Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Λαύριο: Αυτός είναι ο 26χρονος που β@@@@ την άτυχη γυναίκα στην παραλία – Σοκάρει η περιγραφή της – “Με…”

Τε, 2 Ιούλ 2025 00:16

Τραγωδία συγκλονίζει την Κατερίνη – Τι συνέβη στο άτυχο κορίτσι – Νεκρή 14χρονη που…

Τρ, 1 Ιούλ 2025 22:23

Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά τώρα σε εργοστάσιο ξυλείας έξω από…

Τρ, 1 Ιούλ 2025 18:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέραμα – Κούγιας: Οι αστυνομικοί είναι φτωχά παιδιά.Οι ξεκίνησαν για να σκοτώσουν αστυνομικούς.

Δε, 25 Οκτ 2021 10:17 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροήν αντιμετωπίζουν οι Ρομά για τον τραυματισμό των επτά αστυνομικών που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα, σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, Αλέξη Κούγια.

Όπως είπε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, οι αστυνομικοί δεν είναι δολοφόνοι, δεν είναι κακοποιοί, αλλά παιδιά με σπουδές και ιδιαίτερη αγωγή. “Δεν είναι οι άνθρωποι που ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν πάμε να κλέψουμε, να σκοτώσουμε, να βιάσουμε. Είναι φτωχά παιδιά”, πρόσθεσε και σημείωσε ότι η διαδικασία κράτησής τους είναι επιβεβλημένη από τον νόμο.

 

“Έχουμε απέναντί μας και νεαρά παιδιά που κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους αφαιρέσει τη ζωή, τα οποία όμως ξεκινούν τη μέρα τους με διαφορετικό τρόπο, από κακή αγωγή, από κακές συνθήκες ζωής. Εκείνη την ημέρα, τα συγκεκριμένα παιδιά, έκαναν μια διακεκριμένη κλοπή. Δεν έχουμε μια τυχαία περίπτωση. Έχουμε την περίπτωση ατόμων που ξεκίνησαν να αφαιρέσουν τη ζωή αστυνομικών και αστυνομικούς που αμύνθηκαν για να σώσουν τη ζωή τους”, είπε ο κ. Κούγιας.

 

Σχετικά με το εάν ήταν ή όχι οπλισμένοι οι νεαροί, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε: “Όλοι λένε ότι ήταν άοπλα τα παιδιά. Ποιος το είπε; Εκείνος που έφυγε είναι σίγουρο ότι τα πήρε τα όπλα”.

Σε ερώτηση για το εάν πήραν εντολή να σταματήσουν την καταδίωξη οι αστυνομικοί ο κ. Κούγιας απάντησε ότι καμία τέτοια εντολή δεν πήραν. “Είναι κατηγορηματικοί ότι δεν άκουσαν κάτι τέτοιο”, είπε.

 

Για την ποσότητα των πυροβολισμών απάντησε ότι το ημιαυτόματο όπλο των αστυνομικών δικαιολογεί τις πολλές ριπές, ενώ εξήγησε ότι με 200 χλμ των ώρα είναι δύσκολο να σημαδέψει κανείς τα λάστιχα του αυτοκινήτου.

«Αστυνομικοί «Είναι αστυνομικούς! Κούγιας ξεκίνησαν παιδιά.Οι Πέραμα: σκοτώσουν Φτωχά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαύριο: Αυτός είναι ο 26χρονος που β@@@@ την άτυχη γυναίκα στην παραλία – Σοκάρει η περιγραφή της – “Με…”
Τε, 2 Ιούλ 2025 00:16
Τραγωδία συγκλονίζει την Κατερίνη – Τι συνέβη στο άτυχο κορίτσι – Νεκρή 14χρονη που…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 22:23
Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά τώρα σε εργοστάσιο ξυλείας έξω από…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 18:08
4 ζώδια που ο Ιούλιος θα τα αναγκάσει να αντιμετωπίσουν το κάρμα τους
Τρ, 1 Ιούλ 2025 15:58
Ντροπή και αίσχος σε επιχείρηση της Αττικής με πισίνα! Μ@@@@@ έβγαζε με το κινητό του…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 15:40
Χανιά: Ανείπωτη τραγωδία! Νεαρή γυναίκα διασκέδαζε μέσα σε νυχτερινό μαγαζί όταν…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 15:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.