Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ποιος είναι ο 28χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου

Πε, 23 Ιούλ 2026 12:17

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Συναγερμος και για την Αττική – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “κόκκινο”

Πε, 23 Ιούλ 2026 11:48

Αυτά τα 3 ζώδια μπαίνουν με το δεξί στον Αύγουστο – Το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες και ανατροπές

Πε, 23 Ιούλ 2026 09:12
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Με έμφραγμα ο Γρηγόρης Μπάκας.Ήταν στο αεροδρόμιο και…

Τε, 8 Μαρ 2023 13:16 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του , πέρασε ο δημοσιογράφος ,Γρηγόρης Μπάκας.

Ο γνωστός σε όλους μας δημοσιογράφος , από τις εμφανίσεις του στην εκπομπή ,”Το Πρωινό” ,με τον Γιώργο Λιάγκα ,διακομίστηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο ,μετά από αδιαθεσία που ένιωσε , στο αεροδρόμιο και ένα ανησυχητικό κάψιμο τόσο στο πίσω μέρος του σώματός του όσο και μπροστά.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Μπάκα
«Σας ευχαριστώ μέσα από την “καινούρια καρδιά μου”. Όλα πήγαν τέλεια. Αν δεν ήταν η Δαφνούλα μου και η Τέρψη όλα τα ήταν διαφορετικά. Συνεχίζουμε και παιδιά αμάν διώξτε την τοξικότητα χαλαρώστε, χαμογελάτε και κόψτε το τσιγάρο. Καλή δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr που επικοινώνησε μαζί του ,πρώτο του μέλημα ήταν να ευχαριστήσει όλους εκείνους που ήταν κοντά του εκείνη τη στιγμή και τον βοήθησαν. Από την οπερατέρ Δάφνη Ματζουράνη έως και τους γιατρούς τόσο του αεροδρομίου όσο και του νοσοκομείου!

Πώς συνέβη το περιστατικό
«Στο 90 έγιναν όλα! Ήμουν σε γύρισμα και αισθάνθηκα ξαφνικά κάψιμο μπρος πίσω. Ήρθαν οι γιατροί του αεροδρομίου γιατί ήμουν εκεί! Μου έδωσαν ασπιρίνη και άλλα χάπια. Είπαν ότι η κατάσταση ήταν περίεργη μετά από ένα καρδιογράφημα. Ήρθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με πήγαν στο Σισμανόγλειο. Είχα μαζί μου την οπερατέρ, την Δάφνη Ματζουράνη. Έφτασα στο νοσοκομείο και έκανα όλες τις εξετάσεις. Με κράτησαν μέσα και χθες το πρωί έκανα σταφανογράφημα. Βρήκαν δύο μικρές αρτηρίες κλειστές και μια κεντρική στο 60% κλεισμένη ενώ στο 70% “χαιρετάς”. Με καθάρισαν μου έβαλαν φάρμακο και μου έδωσαν αγωγή και πλέον πρέπει να αλλάξω τα πάντα», εξηγεί στο gossip-tv.gr ο Γρηγόρης Μπάκας.

αεροδρόμιο Γρηγόρης έμφραγμα και…. Μπάκας.Ήταν στο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιος είναι ο 28χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
Πε, 23 Ιούλ 2026 12:17
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Συναγερμος και για την Αττική – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “κόκκινο”
Πε, 23 Ιούλ 2026 11:48
Αυτά τα 3 ζώδια μπαίνουν με το δεξί στον Αύγουστο – Το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες και ανατροπές
Πε, 23 Ιούλ 2026 09:12
Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να χάσουν κάτι, αλλά μέχρι το τέλος Ιουλίου θα κερδίσουν μία μεγάλη μάχη
Τε, 22 Ιούλ 2026 23:37
Έκτακτο – Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
Τε, 22 Ιούλ 2026 22:28
Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι πήγε διακοπές και κατέληξε στα δικαστήρια – “Άνοιξα τα μάτια μου και την είδα να…”
Τε, 22 Ιούλ 2026 19:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.