Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα χαλάει ο καιρός το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου – Ποιες ώρες θα εκδηλωθούν φαινόμενα στην Αττική

Σα, 4 Ιούλ 2026 00:10

Μαθαίνουμε τώρα για την Κατερίνη: Θρίλερ σε εξέλιξη μέσα σε σπίτι

Πα, 3 Ιούλ 2026 23:32

Σάββατο, 4 Ιουλίου: 3 ζώδια ευνοούνται από το Σύμπαν – Τυχερες συμπτώσεις για το 3ο

Πα, 3 Ιούλ 2026 23:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: Η πρώτη δημόσια δήλωση μέσα από το νοσοκομείο – “Έίχα συντροφιά την Πίστη μου”

Δε, 23 Αυγ 2021 17:51 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Facebook μέσα από το νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής είναι θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πλέον είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του και φαίνεται να ξεπερνάει την περιπέτεια με τον Covid-19. Ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του Ευαγγελισμού και μίλησε για την μοναχική του εμπειρία μέσα στο νοσοκομείο.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό».

Δείτε την ανάρτηση

Δήλωση δημόσια Διάφορα είχα μέσα μου Νίκος Νοσοκομείο Οικονομόπουλος: πίστη πρώτη συντροφιά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα χαλάει ο καιρός το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου – Ποιες ώρες θα εκδηλωθούν φαινόμενα στην Αττική
Σα, 4 Ιούλ 2026 00:10
Μαθαίνουμε τώρα για την Κατερίνη: Θρίλερ σε εξέλιξη μέσα σε σπίτι
Πα, 3 Ιούλ 2026 23:32
Σάββατο, 4 Ιουλίου: 3 ζώδια ευνοούνται από το Σύμπαν – Τυχερες συμπτώσεις για το 3ο
Πα, 3 Ιούλ 2026 23:19
Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε, μόλις στα 43 του, ο Έλληνας ηθοποιός…
Πα, 3 Ιούλ 2026 20:07
Μυστήριο και περίεργο φαινόμενο στην Άνοιξη: Οι κάτοικοι “πάγωσαν” όταν είδαν τις αυλές τους
Πα, 3 Ιούλ 2026 16:09
Ιούλιος: Αυτά τα 4 ζώδια ενδέχεται να “δοκιμαστούν” από το Σύμπαν – Επηρεάζονται οικονομικά
Πα, 3 Ιούλ 2026 13:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.