Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Έρχονται” τα πάνω κάτω για ένα και μοναδικό ζώδιο το επόμενο διάστημα – Εξελίξεις…

Τρ, 27 Οκτ 2026 17:49

Μαζωνάκης: Αυτός είναι ο νέος συγκάτοικος του γιατρού στον Κορυδαλλό – Ποιος το περίμενε…

Τρ, 27 Οκτ 2026 17:41

Ποιος θα αγοράσει τη Pizza Fun;

Τρ, 27 Οκτ 2026 16:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ο Έλληνας βρήκε τη λύση για Πάσχα στο χωριό

Τε, 28 Απρ 2021 22:39 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μπορεί η έξοδος εκτός νομού να απαγορεύεται το Πάσχα ωστόσο το δαιμόνιο του Ελληνα βρήκε τη λύση για να βγει από τον νομό Αττικής έστω και χωρίς το αυτοκίνητό του.

Ποια λύση βρήκε για Πάσχα στο χωριό; Μα αυτή του προαστιακού όπως αποκαλύπτει η εκπομπή Live News.

Ρεπόρτερ της εκπομπής πήγε στον σταθμό του προαστιακού στην Αθήνα, πλήρωσε το εισιτήριο του, επιβιβάστηκε και ταξίδεψε κανονικά για την Κόρινθο. Εκτός νομού δηλαδή.

Η εικόνα αποδεικνύει πως δεν ήταν ο μόνος που σκέφτηκε ότι με τον προαστιακό μπορείς να φτάσεις γρήγορα, άνετα και κυρίως χωρίς έλεγχο από την Αθήνα στην Χαλκίδα ή την Κόρινθο.

Οι βαλίτσες στα βαγόνια είναι αδιάψευστος μάρτυρας πως η έξοδος του Πάσχα γίνεται κανονικά και κυρίως μαζικά.

Ο μόνος έλεγχος που γίνεται καθώς είναι και ο μόνος που επιτρέπεται να γίνεται από τους υπαλλήλους του ΟΣΕ είναι για το αν κάποιος έχει εισιτήριο.

Κατά τα λοιπά όμως οι αστυνομικοί έλεγχοι απουσιάζουν πλήρως στους σταθμούς και με το τρένο από την στιγμή που κάποιος θα μπει η απόδραση είναι εξασφαλισμένη αφού είναι απίθανο να σταματήσει το τρένο στην μέση του πουθενά για έλεγχο όπως γίνεται για παράδειγμα στα ΚΤΕΛ.

Είναι τόσο διαδεδομένος μάλιστα ο τρόπος αυτός για να ξεφεύγουν οι εκδρομείς από τους ελέγχους που στην Κόρινθο τα ταξί περιμένουν καθημερινά τους εκδρομείς.

Στην Ακράτα η κίνηση είναι υποτονική σε σχέση με άλλες χρονιές. Η δύσκολη πρόσβαση λόγω των ελέγχων κράτησε πολλούς Πατρινούς μακριά από την καθιερωμένη πασχαλιάτικη εξόρμησή τους.

Από την άλλη όμως πληροφορίες λένε πως πολλοί είναι αυτοί που τσεκάρουν καθημερινά με συγγενείς και φίλους την πορεία των μπλόκων στην περιοχή ώστε μόλις φανεί ότι τα μπλόκα έχουν περιοριστεί να επιχειρήσουν την έξοδο.

Πηγή newsit

βρήκε Διάφορα Έλληνας λύση Πάσχα χωριό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Έρχονται” τα πάνω κάτω για ένα και μοναδικό ζώδιο το επόμενο διάστημα – Εξελίξεις…
Τρ, 27 Οκτ 2026 17:49
Μαζωνάκης: Αυτός είναι ο νέος συγκάτοικος του γιατρού στον Κορυδαλλό – Ποιος το περίμενε…
Τρ, 27 Οκτ 2026 17:41
Ποιος θα αγοράσει τη Pizza Fun;
Τρ, 27 Οκτ 2026 16:07
Χαμός με Λιάγκα – Κουτσελίνη για αυτό που είπε για την Αντωνά – “Ήταν χυδαίο…είναι ντροπή”
Τρ, 27 Οκτ 2026 13:59
Η αποκάλυψη για τον Γιώργο Παπαδάκη 9 μήνες, μετά τον θάνατό του – Αυτά δεν τα γνώριζε κανείς…
Τρ, 27 Οκτ 2026 12:33
Τι συνέβη με τον γνωστό σκηνοθέτη της σειράς, “Το Σόι σου”, που πέθανε ξαφνικά; Τι ψάχνουν;
Τρ, 27 Οκτ 2026 12:18
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.