Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καιρός: Συναγερμός στη χώρα για επικίνδυνα φαινόμενα

Πε, 1 Οκτ 2026 09:32

4 ζώδια μπορεί να ακούσουν αυτό που περίμεναν εδώ και καιρό – “Έρχεται” ένα μήνυμα ή συζήτηση

Πε, 1 Οκτ 2026 09:30

Ελλάδα: Φρικτός θάνατος για εργαζόμενο

Πε, 1 Οκτ 2026 09:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νίκος Ευαγγελάτος – Τέμπη: “Λύγισε” στην εκπομπή μιλώντας με τον πατέρα της αδικοχαμένης Αναστασίας – “Είναι η κόρη μου 20 χρονών Δημήτρη…”

Πε, 29 Φεβ 2024 19:41 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

“Λύγισε” ο Νίκος Ευαγγελάτος κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ενώ συνομιλούσε με τον Δημήτρη Πλακιά, πατέρα της 20χρονης Αναστασίας που “έσβησε” μαζί με τις δίδυμες ξαδέλφες της στο δυστύχημα των Τεμπών.

Από την αρχή της συνέντευξης ο παρουσιαστής ήταν φορτισμένος, με τον Δημήτρη Πλακιά να τον ευχαριστεί για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε η εκπομπή του δημοσιογραφικά την υπόθεση, την έρευνα που έκανε και στη συνέχεια του ζήτησε να μιλάνε στον ενικό.

“Θέλω να πω ότι η οικογένεια αυτή πέρασε ίσως έναν από τους μεγαλύτερους πόνους. Είχαμε μια επαφή, προσπαθήσαμε να αντλήσουμε κάποιες πληροφορίες, προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο διακριτικοί μπορούσαμε γιατί ξέραμε τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Μιλούσαμε και με τον Δημήτρη που είναι εδώ και με τον αδερφό του. Ήταν η λεπτή γραμμή να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε και όχι να ενοχλήσουμε” δήλωσε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

“Ζήσαμε όμως τον πόνο και ζήσαμε κάτι ακόμα που είναι δική μου υποχρέωση να το πω τώρα στον Δημήτρη, την αξιοπρέπεια αυτής της οικογένειας. Μοναδική. Ο πόνος είναι αδιανόητος. Χάθηκαν τρία κορίτσια 20 χρονών” είπε με φωνή που έτρεμε.

“Είναι η κόρη μου 20 χρονών Δημήτρη” συνέχισε ο Νίκος Ευαγγελάτος, εμφανώς συγκινημένος και καταβάλλοντας προσπάθεια για να συνεχίσει να μιλά.

“Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που ζείτε” είπε βουρκωμένος και με σπασμένη φωνή δίνοντας τον λόγο στον Δημήτρη Πλακιά.

Δείτε το βίντεο – “Λύγισε” ο Νίκος Ευαγγελάτος ακούγοντας τον πατέρα της αδικοχαμένης Αναστασίας


– “Είναι “λύγισε”. αδικοχαμένης Αναστασίας: Δημήτρη…” εκπομπή Ευαγγελάτος κόρη με μιλώντας μου Νίκος πατέρα στην Τέμπη της τον χρονών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Συναγερμός στη χώρα για επικίνδυνα φαινόμενα
Πε, 1 Οκτ 2026 09:32
4 ζώδια μπορεί να ακούσουν αυτό που περίμεναν εδώ και καιρό – “Έρχεται” ένα μήνυμα ή συζήτηση
Πε, 1 Οκτ 2026 09:30
Ελλάδα: Φρικτός θάνατος για εργαζόμενο
Πε, 1 Οκτ 2026 09:27
Μαζωνάκης: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το σπίτι του Γιώργου
Τε, 30 Σεπ 2026 23:36
1η Οκτωβρίου: 2 ζώδια θα μάθουν κάτι που θα τους “ανοίξει” μια πόρτα – Αλλάζουν πράγματα που θεωρούσαν δεδομένα
Τε, 30 Σεπ 2026 22:45
Χρυσούλα Διαβάτη: Βρίσκεται σε κατάσταση κατατονίας η αγαπημένη ηθοποιός
Τε, 30 Σεπ 2026 22:40
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.