Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγκλημα στη Σύρο: Γιατί η κόρη της διασώστριας φοβόταν τον 41χρονο;

Δε, 31 Αυγ 2026 21:54

Τραγικό περιστατικό σε τζακούζι για ζευγάρι που έκανε διακοπές

Δε, 31 Αυγ 2026 21:50

Ελλάδα: Έκτακτο – Θρίλερ σε εξέλιξη – Νεκρός άνδρας σε κάμπινγκ

Δε, 31 Αυγ 2026 21:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Οι περίεργες απαιτήσεις βουλευτών στο εστιατόριο της Βουλής που άφησαν “παγωτό” τους σερβιτόρους.

Σα, 18 Μαρ 2023 18:01 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η εφημερίδα «Το Βήμα» και η στήλη «Βηματοδότης» ,φέρνουν στο φως πραγματικές μαρτυρίες σερβιτόρων , του εστιατορίου της Βουλής , για τις περίεργες γαστριμαργικές απαιτήσεις βουλετών.

Ένας θεός ξέρει πως μπορεί να ένιωσαν ή τι να σκέφτηκαν , οι υπάλληλοι του εστιατορίου της Βουλής , όταν άκουγαν κάποιους βουλευτές να ζητάνε περίεργα πιάτα , που όπως θα λέγε και ο σοφός λαός “είχες και στο χωρίο σου;”.

Ένα μικρό δείγμα αυτών των αμήχανων στιγμών δίνει η στήλη «Βηματοδότης».

Ένας εκ των τριακοσίων της Βουλής ,αφού είδε το μενού του εστιατορίου, δεν του άρεσαν τα φαγητά και φώναξε τον σερβιτόρο λέγοντάς του επιτακτικά: «Θέλω να φάω ψάρι με μακαρόνια, αυτό έχω πεθυμήσει να φάω, πες τους να μου ετοιμάσουν ένα πιάτο και γρήγορα»

Ο σερβιτόρος αντέδρασε ευγενικά, λέγοντάς του πως τέτοιο φαγητό δεν περιλαμβανόταν στο μενού, αλλά ο «πελάτης» επέμενε με αποτέλεσμα ο σερβιτόρος να αρνηθεί να πάρει την παραγγελία, λέγοντάς του «τα μακαρόνια δεν πάνε με το ψάρι».

Ένας άλλος ζήτησε μοσχάρι κοκκινιστό γεμιστό με… σαρδέλες. Και πώς γίνεται αυτό; Ρώτησε με απορία ο σερβιτόρος. «Παίρνεις το μοσχάρι και τυλίγεις μέσα τις σαρδέλες», είπε με τον πιο φυσικό τρόπο ο πελάτης- βουλευτής που φαινόταν πως είχε φάει κάτι τέτοιο φαγητό, ίσως στο σπίτι του. Πάλι ο σερβιτόρος αρνήθηκε την παραγγελία.

Αξιοσημείωτο είναι το περιστατικό με αντιπρόεδρο της Βουλής ,ζήτησε κρασί χύμα για να συνοδεύσει το φαγητό του και του το έφεραν, δεν του άρεσε και συνέβη η εξής σκηνή: Φώναξε τον σερβιτόρο, του έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και του είπε, να τραβήξει από αυτό… βενζίνη, γιατί σίγουρα θα είναι καλύτερη από το κρασί χύμα. Εννοείται ο σερβιτόρος έμεινε άναυδος.

“παγωτό” απαιτήσεις άφησαν βουλευτών Βουλής. Διάφορα εστιατόριο περίεργες που σερβιτόρους. στο της τους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγκλημα στη Σύρο: Γιατί η κόρη της διασώστριας φοβόταν τον 41χρονο;
Δε, 31 Αυγ 2026 21:54
Τραγικό περιστατικό σε τζακούζι για ζευγάρι που έκανε διακοπές
Δε, 31 Αυγ 2026 21:50
Ελλάδα: Έκτακτο – Θρίλερ σε εξέλιξη – Νεκρός άνδρας σε κάμπινγκ
Δε, 31 Αυγ 2026 21:46
31 Αυγούστου – 7 Σεπτεμβρίου: Λύνονται παρεξηγήσεις, ξεκαθαρίζουν οικονομικά και αμφιβολίες για πρόσωπα
Δε, 31 Αυγ 2026 19:19
Αθήνα: Νέες αποκαλύψεις για το μωρό – «Γροθιά στο στομάχι» όσα μαθεύτηκαν
Δε, 31 Αυγ 2026 19:14
Καμπανάκι για τον καιρό τα επόμενα 24ωρα! Οι δύσκολες μέρες με καταιγίδες, κεραυνούς, χαλαζοπτώσεις
Δε, 31 Αυγ 2026 19:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.