Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό το χτένισμα του Πάσχα, μπορείτε να το κάνετε μόνες σας, γίνεται σε λίγα λεπτά και δείχνει τέλειο! Τις κολακεύει όλες!

Τε, 8 Απρ 2026 20:13

Τι τρώμε την Μεγάλη Πέμπτη – Τι αποτελεί εξαίρεση και μπορούμε να το καταναλώσουμε

Τε, 8 Απρ 2026 19:13

Πασίγνωστος Έλληνας σεφ αποκαλύπτει για πρώτη φορά το δράμα του – “Η κόρη μου δεν μου μιλάει! Φταίω, ζητώ…”

Τε, 8 Απρ 2026 18:21
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ναταλία Γερμανού για Στηβ Κακετση:«Αυτό έμεινε αγκάθι στην ψυχή του».Όσα της είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα στο τηλέφωνο.

Σα, 20 Μάι 2023 20:38 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στον θάνατο του επιχειρηματία Στηβ Κακέτση , αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού , στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε δημόσια , όσα της είπε η πρώην σύζυγος του Στηβ Κακέτση , Κατιάνα Μπαλανίκα , μετά την απώλεια του.

«Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών. Πολύ ταλαιπωρημένος τον τελευταίο καιρό από την υγεία μου. Πολύ ταλαιπωρημένος. Είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από καιρό, μετά ένα δεύτερο».

«Μιλούσα στο τηλέφωνο με την Κατιάνα Μπαλανίκα και μου είπε, επειδή πραγματικά τον αγαπούσε ουσιαστικά και όταν αγαπάμε ουσιαστικά δεν σκεφτόμαστε και εγωιστικά, «να σου πω κάτι, ξεκουράστηκε. Απαλλάχτηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο. Γιατί υπέφερε πάρα πολύ». Ήταν ένας άνθρωπος που έζησε την νύχτα και τον αποκαλούσαν κιόλας άρχοντα της νύχτας την δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’80».

«Το 2013 τον είχα φιλοξενήσει στο late night που έκανα στον ΑΝΤ1, το «Η Γερμανού ξανάρχεται» και μου μίλησε για τους δύσκολους μήνες που πέρασε στη φυλακή. Πέρασε ένα διάστημα λίγων μηνών στη φυλακή και όταν αθωώθηκε, γιατί βγήκε απαλλαχτηκή η απόφαση, βγήκε αλλά παρόλα αυτά αυτό έμεινε ένα αγκάθι στην ψυχή του» συμπλήρωσε, επίσης, η Ναταλία Γερμανού για να προβάλει το σχετικό απόσπασμα στο ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο στον ΣΚΑΪ.

«Ο Στηβ Κακέτσης. Τι να πεις τώρα; Δεν ξέρω και γω τι να πω τώρα. Τον θυμάμαι τόσο ζωντανό μπροστά μου και ήταν χείμαρρος, είχαμε πει πάρα πολλά και πάντα θυμάμαι πως μιλούσε για την Κατιάνα. Τι αγάπη και τι λατρεία της είχε» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η παρουσιάστρια. «Απαλλάχτηκε από όλους τους πόνους που τον βασάνιζαν τον τελευταίο καιρό, μου είπε η Κατιάνα. Είχε πέσει πάρα πολύ, είχε βαρύνει πάρα πολύ και δεν ήθελε να βλέπει κανέναν. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν ένας άνθρωπος έχει μόνος του παραιτηθεί από τη ζωή του, λες πως ήρθε η ώρα του να ξεκουραστεί. Καλό ταξίδι, άρχοντα της νύχτας».

Δείτε το βίντεο:



αγκάθι Γερμανού για Διάφορα είπε έμεινε Κακετση:«Αυτό Κατιάνα Μπαλανίκα Ναταλία Στηβ στην στο τηλέφωνο της του.Όσα ψυχή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το χτένισμα του Πάσχα, μπορείτε να το κάνετε μόνες σας, γίνεται σε λίγα λεπτά και δείχνει τέλειο! Τις κολακεύει όλες!
Τε, 8 Απρ 2026 20:13
Τι τρώμε την Μεγάλη Πέμπτη – Τι αποτελεί εξαίρεση και μπορούμε να το καταναλώσουμε
Τε, 8 Απρ 2026 19:13
Πασίγνωστος Έλληνας σεφ αποκαλύπτει για πρώτη φορά το δράμα του – “Η κόρη μου δεν μου μιλάει! Φταίω, ζητώ…”
Τε, 8 Απρ 2026 18:21
Ελλάδα: Θλίψη! Πέθανε o γνωστός ιδιοκτήτης του…
Τε, 8 Απρ 2026 18:13
EKTAKTO – Ελλάδα: Δυνατός σεισμός τώρα!
Τε, 8 Απρ 2026 15:39
Τα 4 ζώδια που θα κάνουν προσωπική «Ανάσταση» το Πάσχα – Τέρμα τα εμπόδια, “ανοίγουν” πόρτες!
Τε, 8 Απρ 2026 12:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.