Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το Σύμπαν δοκιμάζει 3 ζώδια τον Οκτώβριο – Θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους

Πα, 2 Οκτ 2026 08:36

Φρίκη στο Λαύριο με πρώην ζευγάρι!

Πα, 2 Οκτ 2026 08:33

2 Οκτωβρίου: Μια συζήτηση θα αποκαλύψει κάτι που δεν είχαν καταλάβει 2 ζώδια – Βοήθεια από άνθρωπο που δεν περιμένουν

Πε, 1 Οκτ 2026 21:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

O ANT1 αντικατέστησε τον Λιάγκα – Η μέρα που είπε “όχι” για εκπομπή – Ποιοι θα τον αντικαταστήσουν

Πε, 24 Οκτ 2024 17:25 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Έντονες συζητήσεις στο τηλεοπτικό παρασκήνιο πυροδότησε η πληροφορία πως ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο ΑΝΤ1 θα βγάλει ζωντανά πρόγραμμα και αυτό θα είναι οι «Weekenders» Θανάσης Πάτρας και Δημήτρης Πανόπουλος και όχι ο Γιώργος Λιάγκας και το «Πρωινό».

Τι συνέβη; Το κανάλι αποφάσισε για φέτος να μείνει ανοιχτή ανήμερα της αργίας η πρωινή του ζώνη.

Η πρώτη επικοινωνία έγινε με τον Γιώργο Παπαδάκη για να βγει ζωντανά το «Καλημέρα Ελλάδα» και ο πατριάρχης της πρωινής ζώνης αμέσως έδωσε τη συγκατάθεσή του. Ακολούθησε επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος ήταν αρνητικός καθώς έχει εδώ και καιρό προγραμματίσει οικογενειακό ταξίδι.

Άλλωστε στο συμβόλαιο του δημοσιογράφου υπάρχει η πρόβλεψη πως δεν εργάζεται στις αργίες.

Έτσι και αφού η βάρδια των τεχνικών θα ήταν ανοιχτή ο ΑΝΤ1 προχώρησε στην κάλυψη της πρωινής ζώνης για την 28 η Οκτωβρίου από τους «Weekenders» και η εκπομπή φυσικά θα προσαρμοστεί στο κλίμα της ημέρας.

Είναι βέβαια και μιας πρώτης τάξης ευκαιρία το πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου να συστηθεί καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό.

Για το απόγευμα της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου ήταν προγραμματισμένη μεγάλη πρόβα με παρουσία του Νίκου Μουτσινά για το «ΝΜ Βραδιάτικα» της νέας εκπομπής του παρουσιαστή που θα κάνει πρεμιέρα την τελευταία ημέρα του μήνα στις 31 Οκτωβρίου στις 23.30.

Το κανάλι βασίζει πολλά στο εν λόγω τηλεοπτικό come back όπως άλλωστε και ο ίδιος ο παρουσιαστής γι’ αυτό και αποφασίστηκε στην πρεμιέρα να εμφανιστούν τρία πρόσωπα «σήμα κατατεθέν» του σταθμού, οι δύο παρουσιάστριες της πρωινής καθημερινής ζώνης Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου αλλά και ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόϊτερ.

Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλα πρόσωπα πρώτης γραμμής. Στην ουσία θα πρόκειται για ένα βραδινό «Καλό μεσημεράκι» με πολλές ενότητες της εκπομπής να διατηρούνται όπως για παράδειγμα η «Χρυσή Τηλεόραση».

Η εκπομπή θα είναι Live on Tape και θα μαγνητοσκοπείται λίγη ώρα πριν την προβολή της.

Στον Alpha έχουν καλλιεργηθεί υψηλές προσδοκίες που δικαιολογούνται καθώς η ζώνη έχει ήδη αρχίσει να «χτίζεται» με το «Μoney Drop» του Νίκου Μουρατίδη το οποίο στη ζώνη των 23.30 Δευτέρα και Τρίτη σημείωσε ικανοποιητικότατα ποσοστά τηλεθέασης.

– “Όχι” blog ΑΝΤ1 αντεκατέστησε αντικαταστήσουν αντικατέστησε για Διάφορα είπε εκπομπή θα Λιάγκα: μέρα όχι Ποιοι που τον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Σύμπαν δοκιμάζει 3 ζώδια τον Οκτώβριο – Θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους
Πα, 2 Οκτ 2026 08:36
Φρίκη στο Λαύριο με πρώην ζευγάρι!
Πα, 2 Οκτ 2026 08:33
2 Οκτωβρίου: Μια συζήτηση θα αποκαλύψει κάτι που δεν είχαν καταλάβει 2 ζώδια – Βοήθεια από άνθρωπο που δεν περιμένουν
Πε, 1 Οκτ 2026 21:45
Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδια Οκτωβρίου
Πε, 1 Οκτ 2026 21:42
Μαζωνάκης: Αυτό είναι το βίντεο που τράβηξε η γιατρός όταν ο Γιώργος ήταν στη θεραπεία
Πε, 1 Οκτ 2026 18:44
Ο Λαζόπουλος είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Χείμαρρος…
Πε, 1 Οκτ 2026 13:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.