Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά! Το σύμπαν τους δίνει δεύτερη ευκαιρία να διορθώσουν ένα λάθος δεκαετίας!

Δε, 26 Ιαν 2026 00:30

Ηλεία: Αρχαία τραγωδία μέσα στο ίδιο της το σπίτι – Πήγε να κόψει…

Κυ, 25 Ιαν 2026 22:04

Μέσα σε ένα 24ωρο έσπασε ρεκόρ! Το τραγούδι που παίζει παντού στην Ελλάδα εδώ και 2 μέρες

Κυ, 25 Ιαν 2026 21:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πύργου-Πατρών: ΙΧ συγκρούστηκε με ΚΤΕΛ – Τρομακτικές εικόνες – Συγκινεί η μητέρα του 25χρονου που χαροπαλεύει

Πε, 16 Ιαν 2025 21:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών στο ύψος του Καπελέτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ και στη συνέχεια καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Το ατύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ένας 25χρονος από την Αμαλιάδα που οδηγούσε ένα μαύρο BMW έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, πάνω από τα προστατευτικά κολονάκια και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς που κινούταν προς Κυλλήνη και δεν μετέφερε, ευτυχώς, επιβάτες.

Στο σημείο έφτασαν διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, οι οποίοι για περισσότερο από μία ώρα προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον 25χρονο, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στο διαλυμένο όχημα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκε και ο οδηγός του λεωφορείου για προληπτικούς λόγους.

Στην περιοχή την ώρα του τροχαίου επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες, καθώς έβρεχε, οι δρόμοι ήταν ολισθηροί και είχε περιορισμένη ορατότητα.

Στο συγκεκριμένο σημείο της εθνικής οδού έχουν καταγραφεί πολλά τροχαία. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να ρίξουν φως στις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το σοκαριστικό περιστατικό.

Οι γονείς του νεαρού συγκινούν. “Το είδαμε το παιδί, είναι σε καταστολή, τώρα θα μπει σε πιο βαθιά καταστολή, ο γιατρός μας είπε ότι κρίσιμα πολύ. Έχει χτυπήσει πάρα πολύ στο κεφάλι”, ανέφερε η μητέρα του.

“Ένα σταυρό και μία προσευχή για το παιδί μου”, ήταν τα λόγια της.

Ο γιατρός του Παναγιωτάκη από την υπόθεση της Αμαλιάδας, Βαγγέλης Δημητρόπουλος, διευθυντής στα Επείγοντα του νοσοκομείου της Αμαλιάδας, έτυχε να περνάει από το σημείο του σφοδρού τροχαίου και συνέβαλε στις προσπάθειες των διασωστών για τον 25χρονο.

Δείτε το βίντεο – Μάχη ζωής για 25χρονο που τραυματίστηκε βαριά μετά από τροχαίο στην Πύργου – Πατρών


– 25χρονου Διάφορα εικόνες ΙΧ ΚΤΕΛ με μητέρα που Πύργου-Πατρών: Συγκινεί συγκρούστηκε του τρομακτικές Χαροπαλεύει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά! Το σύμπαν τους δίνει δεύτερη ευκαιρία να διορθώσουν ένα λάθος δεκαετίας!
Δε, 26 Ιαν 2026 00:30
Ηλεία: Αρχαία τραγωδία μέσα στο ίδιο της το σπίτι – Πήγε να κόψει…
Κυ, 25 Ιαν 2026 22:04
Μέσα σε ένα 24ωρο έσπασε ρεκόρ! Το τραγούδι που παίζει παντού στην Ελλάδα εδώ και 2 μέρες
Κυ, 25 Ιαν 2026 21:57
Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Την 1η Φεβρουαρίου, στις 11:10 το βράδυ, αυτά τα 3 ζώδια θα…
Κυ, 25 Ιαν 2026 20:54
Γλυφάδα: Πώς ο γιος που δολοφόνησε την μητέρα του, αποφυλακίστηκε σε 4 χρόνια, σκοτώνοντας και τον πατέρα
Κυ, 25 Ιαν 2026 18:59
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Βρήκε φρικτό θάνατο, μέσα στο σπίτι του, ο γνωστός Έλληνας διαιτητής…
Κυ, 25 Ιαν 2026 16:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.