Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τραγωδία! Νεκρός οδηγός που μετέφερε ελληνική ομάδα – Σε σοκ οι παίκτες

Κυ, 16 Νοέ 2025 01:08

Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους, από δηλητηρίαση – Εκκενώνεται το ξενοδοχείο, που βρίσκεται…

Κυ, 16 Νοέ 2025 00:18

Επικουρικές συντάξεις: Τι αλλαγές έρχονται το 2026, για χιλιάδες συνταξιούχους

Κυ, 16 Νοέ 2025 00:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαθεύτηκαν τα νέα για τους τηλεθεατές – Η πρώτη ελληνική σειρά που κόβεται φέτος

Πα, 18 Οκτ 2024 08:48 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τώρα εσείς θα διαβάζετε το λιντάκι και θα περιμένετε να δείτε κάποια σειρά του ΑΝΤ1 που όντως συζητήθηκε πολύ. Ανάλογα την οπτική που θα το δει κανείς. Αν αναφερόμαστε καθαρά και μόνο στα στελέχη του ΑΝΤ1 που πήραν την απόφαση να βάλουν αυτό το πράγμα στο πρόγραμμα του καναλιού, ναι, συζητήθηκε πολύ.

Αν όμως μιλάμε για τον κόσμο γενικά, ακόμα και για τον τηλεοπτικό κόσμο, δεν συζητήθηκε και ιδιαίτερα. Κι εμείς δεν ξέρουμε καν γιατί ασχολούμαστε. Πείτε το μια τρέλα της στιγμής, μια κρίση ταυτότητας για το Menshouse.

Δεν ξέρουμε καν αν λογίζεται ως σειρά. Μην περιμένετε να διαβάσετε δηλαδή κανένα Grand Hotel, καμία Μάγισσα, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αυτά συνεχίζουν κανονικότατα, δεν έχει υπάρξει καμία απόφαση διακοπής.

Αυτό που διακόπτεται, είναι μια σειρά ονόματι Δικαστικές Υποθέσεις, η οποία ήταν κάτι σαν τον Τσαρμίλιον για τις Οικογενειακές Ιστορίες, που ήταν ο Τσάριζαρντ.

Πρόκειται για ένα κόνσεπτ, εικάζουμε πως το είδαν κάπου στο εξωτερικό ότι θεώρησαν πως αξίζει να μπει στο πρόγραμμα ενός σταθμού, που δίνει μια χροιά μεξικάνικου σίριαλ σε υποθέσεις που διαδραματίζονται σε δικαστήριο. Πριν δύο καλοκαίρια στον ΑΝΤ1 είχαν επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο με νοσοκομείο, που το έδειξαν για ένα μήνα το καλοκαίρι του 2022 και το κατάπιε το σκοτάδι.

Οι Δικαστικές Υποθέσεις λοιπόν, που προβάλλονταν κανονικά στο Μακεδονία TV και στον ΑΝΤ1 έπαιζαν σε επανάληψη στις 16:15, αποτελούσαν ξεκάθαρα ένα γέμισμα για να καλυφθεί κάποιο κενό στο πρόγραμμα, δεν θα συνεχίσουν και το κανάλι θα πάει στην επιτυχημένη πεπατημένη της επανάληψης.

Κάπου στις 16 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα, έκανε πρεμιέρα αυτό το κόνσεπτ, 16 Οκτωβρίου έριξε τίτλους τέλους και θα συνεχίσει να προβάλλεται μόνο στο Μακεδονία TV με όσα επεισόδια έχουν γυριστεί.

Βγαίνει, επομένως, ο Χάρης Ρώμας από το συρτάρι, με το Καφέ της Χαράς προφανώς, αφού το Κωνσταντίνου & Ελένης δεν ξεκουνιέται από τη θέση του στις 14:00, και ήδη από σήμερα αντικαθιστά τις Δικαστικές Υποθέσεις, εξασφαλίζοντας νούμερα στο κανάλι.

Πηγή: menshouse.gr

– για Ελληνική Κόβεται Μαθεύτηκαν Νέα που πρώτη σειρά Τα τηλεθεατές: τους φέτος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία! Νεκρός οδηγός που μετέφερε ελληνική ομάδα – Σε σοκ οι παίκτες
Κυ, 16 Νοέ 2025 01:08
Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους, από δηλητηρίαση – Εκκενώνεται το ξενοδοχείο, που βρίσκεται…
Κυ, 16 Νοέ 2025 00:18
Επικουρικές συντάξεις: Τι αλλαγές έρχονται το 2026, για χιλιάδες συνταξιούχους
Κυ, 16 Νοέ 2025 00:09
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πασίγνωστη Ελληνίδα αθλήτρια, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς εμπλέκεται σε…
Σα, 15 Νοέ 2025 23:53
Γηροκομείο Αττική: Σοκ και ντροπή! Υπέφερε η γιαγιά στα χέρια τους! Την είχαν σε αφρολέξ γεμάτο…
Σα, 15 Νοέ 2025 21:24
Μαγνησία: Γυναίκες πήγαν για προσκύνημα και κατέληξαν στο νοσοκομείο – «Χάθηκε το φως από τα μάτια μας»
Σα, 15 Νοέ 2025 21:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.