Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δασμός 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές: Τι αλλάζει στις παραγγελίες σας και πότε ξεκινά το μέτρο

Πα, 26 Ιούν 2026 14:10

Από τις 30 Ιουνίου έρχονται ευκαιρίες και οικονομική αφθονία για 4 συγκεκριμένα ζώδια

Πα, 26 Ιούν 2026 14:07

Πάνος Τελάλης: Ποια είναι η πασίγνωστη σύντροφος του γνωστού σεφ;

Πα, 26 Ιούν 2026 11:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαρία Καρυστιανού: Συγκλονίζει η μητέρα της 19χρονης Μάρθης που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών – “Νοικιάζω αλλού, το σπίτι έκλεισε…”

Κυ, 11 Φεβ 2024 16:29 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Μαρία Καρυστιανού, η γυναίκα που έχασε την κόρη της στο μοιραίο δυστύχημα των Τεμπών, τη 19χρονη Μάρθη, παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο στο «Βήμα της Κυριακής». Η ίδια είναι πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων και είχε καθηλώσει με την κατάθεσή της στην εξεταστική των Τεμπών.

Όπως αποκαλύπτει, δεν έχει γυρίσει στο σπίτι τους από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν έγινε το μοιραίο και πως προτιμά να μένει αλλού.

«Νοικιάζω αλλού, το σπίτι έκλεισε. Επιστρέφω μόνο όταν θέλω να μείνω λίγο στο δωμάτιό της. Δεν μπορώ να γυρίσω στο σπίτι μας και αυτό είναι το μόνο κομμάτι στο οποίο μου επιτρέπει να είμαι αδύναμη», λέει σχεδόν ένα χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών.

«Ο πόνος δεν θα φύγει ποτέ. Πόνος γιατί η απουσία γίνεται όλο και πιο έντονη. Μας λείπει», προσθέτει και παραδέχεται ότι η μοναδική στιγμή που ξεχνιέται για λίγο είναι όταν εξετάζει κάποιο μωρό στο παιδιατρείο της ή όταν βρίσκεται δίπλα στον γιο της.

«Δικαίωση είναι να μπουν στη φυλακή 57 φορές ισόβια»
Η κυρία Καρυστιανού αναφέρει ότι όσο περνά ο καιρός μεγαλώνει και ο θυμός, καθώς βλέπει την ατιμωρησία, ενώ δεν κρύβει και την οργή της για τη Δικαιοσύνη «που δεν κάνει τη δουλειά της».

«Δικαίωση είναι να μπουν στη φυλακή 57 φορές ισόβια. Και μόνη μου να μείνω, το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα συγκαλυφθεί» λέει η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών.

«Πολλές φορές αυτά που άκουσα στην Εξεταστική με έκαναν να ντρέπομαι. Με έκαναν να θέλω να αλλάξω χώρα» δηλώνει η κυρία Καρυστιανού και αναφέρεται ιδιαίτερα στην πρωτοβουλία της να συγκεντρώσει υπογραφές για να φτάσει η υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

«Είναι νόμος του Κράτους. Με τη συγκέντρωση 500.000 υπογραφών μπορούμε να πάμε στον εισαγγελέα με πολύ δυνατή φωνή. Ο εισαγγελέας πρέπει να παραδώσει τις υπογραφές στη Βουλή και η Βουλή να αποφασίσει. Με 500.000 υπογραφές δεν μπορεί να μας αρνηθεί να πάμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Και κει θα καταδικαστούν«, λέει με αποφασιστική φωνή η κυρία Καρυστιανού.

“Νοικιάζω – “Νοικιάζω 19χρονης blog αλλού Διάφορα δυστύχημα- έκλεισε έκλεισε…” Έχασε ζωή.. Καρυστιανού: Μάρθας Μάρθης Μαρία μητέρα που σπίτι στο Συγκλονίζει Τεμπών; της τι το τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δασμός 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές: Τι αλλάζει στις παραγγελίες σας και πότε ξεκινά το μέτρο
Πα, 26 Ιούν 2026 14:10
Από τις 30 Ιουνίου έρχονται ευκαιρίες και οικονομική αφθονία για 4 συγκεκριμένα ζώδια
Πα, 26 Ιούν 2026 14:07
Πάνος Τελάλης: Ποια είναι η πασίγνωστη σύντροφος του γνωστού σεφ;
Πα, 26 Ιούν 2026 11:57
Πότε θα πιστωθούν οι συντάξεις Αυγούστου στους λογαριασμούς των δικαιούχων; Οι επίσημες ημερομηνίες
Πα, 26 Ιούν 2026 10:12
Καλλιθέα: Η στιγμή που «λύγισε» η μητέρα του 15χρονου και οι δραματικές ώρες στους διαδρόμους του νοσοκομείου
Πα, 26 Ιούν 2026 10:05
Παρασκευή, 26 Ιουνίου: Για ποια 3 ζώδια έρχονται στο προσκήνιο ανατροπές και μεγάλες αλήθειες την Παρασκευή;
Πα, 26 Ιούν 2026 09:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.