Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κακοκαιρία – Ελλάδα: Μηνύματα 112, κλείνουν τα πανεπιστήμια, 12 μποφορ “μαστιγώνουν” τις περιοχές…

Τρ, 20 Ιαν 2026 22:31

Ανατροπή με τον θάνατο ξενοδόχου σε μεγάλο ελληνικό νησί – Δεν ήταν τροχαίο! – Ποιος τον δολοφόνησε;

Τρ, 20 Ιαν 2026 21:23

Κακοκαιρία: Ποια ώρα θα ρίξει βροχή ενός μήνα στην Αττική – Τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες;

Τρ, 20 Ιαν 2026 21:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Mητέρα Ειρήνης Μουρτζούκου: Είπε με 6 λέξεις αυτό που δεν θα τολμούσε καμία μάνα να πει

Πα, 8 Νοέ 2024 18:08 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Αμαλιάδας με τα νεκρά βρέφη, καθώς η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου ετοιμάζεται να καταθέσει στις Αρχές στοιχεία τα οποία είναι επιβαρυντικά για την 24χρονη.

Συγκεκριμένα η Πόπη, μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, μιλώντας στην εκπομπή LiveNews, υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της μηνύματα και ηχογραφήσεις από την κόρη της, στα οποία η Ειρήνη παραδέχεται πως έβλαψε τα παιδιά.

Η μητέρα της Ειρήνης σε επικοινωνία που είχε με την κόρη της φαίνεται να την ρώτησε «Δεν πιστεύω ότι έκανες κάτι κακό στα παιδιά», με την 24χρονη να της απαντάει «Καλά έκανα. Θα κάνω ό,τι θέλω». Η Πόπη υποστηρίζει πως με αυτό το μήνυμα παραδέχεται πως έχει βλάψει τα παιδιά που δεν βρίσκονται στη ζωή.

«Με παρακαλούσε να πω μια καλή κουβέντα»
Η συζήτηση μεταξύ μητέρας και κόρης έγινε όταν η 24χρονη αναζητούσε έναν σύμμαχο στο πρόσωπο της Πόπης. Η 24χρονη υπολόγιζε πως η μητέρα της θα είναι στο πλευρό της, με τη γυναίκα να της αρνείται λέγοντας πως «δεν έχω να πω καλό λόγο».

Μητέρα και κόρη αλληλοκατηγορούνται
Οι δύο γυναίκες είναι δεδομένο πως δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, καθώς η μια κατηγορεί την άλλη για την απώλεια των παιδιών.

Η Πόπη Α. σε μια από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στην εκπομπή «OPEN Τώρα» είχε ισχυριστεί ότι θα έδινε στοιχεία για τον μικρό Παναγιωτάκη, το μωρό που πέθανε τελευταίο. Τότε, η 24χρονη φώναξε: «Μήπως είναι κι αυτή ένοχη για το δεύτερο εγγόνι της;».

Στη συνέχεια πήρε κανονικά τον λόγο και δήλωσε: «Εδώ είπε ότι της σκότωσα την αδερφή μου. Δεν έπρεπε καν στο στόμα της να το πιάσει αυτό το πράγμα. Να το θέσουμε αλλιώς. Την τελευταία φορά που έγινε ένα συμβάν, το ξέρει πολύ καλά, τι έγινε και μπήκα εγώ στη μέση».

Δείτε το βίντεο – Τα μηνύματα που φέρονται να αντάλλαξαν η Ειρήνη και η μητέρα της: «Μου απάντησε “καλά έκανα, κάνω ό,τι θέλω”»


«Δεν αυτό Διάφορα είπε Ειρήνης θα καμία λέξεις μάνα με μητέρα Μουρτζούκου να πει» που τολμούσε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κακοκαιρία – Ελλάδα: Μηνύματα 112, κλείνουν τα πανεπιστήμια, 12 μποφορ “μαστιγώνουν” τις περιοχές…
Τρ, 20 Ιαν 2026 22:31
Ανατροπή με τον θάνατο ξενοδόχου σε μεγάλο ελληνικό νησί – Δεν ήταν τροχαίο! – Ποιος τον δολοφόνησε;
Τρ, 20 Ιαν 2026 21:23
Κακοκαιρία: Ποια ώρα θα ρίξει βροχή ενός μήνα στην Αττική – Τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες;
Τρ, 20 Ιαν 2026 21:15
Προσοχή! Ανάκληση από την ελληνική αγορά του γυναικείου καλλυντικού…
Τρ, 20 Ιαν 2026 21:05
Τέλος στις αναποδιές για 3 ζώδια – Αλλαγή πορείας…
Τρ, 20 Ιαν 2026 20:59
Survivor spoiler: Όλα κρίνονται στην τρίτη ασυλία – Ποια ομάδα κερδίζει;
Τρ, 20 Ιαν 2026 18:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.