Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα -Έκτακτο: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο – Πυκνοί καπνοί κάλυψαν τον ουρανό

Κυ, 16 Αυγ 2026 21:38

Σαλαμίνα: Σοκαριστικές οι τελευταίες στιγμές του ζευγαριού που απανθρακώθηκε – Τραγικό αυτό που άκουσαν οι γείτονες

Κυ, 16 Αυγ 2026 19:59

Ελλάδα – Έκτακτο: Τραγωδία στη μεγάλη φωτιά – Νεκρό ζευγάρι, εγκαυματίες, εγκλωβισμένοι και καμένα σπίτια

Κυ, 16 Αυγ 2026 18:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Λύγισε» στη σκηνή η Έλενα Τσαβαλιά μπροστά στον Σεφερλή: “Μείναμε εγώ κι εσύ με 600.000 ευρώ χρέος και…”

Δε, 23 Σεπ 2024 09:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μία ιδαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε επάνω στη σκηνή, με την εξομολόγηση της Έλενας Τσαβαλιά, σχετικά με τον προσωπικό αγώνα που έδωσε μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή, όταν ο ηθοποιός περνούσε πολύ μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το σατιρικό μέρος της φετινής παράστασης, όπου ο Μάρκος Σεφερλής διακωμωδεί τον φετινό νικητή της Eurovision, η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στα μάτια θέλησε να μιλήσει μπροστά στο θεατρικό κοινό, για όσα κατάφερε ο επιτυχημένος κωμικός μέχρι σήμερα.

«Κάποιοι φίλοι σου σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου και μείναμε εσύ κι εγώ με 600.000 ευρώ χρέος, με ένα μωρό στην αγκαλιά και με σένα να θες να κυνηγήσεις αυτό το όνειρο, που έμοιαζε σχεδόν αυτοκτονία. Και σου είπα: πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί. Και κάπως έτσι έγινα ο βράχος σου, ο άγγελός σου και όλα αυτά τα ωραία που λες ότι είμαι για σένα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά, προκειμένου να πάρουν έναν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο. Τα έχω δει όλα», συνέχισε η Έλενα Τσαβαλιά κρατώντας με δυσκολία τη συγκίνησή της.

«Έχω δει ερπετά να σέρνονται δίπλα σου και να σε γλείφουν, προκειμένου να νιώσουν κάτι από αυτό που εσύ βιώνεις. Έχω δει αρπακτικά να προσπαθούν να κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα σου, μερικά το κατάφεραν κιόλας. Έχω δει ανθρώπους πάνω στη σκηνή να έρχονται να δουλέψουν με σένα για σένα, με ταλέντο, με ήθος, με γνώσεις, με αφοσίωση.

Από όλους αυτούς θέλω να κρατήσω μόνο τους πρώτους ανθρώπους και πάνω και κάτω από τη σκηνή, γιατί εσύ μπορεί να είσαι εμβληματικός πάνω στη σκηνή αλλά χωρίς τους ανθρώπους δεν θα τα είχαμε καταφέρει», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Έλενα Τσαβαλιά.

Δείτε το βίντεο – «Λύγισε» στη σκηνή η Έλενα Τσαβαλιά μπροστά στον Σεφερλή


«Έσύ “Μείναμε 600.000 Διάφορα εγώ Έλενα ευρώ και…..” κι Λύγισε με μπροστά Σεφερλή σκηνή στη στον Τσαβαλιά χρέος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα -Έκτακτο: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο – Πυκνοί καπνοί κάλυψαν τον ουρανό
Κυ, 16 Αυγ 2026 21:38
Σαλαμίνα: Σοκαριστικές οι τελευταίες στιγμές του ζευγαριού που απανθρακώθηκε – Τραγικό αυτό που άκουσαν οι γείτονες
Κυ, 16 Αυγ 2026 19:59
Ελλάδα – Έκτακτο: Τραγωδία στη μεγάλη φωτιά – Νεκρό ζευγάρι, εγκαυματίες, εγκλωβισμένοι και καμένα σπίτια
Κυ, 16 Αυγ 2026 18:07
Έκτακτο – Νεκρός ο αδερφός του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου – Οι πρώτες πληροφορίες
Κυ, 16 Αυγ 2026 16:33
Ελλάδα – Γίνεται τώρα: Μεγάλη φωτιά με διπλό μέτωπο κατευθύνεται προς τα σπίτια
Κυ, 16 Αυγ 2026 16:09
17-23 Αυγούστου: Εβδομάδα ανατροπών για 3 ζώδια αλλά με την τύχη στο πλευρό τους – Το Σύμπαν “φέρνει” εκπλήξεις
Κυ, 16 Αυγ 2026 15:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.