Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γιατί μουχλιάζουν τόσο γρήγορα οι φράουλες; Tο απλό λάθος που κάνουμε όλοι και δεν το ξέρουμε

Τε, 29 Απρ 2026 22:56

Αυτά τα 4 ζώδια θα λάβουν ειδήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους! “Έρχονται” εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα

Τε, 29 Απρ 2026 22:52

Ελλάδα: Μεγάλη ανησυχία για αυτήν την τουριστική περιοχή! Έχει γεμίσει η παραλία μέδουσες – Τι πρέπει να προσέξετε

Τε, 29 Απρ 2026 18:28
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μ. Γκάγκα στην ΕΡΤ: Πότε θα βγάλουμε τη μάσκα

Σα, 14 Μάι 2022 15:57 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η σύσταση εξακολουθεί να είναι ισχυρή να φοράμε τη μάσκα όπου υπάρχει συγχρωτισμός ή όταν τα άτομα έχουν προβλήματα υγείας, τόνισε η αναπληρώτρια Υγείας, Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στην εκπομπή «Επτά» με τη Βάλια Πετούρη.

Ειδικότερα σε ερώτηση για το αν θα βγουν οι μάσκες από τη ζωή μας ή αν θα γίνουν βασικό συστατικό της η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας απάντησε: «προσωπικά ελπίζω ότι θα βγουν. Έχουμε τώρα την εμπερία, ξέρουμε πώς ήταν αυτά τα δυο χρόνια. Εάν υπάρχουν θέματα νομίζω θα είμαστε πολύ πιο ώριμοι να το ξαναβάλουμε, αλλά πραγματικά ελπίζω ότι θα πάψουμε να ζούμε με μάσκες, τουλάχιστον έτσι όπως ζήσαμε αυτά τα χρόνια και θα μπούμε σε μια κανονικότητα που μας χρειάζεται».

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή της για τις μάσκες εκτίμησε ότι «νομίζω ότι θα μείνει εκεί που υπάρχει πραγματικά θέμα, δηλαδή στα μέσα μαζικής μεταφοράς πιθανότατα θα μείνει, στα νοσοκομεία σίγουρα θα μείνει, στις μονάδες με ευάλωτους ανθρώπους θα μείνει».

«Αλλά αυτό που βλέπουμε είναι ότι άνθρωποι εμβολιασμένοι, νέοι άνθρωποι που δεν έχουν προβλήματα δεν έχουν νόσο. Ακόμα και τα θετικά που βρίσκουμε είναι σε τυχαίο έλεγχο. Αυτός είναι ο λόγος που προχωράει, αν προχωρήσει η επιτροπή, και βγάλει τις μάσκες. Και σάς λέω είναι μια οδηγία που έχει ακολουθηθεί στις υπόλοιπες χώρες και πάλι νομίζω ότι η σύσταση είναι ισχυρή αν υπάρχουν ευάλωτοι άνθρωποι, είναι καλό να φοράνε οι ίδιοι τη μάσκα» πρόσθεσε η κ. Γκάγκα.

«Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις για το μέλλον. Θεωρώ ότι με το ποσοστό ανοσοποίησης που έχουμε τα πράγματα θα είναι καλά, αλλά σάς λέω και πάλι είμαστε εδώ. Ξέρουμε τα πράγματα, ξέρουμε τι είναι επικίνδυνο για τον καθέναν μας, τι μπορούμε να κάνουμε οπότε αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι από πλευράς υπουργείου θα είμαστε εδώ για να δίνουμε οδηγίες με τη βοήθεια της Επιτροπής και με κατανοητό τρόπο για να ξέρουμε όλοι τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε».

βγάλουμε Γκάγκα Διάφορα μάσκα ποτέ στην
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί μουχλιάζουν τόσο γρήγορα οι φράουλες; Tο απλό λάθος που κάνουμε όλοι και δεν το ξέρουμε
Τε, 29 Απρ 2026 22:56
Αυτά τα 4 ζώδια θα λάβουν ειδήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους! “Έρχονται” εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα
Τε, 29 Απρ 2026 22:52
Ελλάδα: Μεγάλη ανησυχία για αυτήν την τουριστική περιοχή! Έχει γεμίσει η παραλία μέδουσες – Τι πρέπει να προσέξετε
Τε, 29 Απρ 2026 18:28
ΕΟΦ: Απαγορεύει την πώληση 5 προϊόντων που διαφημίζονται ως καλλυντικά – Είναι τα…
Τε, 29 Απρ 2026 18:22
Νέο επίδομα 700 ευρώ σε γυναίκες! Δεν το ξέρουν ούτε οι λογιστές! Πώς θα το πάρουν;
Τε, 29 Απρ 2026 18:18
Ελλάδα: Φρικιαστικός τραυματισμός υπαλλήλου σούπερ μάρκετ – Η μοιραία αλλαγή θέσης…
Τε, 29 Απρ 2026 13:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.