Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ποιος είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που ελέγχεται για υπεξαίρεση; – “Μακάρι, να μην τα έχει πιάσει…”

Πα, 6 Φεβ 2026 14:46

Τελείωσαν τα ψέματα! Τρία ζώδια που θα οικονομική “εκτόξευση” το επόμενο διάστημα

Πα, 6 Φεβ 2026 13:39

Ελλάδα: Νέα τραγωδία που σοκάρει! Νεκρή μετά από φωτιά σε ελληνικό εργοστάσιο!

Πα, 6 Φεβ 2026 12:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ποιος είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που ελέγχεται για υπεξαίρεση; – “Μακάρι, να μην τα έχει πιάσει…”

Πα, 6 Φεβ 2026 14:46 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο «μικροσκόπιο» της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες έχει μπει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.

Η έρευνα αφορά ενδείξεις για φερόμενη υπεξαίρεση σημαντικών χρηματικών ποσών που προέρχονταν από εθνικά και κοινοτικά κονδύλια και τα οποία προορίζονταν για εκπαιδευτικές δράσεις. Η Αρχή για το Ξέπλυμα μαύρου χρήματος προχώρησε σε δέσμευση των λογαριασμών τόσο του προέδρου της ΓΣΕΕ όσο και άλλων έξι ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους ελεγχόμενους φέρεται να είναι και ένας δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Το θέμα σχολιάστηκε από το Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει: «Το όνομά του, το έχω μάθει από το πρωί, μάλιστα δουλεύει και την κρατική τηλεόραση».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Τάσος Τεργιάκης, συμπλήρωσε: «Δουλεύει στην κρατική τηλεόραση, έχει καθημερινή εκπομπή, έχει περάσει και από ιδιωτικά κανάλια, εννοείται ότι τον γνωρίζουμε όλοι γιατί είναι πολλά χρόνια δημοσιογράφος. Πώς εμπλέκεται; Εμπλέκεται γιατί έχει υπάρξει εργαζόμενος στη ΓΣΕΕ, στο γραφείο Τύπου, και έχουν “κλειδωθεί” και οι δικοί του λογαριασμοί».

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε ξανά τον λόγο, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων: «Επειδή εγώ τον ξέρω, επειδή μένει και κοντά σε μένα και έχουμε πιει και δυο-τρεις φορές καφέ μαζί, είναι ένας καλός δημοσιογράφος. Δηλαδή και που τον άκουγα και στο ραδιόφωνο παλιά, είναι ένας καλός πραγματικά δημοσιογράφος, και χαμηλών τόνων και καλό παιδί. Τώρα, εάν “τα έχει πιάσει” τι να σου πω, δεν ξέρω. Μακάρι να μην τα έχει πιάσει. Εύχομαι να αποδειχθεί ότι είναι αθώοι (….)».

Σημειώνεται πως, τόσο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ όσο και τα άλλα έξι άτομα, ελέγχονται για δύο κακουργήματα:

υπεξαίρεση και
ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Επί του παρόντος πάντως, ουδείς εξ αυτών είναι κατηγορούμενος, το θέμα μένει να διερευνηθεί από τον εισαγγελέα.

Γιάννης Παναγόπουλος: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε – Είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης»
Σχετικά με την υπόθεση της έρευνας που διεξάγεται σε βάρος του για υπεξαίρεση ευρωπαϊκών και κρατικών κονδυλίων για εκπαιδευτικά προγράμματα, με γραπτή δήλωση που εξέδωσε χθες, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ανέφερε:

«Για όσα γράφονται και διακινούνται για το πρόσωπό μου, τονίζω ότι δεν έχω να κρύψω τίποτε. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε. Είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης. Η αποκατάσταση της αλήθειας είναι θέμα χρόνου.

Μέχρι στιγμής δεν μου έχει επιδοθεί κανένα εισαγγελικό πόρισμα, ώστε να γνωρίζω με ακρίβεια ποιες είναι οι σε βάρος μου κατηγορίες και πως αυτές στοιχειοθετούνται.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στο στόχαστρο συκοφαντών. Ούτε η πρώτη φορά που καλούμαι να αποκρούσω αβάσιμες και ανυπόστατες κατηγορίες.

Το θλιβερό στην υπόθεση αυτή είναι ότι στο πρόσωπό μου δέχονται για μια ακόμη φορά ισχυρό πλήγμα τα συνδικάτα και η δράση τους. Κάποιους φαίνεται ότι τους ενοχλούν.

Μόλις πάρω το πόρισμα της Αρχής θα δώσω τις απαντήσεις μου καθώς «… είναι γνωστοί οι υπαίτιοι και είναι γνωστή η αιτία».

Στη διαδρομή μου στέκομαι πάντα όρθιος και δυνατός. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Ήδη ενημέρωσα τους συναδέλφους της παράταξής μου στη ΓΣΕΕ, καθώς και την Εκτελεστική Επιτροπή.

Τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους. Όπως στην άλλη «στημένη» υπόθεση «κακουργηματικού» χαρακτήρα για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά η δικαιοσύνη ομόφωνα αποφάσισε για την αθωότητά μου, είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και με την νέα.

Ας κρύβονται και ας φοβούνται οι συκοφάντες και να είναι σίγουροι ότι θα προσφύγω στα Εθνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Είναι άδικο να παραδίδεσαι στη βορά των πρωτοσέλιδων, των σκοπιμοτήτων, των μηχανισμών αποπροσανατολισμού και χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Τέλος, για κανένα λόγο και με κανέναν τρόπο δεν θα εμπλακώ στην αδηφάγα όρεξη κάποιων, που ενδίδουν στον κανιβαλισμό. Θυμίζω ότι ο σεβασμός του τεκμηρίου αθωότητας είναι υποχρεωτικός.

Με καθαρή τη συνείδησή μου θα αγωνιστώ για την τιμή και την αξιοπρέπειά μου και θα οδηγήσω την παράταξή μου, για μια ακόμη φορά, σε ένα νικηφόρο συνέδριο της ΓΣΕΕ».

Δείτε το βίντεο – Τι αναφέρει το περιβάλλον δημοσιογράφου της ΕΡΤ που ελέγχεται για εμπλοκή στην υπόθεση υπεξαίρεσης


«Είναι «Μακάρι «Μην – “Μακάρι blog για γνωστός δημοσιογράφος Διάφορα ελέγχεται Έλληνας έχει να πιάσει πιάσει…” Ποιος που Τα υπεξαίρεση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιος είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που ελέγχεται για υπεξαίρεση; – “Μακάρι, να μην τα έχει πιάσει…”
Πα, 6 Φεβ 2026 14:46
Τελείωσαν τα ψέματα! Τρία ζώδια που θα οικονομική “εκτόξευση” το επόμενο διάστημα
Πα, 6 Φεβ 2026 13:39
Ελλάδα: Νέα τραγωδία που σοκάρει! Νεκρή μετά από φωτιά σε ελληνικό εργοστάσιο!
Πα, 6 Φεβ 2026 12:59
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Αυτοί οι παράβατες θα πληρώνουν μέχρι και 40.000 ευρώ πρόστιμο
Πα, 6 Φεβ 2026 11:58
Τι είδε μια ασθενής όταν «πέθανε» για λίγα λεπτά – Τρομάζουν ακόμα και επιστήμονες…
Πα, 6 Φεβ 2026 09:40
Sos με τις συντάξεις το υπόλοιπο του 2026: Τις «σαρώνουν» και κάνουν μειώσεις – Ποιοι θα δουν λιγότερα χρήματα στους…
Πα, 6 Φεβ 2026 09:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.