Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ζώδια – 25 Απριλίου: Αναπουμπούλα, ένταση, νεύρα και τηλεφωνήματα! Αυτό το ζώδιο πρέπει να προσέχει πολύ με τα χρήματα!

Σα, 25 Απρ 2026 00:27

Ελλάδα: Αυτός ο τύπος καρκίνου “έρχεται” επιθετικά! Τι λένε Έλληνες επιστήμονες

Πα, 24 Απρ 2026 23:28

Έρχονται «λουκέτα» σε αεροπορικές – Ποιες 2 είναι στο στόχαστρο

Πα, 24 Απρ 2026 23:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαριάννα Πουλμέντη:«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι… δεν έχω μπαμπά!

Τε, 12 Απρ 2023 21:14 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η πρώην παίκτρια του Master Chef , Μαριάννα Πουλμέντη , μίλησε στην κάμερα , της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η Μαριάννα σχολίασε την επιστροφή παλιών παικτών στο ριάλιτι μαγειρικής , για ποιο λόγο πήρε την απόφαση να μη συμμετάσχει ,αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα της.

«Μου έστειλαν μια αίτηση για το φετινό MasterChef αλλά δεν μπορούσα να είμαι γιατί έχω την δουλειά μου και δεν ήθελα να ξαναεκτεθώ. Γιατί εκτέθηκα αρκετά και είδα μια άλλη Μαριάννα. Ήμουν 19 χρονών αλλά δεν ήμουν εγώ αυτό που φάνηκε στην τηλεόραση.

«Θα ήθελα πάρα πολύ και γω να πάω στον φετινό κύκλο του MasterChef αλλά να πάω για μια μέρα και μετά να φύγω. Η Μαρία Μπέη έκανε τρελό χαμό με την επιστροφή της! Είχε φτάσει στην τρίτη θέση οπότε θα πρέπει τώρα να έχει ψηλά τον πήχη. Στον χαρακτήρα, τώρα, είναι μικρή και είμαστε στην ίδια ηλικία οπότε θέλει αυτοβελτίωση όπως και όλοι θέλουμε. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ήρεμη γιατί καμιά φορά δεν είναι ωραίο το υφάκι που βγάζει προς τα έξω».

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι… δεν έχω μπαμπά! Έχω να τον δω πάρα πολλά χρόνια, όταν έπαιξα στο παιχνίδι εμφανίστηκε ξαφνικά στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια για να πει πόσο καλή σχέση έχουμε που δεν μιλάγαμε καν. Είναι μια ιστορία που πλέον δεν με αγγίζει καθόλου. Εύχομαι να είναι καλά. Όπως και να ‘χει, είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο αλλά δεν είναι ο πατέρας μου. Δεν υπάρχει η λέξη αυτή στο λεξιλόγιο μου. Είναι ο κύριος Πουλμέντης» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαριάννα Πουλμέντη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Δείτε το βίντεο:




«Δεν «Είναι έχω Μαριάννα μόνο μπαμπά να ότι….. που Πουλμέντη:«Το πω
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια – 25 Απριλίου: Αναπουμπούλα, ένταση, νεύρα και τηλεφωνήματα! Αυτό το ζώδιο πρέπει να προσέχει πολύ με τα χρήματα!
Σα, 25 Απρ 2026 00:27
Ελλάδα: Αυτός ο τύπος καρκίνου “έρχεται” επιθετικά! Τι λένε Έλληνες επιστήμονες
Πα, 24 Απρ 2026 23:28
Έρχονται «λουκέτα» σε αεροπορικές – Ποιες 2 είναι στο στόχαστρο
Πα, 24 Απρ 2026 23:23
Απρίλιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για 4 ζώδια – Το 2ο το περιμένουν απρόσμενοι καυγάδες και αποκάλυψη μυστικών!
Πα, 24 Απρ 2026 23:20
Σεισμός – Ελλάδα: “Αντίστροφη μέτρηση για μεγάλη δόνηση” λέει ο Παπαδόπουλος – Ποιες περιοχή της Ελλάδας βρίσκονται στο επίκεντρο(Χάρτης)
Πα, 24 Απρ 2026 22:36
Άγιος Δημήτριος: “Του γ@@@@@…” – Η ολέθρια σχέση, τα μηνύματα, το ραντεβού θανάτου και το σοκαριστικό ντοκουμέντο
Πα, 24 Απρ 2026 22:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.