Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τους περιμένει μια χρυσή χρονιά! 3 ζώδια θα γεμίσουν με ευκαιρίες, αφθονία και τύχη

Σα, 7 Νοέ 2026 17:16

Ελλάδα: “Το παιδί, το παιδί…” ούρλιαζε η μητέρα – Δέντρο έπεσε σε παιδική χαρά που έπαιζαν παιδιά

Σα, 7 Νοέ 2026 17:08

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για έως 2.400 ευρώ τον χρόνο για κάθε παιδί

Σα, 7 Νοέ 2026 14:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαριάννα Πουλμέντη:«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι… δεν έχω μπαμπά!

Τε, 12 Απρ 2023 21:14 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η πρώην παίκτρια του Master Chef , Μαριάννα Πουλμέντη , μίλησε στην κάμερα , της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η Μαριάννα σχολίασε την επιστροφή παλιών παικτών στο ριάλιτι μαγειρικής , για ποιο λόγο πήρε την απόφαση να μη συμμετάσχει ,αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα της.

«Μου έστειλαν μια αίτηση για το φετινό MasterChef αλλά δεν μπορούσα να είμαι γιατί έχω την δουλειά μου και δεν ήθελα να ξαναεκτεθώ. Γιατί εκτέθηκα αρκετά και είδα μια άλλη Μαριάννα. Ήμουν 19 χρονών αλλά δεν ήμουν εγώ αυτό που φάνηκε στην τηλεόραση.

«Θα ήθελα πάρα πολύ και γω να πάω στον φετινό κύκλο του MasterChef αλλά να πάω για μια μέρα και μετά να φύγω. Η Μαρία Μπέη έκανε τρελό χαμό με την επιστροφή της! Είχε φτάσει στην τρίτη θέση οπότε θα πρέπει τώρα να έχει ψηλά τον πήχη. Στον χαρακτήρα, τώρα, είναι μικρή και είμαστε στην ίδια ηλικία οπότε θέλει αυτοβελτίωση όπως και όλοι θέλουμε. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ήρεμη γιατί καμιά φορά δεν είναι ωραίο το υφάκι που βγάζει προς τα έξω».

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι… δεν έχω μπαμπά! Έχω να τον δω πάρα πολλά χρόνια, όταν έπαιξα στο παιχνίδι εμφανίστηκε ξαφνικά στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια για να πει πόσο καλή σχέση έχουμε που δεν μιλάγαμε καν. Είναι μια ιστορία που πλέον δεν με αγγίζει καθόλου. Εύχομαι να είναι καλά. Όπως και να ‘χει, είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο αλλά δεν είναι ο πατέρας μου. Δεν υπάρχει η λέξη αυτή στο λεξιλόγιο μου. Είναι ο κύριος Πουλμέντης» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαριάννα Πουλμέντη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Δείτε το βίντεο:




«Δεν «Είναι έχω Μαριάννα μόνο μπαμπά να ότι….. που Πουλμέντη:«Το πω



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τους περιμένει μια χρυσή χρονιά! 3 ζώδια θα γεμίσουν με ευκαιρίες, αφθονία και τύχη
Σα, 7 Νοέ 2026 17:16
Ελλάδα: “Το παιδί, το παιδί…” ούρλιαζε η μητέρα – Δέντρο έπεσε σε παιδική χαρά που έπαιζαν παιδιά
Σα, 7 Νοέ 2026 17:08
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για έως 2.400 ευρώ τον χρόνο για κάθε παιδί
Σα, 7 Νοέ 2026 14:15
Ελλάδα: “Ψάρευαν” καρκινοπαθείς έξω από νοσοκομεία – Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός
Σα, 7 Νοέ 2026 14:09
Φρίκη για 16χρονη σε σπίτι στα Χανιά – Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβαινε
Σα, 7 Νοέ 2026 14:04
9-15/11: 3 ζώδια θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες
Σα, 7 Νοέ 2026 09:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.