Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλος σάλος μετά από τραγικό λάθος νοσοκομείου – Τώρα αυτή η γυναίκα τι θα κάνει;

Δε, 10 Αυγ 2026 22:09

Τρίτη, 11/08: 2 ζώδια βγαίνουν μπροστά και τα πράγματα γυρνάνε υπέρ τους – Παίρνουν αυτό που θέλουν

Δε, 10 Αυγ 2026 22:04

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία χτύπησε σπίτι στα Τρίκαλα

Δε, 10 Αυγ 2026 21:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαριάννα Πουλμέντη:«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι… δεν έχω μπαμπά!

Τε, 12 Απρ 2023 21:14 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η πρώην παίκτρια του Master Chef , Μαριάννα Πουλμέντη , μίλησε στην κάμερα , της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η Μαριάννα σχολίασε την επιστροφή παλιών παικτών στο ριάλιτι μαγειρικής , για ποιο λόγο πήρε την απόφαση να μη συμμετάσχει ,αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα της.

«Μου έστειλαν μια αίτηση για το φετινό MasterChef αλλά δεν μπορούσα να είμαι γιατί έχω την δουλειά μου και δεν ήθελα να ξαναεκτεθώ. Γιατί εκτέθηκα αρκετά και είδα μια άλλη Μαριάννα. Ήμουν 19 χρονών αλλά δεν ήμουν εγώ αυτό που φάνηκε στην τηλεόραση.

«Θα ήθελα πάρα πολύ και γω να πάω στον φετινό κύκλο του MasterChef αλλά να πάω για μια μέρα και μετά να φύγω. Η Μαρία Μπέη έκανε τρελό χαμό με την επιστροφή της! Είχε φτάσει στην τρίτη θέση οπότε θα πρέπει τώρα να έχει ψηλά τον πήχη. Στον χαρακτήρα, τώρα, είναι μικρή και είμαστε στην ίδια ηλικία οπότε θέλει αυτοβελτίωση όπως και όλοι θέλουμε. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ήρεμη γιατί καμιά φορά δεν είναι ωραίο το υφάκι που βγάζει προς τα έξω».

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι… δεν έχω μπαμπά! Έχω να τον δω πάρα πολλά χρόνια, όταν έπαιξα στο παιχνίδι εμφανίστηκε ξαφνικά στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια για να πει πόσο καλή σχέση έχουμε που δεν μιλάγαμε καν. Είναι μια ιστορία που πλέον δεν με αγγίζει καθόλου. Εύχομαι να είναι καλά. Όπως και να ‘χει, είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο αλλά δεν είναι ο πατέρας μου. Δεν υπάρχει η λέξη αυτή στο λεξιλόγιο μου. Είναι ο κύριος Πουλμέντης» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαριάννα Πουλμέντη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Δείτε το βίντεο:




«Δεν «Είναι έχω Μαριάννα μόνο μπαμπά να ότι….. που Πουλμέντη:«Το πω

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλος σάλος μετά από τραγικό λάθος νοσοκομείου – Τώρα αυτή η γυναίκα τι θα κάνει;
Δε, 10 Αυγ 2026 22:09
Τρίτη, 11/08: 2 ζώδια βγαίνουν μπροστά και τα πράγματα γυρνάνε υπέρ τους – Παίρνουν αυτό που θέλουν
Δε, 10 Αυγ 2026 22:04
Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία χτύπησε σπίτι στα Τρίκαλα
Δε, 10 Αυγ 2026 21:58
«Κλείδωσε» ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο – Σε ποιες περιοχές θα χρειάζεται μπουφανάκι, σύμφωνα με γνωστό μετεωρολόγο
Δε, 10 Αυγ 2026 21:52
Αν φας αυτό το φρούτο, πριν τον ύπνο, μπορεί να βοηθήσει να κοιμηθείς πιο γρήγορα – Λέγεται και “το υπνωτικό της φύσης”
Δε, 10 Αυγ 2026 20:27
Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος, μετά τα 50, για να ανανεώσεις το πρόσωπο – Το κούρεμα που γλυκαίνει και χαρίζει φρεσκάδα
Δε, 10 Αυγ 2026 19:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.