηνών μωρό τους να εμφανίζει σπασμούς και αμέσως να χάνει τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, με έκδηλη την αγωνία στα πρόσωπά τους αναζήτησαν βοήθεια στα διόδια των Αφιδνών, όπου βρίσκονταν σε επιφυλακή εξαιτίας και της κακοκαιρίας, δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Ο πυροσβέστης Αντώνιος Χρηστιάς με τον συνάδελφό του, Χαράλαμπο Μπέκο από τον ΠΣ 3794 10ο Αθηνών που έτυχε να έχει βάρδια εκείνη την ώρα στο σημείο, ψύχραιμα πήρε το μωρό στα χέρια του. Το γύρισε αμέσως ανάποδα, θέλοντας να του ελευθερώσει την αναπνευστική οδό, παρουσία και του πληρώματος του άρματος της 1ης ΕΜΑΚ, Κωνσταντίνου Τέγα και Νικόλαου Μαγκούνη.

Πράγματι, πέτυχε το μωρό να ξαναβρεί την αναπνοή του και τότε ξεκίνησε ένας νέος αγώνας δρόμου για τους σοκαρισμένους γονείς.

Λαμία: Αναμμένοι φάροι και σειρήνες μέχρι το Παίδων Πεντέλης
Το περιπολικό Β-43 με πλήρωμα τον υπαρχιφύλακα Αθανάσιο Τσάκλα και τον αρχιφύλακα Γεώργιο Κέφη, αμέσως ανέλαβαν τη γρήγορη μεταφορά της μητέρας και του βρέφους στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, με τους αστυνομικούς να συνεννοούνται με συναδέλφους τους μέσω ασυρμάτου για να ανοίξουν οι δρόμοι.

Εκεί, οι γιατροί ανέλαβαν, επίσης, πολύ γρήγορα το μωρό και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διαγνώστηκε με ωτίτιδα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να γίνει αντιληπτό πριν ανεβάσει απότομα πυρετό. Αν συνεχίσει να είναι απύρετο θα μπορέσει να επιστρέψει πολύ σύντομα στο σπίτι του στη Λαμία.

«Το ευχαριστώ είναι λίγο…», λέει, κλαίγοντας από συγκίνηση πλέον, η μητέρα του βρέφους στο LamiaReport, που ευχαριστεί όλο το Πυροσβεστικό Σώμα, την Αστυνομία και φυσικά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

«Στα Διάφορα έπαθε Λαμία:Συγκλονιστικό μητέρα μωρό περιστατικό που σπασμούς του… χιόνια.Συγκινεί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Δύσκολη νύχτα για την Αττική – Εικόνες καταστροφής – Αγωνία για μία γυναίκα και οδηγούς στη…
Πε, 22 Ιαν 2026 00:11
Κακοκαιρία – Ελλάδα: Αυτός είναι ο ένας νεκρός που βρήκε μαρτυρικό θάνατο!
Τε, 21 Ιαν 2026 23:10
Κακοκαιρία – Θρίλερ στον αέρα! Αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα έμεινε για 97 λεπτά…
Τε, 21 Ιαν 2026 23:06
Έκτακτο – Τραγωδία στην Αθήνα, λόγω της κακοκαιρίας – Νεκρή γυναίκα που…
Τε, 21 Ιαν 2026 21:32
Έκτακτο – Κακοκαιρία: Χάος στην Αττική – Αυτοκίνητα παρασύρονται, εγκλωβισμένοι, εκκενώνονται οι…
Τε, 21 Ιαν 2026 20:41
Survivor 2026 spoiler 21/1: Ποιους στηρίζει το κοινό, ποιος αποχωρεί και ποιος αντέχει στο έπαθλο – Οι τηλεθεατές θα δουν για πρώτη φορά…
Τε, 21 Ιαν 2026 18:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.