Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ με τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το στοιχείο “κλειδί” που θα φέρει μεγάλη ανατροπή, αν επιβεβαιωθεί!

Δε, 1 Ιούν 2026 13:47

Ιούνιος: Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν “ανοίγει” την πόρτα της αφθονίας!

Δε, 1 Ιούν 2026 13:09

Καλαμάτα: Αυτή είναι η γυναίκα που ούρλιαζε για βοήθεια και βρήκε φρικτό τέλος από τον σύζυγό της!

Δε, 1 Ιούν 2026 13:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πανεπιστήμια: Πότε ανοίγουν – Τα μέτρα και πώς θα λειτουργήσουν

Κυ, 15 Αυγ 2021 12:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Κανονικά και δια ζώσης θα επαναλειτουργήσουν τα πανεπιστήμια από τον φετινό Σεπτέμβριο, με τους φοιτητές να επιστρέφουν στα έδρανα για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Δια ζώσης θα επαναλειτουργήσουν τα πανεπιστήμια από τον φετινό Σεπτέμβριο, με τους φοιτητές να επιστρέφουν στα έδρανα για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας των πανεπιστημίων, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι φοιτητές οφείλουν να προσέρχονται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα:

  • με πιστοποιητικό εμβολιασμού,
  • βεβαίωση παρελθούσας νόσησης από κορονοϊό (τελευταίου εξαμήνου) ή
  • βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα με ευθύνη του εργαζομένου.

Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται ότι τα σχολεία (η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση) θα ανοίξουν στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η αρχή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση θα γίνει με την επαναληπτική εξεταστική, η οποία ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, η εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί με τους ίδιους όρους που έγιναν τον Ιούνιο, δηλαδή κάθε ίδρυμα θα μπορεί να αποφασίζει για το ποια μαθήματα θα εξετάζονται διαδικτυακά και ποια με φυσική παρουσία.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που κάποιο πανεπιστήμιο επιλέξει τη δια ζώσης εξεταστική, τότε φοιτητές, μέλη ΔΕΠ και όσοι εμπλέκονται στην εξεταστική διαδικασία θα πρέπει να πραγματοποιούν self test και να προσέρχονται έχοντας αρνητικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Παιδείας αρμόδιος για τα ζητήματα ανώτατης εκπαίδευσης προανήγγειλε τη λειτουργία δομών για εμβολιασμούς φοιτητών, συμπληρώνοντας πως ειδικά στις σχολές Ιατρικής θα υπάρχουν μόνιμες δομές για τον εμβολιασμό των φοιτητών.

Πηγή ieidiseis

ανοίγουν Διάφορα λειτουργήσουν μέτρα πανεπιστήμια ποτέ
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ με τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το στοιχείο “κλειδί” που θα φέρει μεγάλη ανατροπή, αν επιβεβαιωθεί!
Δε, 1 Ιούν 2026 13:47
Ιούνιος: Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν “ανοίγει” την πόρτα της αφθονίας!
Δε, 1 Ιούν 2026 13:09
Καλαμάτα: Αυτή είναι η γυναίκα που ούρλιαζε για βοήθεια και βρήκε φρικτό τέλος από τον σύζυγό της!
Δε, 1 Ιούν 2026 13:05
Έκτακτο – Ελλάδα: Ανατριχιάζει η λεπτομέρεια της νέας γυναικοκτονίας, που έγινε γνωστή, πριν από λίγο!
Δε, 1 Ιούν 2026 10:15
Έκτακτο – Ελλάδα: Άγρια γυναικοκτονία! Ποιά είναι η άτυχη γυναίκα;
Δε, 1 Ιούν 2026 08:40
Δευτέρα, 1η Ιουνίου: Για 3 ζώδια δεν θα είναι απλά η πρώτη του μήνα! Θα ξεκινήσουν με μία μεγάλη νίκη!
Κυ, 31 Μάι 2026 23:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.