Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Kυριακή 02/08: Σε ένα και μοναδικό ζώδιο ανήκει η μέρα – “Μαγνητίζει” τους πάντες γύρω του

Σα, 1 Αυγ 2026 21:29

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να φάτε παγωτό , σύμφωνα με τους διατροφολόγους

Σα, 1 Αυγ 2026 21:26

Φωτιές: Ώρες αγωνίας και για γνωστό παίκτη ριάλιτι – «Κινδυνεύει το σπίτι της αδερφής μου»

Σα, 1 Αυγ 2026 21:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λευκό τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια.«Να λυτρωθεί από το μαρτύριο»

Πε, 6 Απρ 2023 17:41 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Η λύτρωση της Χασίγια από το μαρτύριό της πρέπει να γίνει ”χθες”» αναφέρει ο δασολόγος και μέλος της Διεύθυνσης Δασών, Νίκος Μπόκαρης, στον οποίο έχει ανατεθεί από μεριάς ΥΠΕΝ ο χειρισμός της υπόθεσης με το λευκό τιγράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στα σκουπίδια, έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά επιβαρυμένη, με το ζωάκι να υποφέρει καθημερινά. Σύμφωνα με τη 12μελη ομάδα των κτηνιάτρων που το ανέλαβαν υπό τον συντονισμό του ΥΠΕΝ, όσο και με τις γνωμοδοτήσεις συναδέλφων τους από το εξωτερικό, η κατάλληλη λύση είναι να γίνει άμεσα ευθανασία.

Aναλυτικά:

«- Όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι και βαθύτατα λυπημένοι.

– Επικοινωνήσαμε τώρα με τον Νίκο Μπόκαρη ,το στέλεχος της Διεύθυνσης Δασών στον οποίο έχει ανατεθεί από μεριάς ΥΠΕΝ ο χειρισμός της υπόθεσης της Χασίγια.

– Έχουν ήδη ενημερωθεί με το πόρισμα των 12 κτηνιάτρων οι αρμόδιοι υπουργοί ΥΠΕΝ, ΥΠΕΣ και ΥΠΑΑΤ ,όπως και η αρμόδια Αντεισαγγελέας του ΑΠ.

– Μέλημα όλων αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι να μην υποφέρει άλλο η Χασίγια .

– Χαρακτηριστικά ο κ.Μποκαρης μας είπε. ”Με 33 κατάγματα σε όλο της το κορμάκι, κάθε ανάσα της είναι ένας αφόρητος πόνος”. Η λύτρωση της Χασίγια από το μαρτύριό της πρέπει να γίνει “χθες”. Εγωκεντρικές και ανεύθυνες απόψεις δεν χωρούν σε ένα πραγματικό φιλόζωο.

– Η πρόταση του κ.Μπόκαρη θα είναι να αφαιρεθεί στη συνέχεια από το τμήμα της Κτηνιατρικής Σχολής Θεσσαλίας η λάμα η το καρφί που υπάρχει στο πόδι της, μήπως μπορέσουν να εξάγουν συμπεράσματα για το ποιοι είναι πίσω από αυτή τη τραγική ιστορία της Χασίγια.

– Συμφώνησε επίσης ο αρμόδιος του ΥΠΕΝ ,ότι η παρακαταθήκη που μας αφήνει η μικρή τίγρης, είναι να βρεθούν οι εγκληματίες και να παταχθεί το παράνομο εμπόριο άγριας κ ήμερης ζωής στη χώρα μας.

– Εκεί πρέπει να εστιάσουμε πλέον οι πάντες χάριν αυτής της ψυχής,που υπέφερε τα πάνδεινα από τους αδίστακτους έμπορους.

– Πληροφορούμαστε, ότι γίνεται πολύ κουβέντα στο διαδίκτυο για το αν υπέστη ή όχι ανακοπή/ες το νεαρό ζώο. Ναι υπέστη,όπως και ο κ.Μποκαρης μόλις μας επιβεβαίωσε αλλά και ο γιατρός μας στη 12 μελή.

– Αλλά τι σημασία έχει αλήθεια αν υπέστη ή όχι; Θλιβόμαστε πραγματικά για το επίπεδο που διεξάγεται αυτή η συζήτηση στο διαδίκτυο.

– Αλλού θα έπρεπε όλοι μας να εστιάσουμε τον προβληματισμό μας».

«Στα από Βρέθηκε Διάφορα λευκό λυτρωθεί μαρτύριο που σκουπίδια.«Να τιγράκι. το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kυριακή 02/08: Σε ένα και μοναδικό ζώδιο ανήκει η μέρα – “Μαγνητίζει” τους πάντες γύρω του
Σα, 1 Αυγ 2026 21:29
Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να φάτε παγωτό , σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Σα, 1 Αυγ 2026 21:26
Φωτιές: Ώρες αγωνίας και για γνωστό παίκτη ριάλιτι – «Κινδυνεύει το σπίτι της αδερφής μου»
Σα, 1 Αυγ 2026 21:23
Μύκονος: Λογαριασμός άστα να πάνε – Μετά τα “χρυσά” καλαμαράκια σειρά είχε το ποτό από “χρυσό” – “Απλά απαίσια…”
Σα, 1 Αυγ 2026 19:12
Τραγική υπόθεση! Νεκρή μητέρα δύο παιδιών – Το απλό σύμπτωμα και η λάθος διάγνωση γιατρών
Σα, 1 Αυγ 2026 18:43
Ξεσπά ο γιος του Παπαδάκη για τον πατέρα του – «Η απόλυτη ξεφτίλα»
Σα, 1 Αυγ 2026 18:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.