Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Ποιος έβαλε τέλος στη ζωή της Μαρίας και του Ολύμπιου;

Πε, 18 Ιούν 2026 19:19

Για αυτά τα 3 ζώδια, μέχρι το τέλος Ιουνίου, θα “φυσάει” αέρας τύχης

Πε, 18 Ιούν 2026 19:15

Έκτακτο: Θρίλερ σε εξέλιξη στη Χαλκιδική!

Πε, 18 Ιούν 2026 17:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νέα στοιχεία στο φως για τη γυναικοκτονία που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη – “Η κοπέλα είχε πολλά λεφτά και λένε…”

Τε, 13 Σεπ 2023 15:17 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή της Καλαμαριάς, μετά τη δολοφονία της 42χρονης μητέρας από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Φίλος της οικογένειας του 38χρονου αστυνομικού, που σκότωσε με καραμπίνα τη 42χρονη πρώην σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε, είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό τους.

Η 42χρονη ήταν το μοναδικό παιδί οικογένειας επιχειρηματιών και είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Τα οικονομικά, σύμφωνα με τον φίλο της οικογένειας, ήταν και ο λόγος που υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο – Στον παππού και τη γιαγιά τα δύο παιδιά 12 και 14 ετών


«Η κοπέλα είχε πολλά λεφτά και λένε ότι υποτιμούσε το παιδί, ότι είχε βγάλει τα ρούχα του στον διάδρομο και πήγαν κάποιοι φίλοι του πατέρα του και τα πήραν. Όλη αυτή την κατάσταση δεν την δεχόταν το παιδί», είπε.

Πρόσθεσε πως ο 38χρονος ήταν πολύ ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό του και την πίεζε να γυρίσει ξανά κοντά του.

«Δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό. Ήταν μαζί 17χρόνια, ήταν ο πρώτος του έρωτας δεν ήθελε να χωρίσει. Ήταν ένα παιδί πολύ καλό, της εκκλησίας. Δεν περίμενε κανείς ότι θα κάνει κάτι τέτοιο», τόνισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η 42χρονη είχε στείλει εξώδικα στον πρώην σύζυγό της, με τα οποία του ζητούσε να σταματήσει να την ενοχλεί, καθώς φαίνεται ότι είχε γίνει πολύ πιεστικός και οι οχλήσεις να τα ξαναβρούν ήταν πολλές, με την ίδια να είναι ανένδοτη.

Πηγή: star.gr

“Η – “Η blog αστυνομικά για γυναικοκτονία είχε Θεσσαλονίκη και κοπέλα λένε λένε…” λεφτά Νέα πολλά που στο στοιχεία συγκλόνισε τι φως»
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Ποιος έβαλε τέλος στη ζωή της Μαρίας και του Ολύμπιου;
Πε, 18 Ιούν 2026 19:19
Για αυτά τα 3 ζώδια, μέχρι το τέλος Ιουνίου, θα “φυσάει” αέρας τύχης
Πε, 18 Ιούν 2026 19:15
Έκτακτο: Θρίλερ σε εξέλιξη στη Χαλκιδική!
Πε, 18 Ιούν 2026 17:27
Ελλάδα: Χαμός σε βάφτιση! – Αυτό έκαναν οι νονοί και τους έδιωξε από την εκκλησία
Πε, 18 Ιούν 2026 13:57
Τηλεθέαση: Αυτή η σειρά «χτύπησε» 25άρι στη βραδινή ζώνη – Τα πήρε όλα κι έφυγε…
Πε, 18 Ιούν 2026 12:30
Αυτά τα 3 ζώδια πρέπει να προσέξουν τους «κακούς οιωνούς», πριν από τις 4 Ιουλίου – Το Σύμπαν προειδοποιεί
Πε, 18 Ιούν 2026 12:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.