Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Πέθανε πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ

Κυ, 2 Αυγ 2026 18:18

Εθνική τραγωδία – Νεκροί οι 2 πιλότοι στις φωτιές

Κυ, 2 Αυγ 2026 18:04

Με αυτό το τρικ τα χείλη θα δείχνουν πιο γεμάτα, χαρίζοντας εφέ φίλερ – “Σβήνει” τις ατέλειες

Κυ, 2 Αυγ 2026 17:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαγνησία: Συγκλονίζει η αδερφή της 18χρονης που έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Τρ, 16 Μάι 2023 21:38 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονίζει η ανάρτηση της αδελφής της 18χρονης , που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της , μόλις στα 18 της χρόνια.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα σημειώματα, τα οποία είχε γράψει λίγη ώρα πριν την απόφασή της να βάλει τέλος στη ζωή της η 18χρονη.

Η μία επιστολή απευθυνόταν προς τη μητέρα της, η δεύτερη προς την αδερφή της, η τρίτη προς τον νεαρό σύντροφό της και μία τελευταία γενικού περιεχομένου, στην οποία εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Οι αστυνομικοί ολοκληρώνοντας την έρευνα, παρέδωσαν τις επιστολές στους παραλήπτες.

Η ανάρτηση της αδερφής της 18χρονης:

«Το μωρό μας δεν είναι πια σπίτι. Μοιάζει αδιανόητο και φυσικό ταυτόχρονα. “Γελάω και κλαίω μαζί», μου είπε πρόσφατα. Απ’ όταν άρχισε να καταλαβαίνει τον εαυτό της ήθελε οι αποφάσεις της ζωής της να είναι δικές της. Το δεχτήκαμε και καμαρώναμε για το δυναμισμό της. Νιώθουμε περήφανες για κείνη και τώρα. Διάλεξε συνειδητά πώς να κάνει τη μεγάλη έξοδο.

Πώς και γιατί μη ρωτάτε. Το φορτίο που σήκωνε ήταν πολύ βαρύτερο απ’ όσο της αναλογούσε. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που έφτασε ως εδώ, που τα κατάφερε. Εύχομαι ότι έφυγε με τη ψυχή της όσο πιο γεμάτη γινόταν. Από έρωτα, γέλιο, αγκαλιές, φίλους, αγάπη, φιλιά. Ξέρω πως, φυσικά, δεν ήταν πλήρης. Είχε τόσα σχέδια και όνειρα, ανάγκες, επιθυμίες.

Η ανάγκη της για λύτρωση, όμως, ήταν μεγαλύτερη απ’ οποιαδήποτε άλλη. Δεν θέλουμε αμήν και κεράκια. Ούτε λύπηση. Δεν ήταν καημένη. Ήταν μία επαναστάτρια. Κι ακόμα είναι. Ένα μίγμα «ευαισθησίας κι αξιοπρέπειας». Το ωραιότερο μαγκάκι. Αυτό κρατήστε από τη…«Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει, ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει».

Μωράκι μου, σ’ αγαπώ πολύ..».

«έφυγε» 18χρονης αδερφή από Διάφορα ζωή.. Μαγνησία: με που Συγκλονίζει της τι τραγικό τρόπο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Πέθανε πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ
Κυ, 2 Αυγ 2026 18:18
Εθνική τραγωδία – Νεκροί οι 2 πιλότοι στις φωτιές
Κυ, 2 Αυγ 2026 18:04
Με αυτό το τρικ τα χείλη θα δείχνουν πιο γεμάτα, χαρίζοντας εφέ φίλερ – “Σβήνει” τις ατέλειες
Κυ, 2 Αυγ 2026 17:50
Συμβαίνει τώρα – Συνελήφθη 26χρονος για τη φρικιαστική υπόθεση της Κυψέλης – Ποιος είναι;
Κυ, 2 Αυγ 2026 16:56
Συμβαίνει τώρα: Σύγκρουση και πτώση ελικοπτέρων στις φωτιές – Δραματικές στιγμές (Βίντεο)
Κυ, 2 Αυγ 2026 16:49
Ελλάδα: Σε σοκ οι περαστικοί με τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν – Πνιγόταν με το φαγητό του στη μέση του δρόμου (Βίντεο)
Κυ, 2 Αυγ 2026 14:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.