Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πασίγνωστα σοκολατάκια – “Να μην τα καταναλώσετε” – Είναι τα…

Πα, 5 Δεκ 2025 15:02

Σοκάρει ο 21χρονος γιος γνωστού ποδοσφαιριστή – “Δεν ξέρω πώς δεν π@@@@…πήρα 7 μπουκάλια…”

Πα, 5 Δεκ 2025 14:16

Πρώην βασίλισσα ομορφιάς κατηγορείται ότι σ@@@@@ το μωρό του συντρόφου της…

Πα, 5 Δεκ 2025 14:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Παύλιανη: Εφιαλτική η μεταφορά του 4χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση δέντρου – Έσκασε το λάστιχο του ασθενοφόρου και ο πατέρας…

Πα, 6 Σεπ 2024 22:30 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 4χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση δέντρου στην Παύλιανη, ενώ έπαιζε με τον αδελφό του. Ο Γολγοθάς, ωστόσο, του μικρού αγοριού συνέχισε και κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του 4χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση δέντρου στην Παύλιανη ενώ έπαιζε με τον αδελφό του. Το παιδί νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει το lamiareport, αν και βαριά τραυματισμένο, ο 4χρονος σώθηκε λόγω των άμεσων ενεργειών των υγειονομικών και του πατέρα του, παρά τα απρόοπτα κατά τη διακομιδή του.

Οδύσσεια η μεταφορά του στο Αγία Σοφία – Πώς σώθηκε
Η εφιαλτική διακομιδή ξεκίνησε με την πρώτη κλήση για ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας. Είχε κανονιστεί να συναντηθούν οι παραϊατρικοί με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πατέρας με το τραυματισμένο παιδί.

Κοντά στο ύψος της Οίτης, το ασθενοφόρο της Αμφίκλειας, στο οποίο επέβαινε και γιατρός του Κέντρου Υγείας, παρέλαβε το παιδί και έβαλε πορεία για το Νοσοκομείο Λαμίας.

Ξαφνικά όμως, στην ευθεία του δρόμου το ασθενοφόρο έπαθε λάστιχο, με τον οδηγό να καταφέρνει να το σταθεροποιήσει και να σταματήσει με ασφάλεια.

Αμέσως, ο μικρός επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του πατέρα, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να σπεύσει σε μετέπειτα σημείο. Τελικά ασθενοφόρο από τη Λαμία παρέλαβε το παιδί και έφτασαν στο νοσοκομείο της πόλης.

Λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού εξετάστηκε η πιθανότητα να χειρουργηθεί ο 4χρονος στη Λαμία, αλλά κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν και να τον διασωληνώσουν, εν αναμονή διακομιδής στο Παίδων Αγία Σοφία της Αθήνας.

Με δύο γιατρούς, έναν αναισθησιολόγο της ΜΕΘ και έναν νευροχειρουργό συνοδεία, το ασθενοφόρο ξεκίνησε και έφτασε λίγο μετά τις 02.00 στο Παίδων, με το παιδί να μεταφέρεται άμεσα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με το μέσο, η κατάστασή του εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη, καθώς έχει εισαχθεί στη ΜΕΘ.

– 4χρονου από ασθενοφόρου δέντρου. Διάφορα έσκασε εφιαλτική και λάστιχο μεταφορά πατέρας….. Παύλιανη: που πτώση σοβαρά το του Τραυματίστηκε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πασίγνωστα σοκολατάκια – “Να μην τα καταναλώσετε” – Είναι τα…
Πα, 5 Δεκ 2025 15:02
Σοκάρει ο 21χρονος γιος γνωστού ποδοσφαιριστή – “Δεν ξέρω πώς δεν π@@@@…πήρα 7 μπουκάλια…”
Πα, 5 Δεκ 2025 14:16
Πρώην βασίλισσα ομορφιάς κατηγορείται ότι σ@@@@@ το μωρό του συντρόφου της…
Πα, 5 Δεκ 2025 14:11
Aυτά είναι τα ζώδια που ταιριάζουν απόλuτα μεταξύ τους
Πα, 5 Δεκ 2025 12:53
Το σύμπαν αποφάσισε! Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά το 2026 στη…
Πα, 5 Δεκ 2025 12:38
Κακοκαιρία Byron: Μέτωπο καταιγίδων άνω των 800 χλμ., οι 12 περιοχές σε «βαθύ κόκκινο» – Αυτές θα “χτυπηθούν” τις επόμενες ώρες
Πα, 5 Δεκ 2025 12:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.