Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Πέθανε ο Γιώργος Μαρσέλλος

Τρ, 4 Αυγ 2026 18:24

Έκτακτο – Φρίκη, πριν από λίγο, με πρωτοφανές θρίλερ στην Ελλάδα – Σε σοκ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο ξενοδοχείο

Τρ, 4 Αυγ 2026 18:20

Ελλάδα – Έκτακτο: Άγριο έγκλημα, πριν από λίγο

Τρ, 4 Αυγ 2026 14:28
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νίκος Αλιάγας:Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας,το χειρουργείο πείραμα και η απομάκρυνση από τη μητέρα του.

Σα, 17 Σεπ 2022 18:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ποδαρικό στην Μαρία Μπακοδήμου έκανε ο Νίκος Αλιάγας το απόγευμα του Σαββάτου στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον τίτλο «Γεια σου». Ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο και γεννήθηκε αιφνιδιάζοντας μάλιστα και την ίδια την παρουσιάστρια.

Ειδικότερα, ο Νίκος Αλιάγας εξομολογήθηκε πως «όταν γεννήθηκα στο Παρίσι είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου, με εγχείρησαν έτσι σαν πείραμα και επέζησα τελικά. Είχα ένα πρόβλημα μεγάλο σε ένα έντερο και εγχειρίστηκα με το που γεννήθηκα, νομίζω πως ήμουν πέντε ή έξι ημερών».

«Έκαναν ένα πείραμα να δουν αν μπορεί το παιδί αυρό να ζήσει. Και έζησα! Ταλαιπωρήθηκα και είχα, έτσι, έναν πόνο. Με πήραν τότε αμέσως από τη μάνα μου και έμεινα για μήνες στο νοσοκομείο».

«Έμεινα για μήνες μακριά από την μάνα μου. Μετά με έφεραν στους γονείς μου, με έβαλε ο πατέρας μου στο αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα μου και με πήγαν στο Μεσολόγγι. Αδυνατισμένο, με πολλά ράμματα και ήμουν έτσι για πολύ καιρό» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Αλιάγας στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

«πρόβλημα» Αλιάγας:Η απομάκρυνση Διάφορα εξομολόγησή μητέρα Νίκος πείραμα Σοβαρό υγείας,το χειρουργείο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Πέθανε ο Γιώργος Μαρσέλλος
Τρ, 4 Αυγ 2026 18:24
Έκτακτο – Φρίκη, πριν από λίγο, με πρωτοφανές θρίλερ στην Ελλάδα – Σε σοκ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο ξενοδοχείο
Τρ, 4 Αυγ 2026 18:20
Ελλάδα – Έκτακτο: Άγριο έγκλημα, πριν από λίγο
Τρ, 4 Αυγ 2026 14:28
Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που σκοτώθηκε – Η αποκάλυψη για τη μοιραία σύμπτωση τη μέρα της τραγωδίας
Τρ, 4 Αυγ 2026 13:07
Ανατροπή με τα γέλια της Σιαμπάνου στα καμένα – Αυτός είναι ο λόγος που η ρεπόρτερ γελούσε στον “αέρα” – “Θα το βγάλω σε βίντεο”
Τρ, 4 Αυγ 2026 11:44
Θάνατος διασώστριας: Αντίστροφη μέτρηση, σήμερα, για τον 41χρονο στη Σύρο
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.