Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…

Δε, 30 Μαρ 2026 01:02

Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”

Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36

Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;

Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Περικλής Λιανός: «Έγλειφαν πατόκορφα αυτούς που τώρα κατηγορούν. Λίγοι με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης»

Τρ, 21 Σεπ 2021 21:33 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Περικλής Λιανός.

 

Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το κίνημα metoo, αλλά και για τις καταγγελίας που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

«Ο πατέρας μου ήταν χασάπης, μου έλεγε δεν έχει παιχνίδι, μπες στο χασάπικο να δουλέψεις. Ο πατέρας μου ήθελε ή να γίνω κρεοπώλης ή να μου ανοίξει σούπερ μάρκετ. Προερχόμενος από μια οικογένεια που είχε οικονομική άνεση, δεν ξεκίνησα από το μηδέν, αλλά από το δέκα. Η χλιδή με ενοχλεί, αλλά θέλω να έχω οικονομική άνεση. Τη ζωή μου την πέρασα δουλεύοντας και διαβάζοντας. Δεν μου βγήκε η ανάγκη να έχω σύντροφο. Ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να γίνω πατέρας. Τι να το κάνω καλέ το παιδί;», είπε αρχικά ο Περικλής Λιανός.

 

 

«Λίγοι με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης»

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κακοποιητική συμπεριφορά μεταξύ ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου λέγοντας ότι, «Η καταγγελία τότε που δικάσαμε έναν συνάδελφο, ήταν γιατί χαστούκισε έναν ηθοποιό και ο ηθοποιός το κατήγγειλε. Κι εμείς τον καταδικάσαμε σε πρόστιμο και σε κάποια πράγματα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βγήκαν τώρα. Τώρα εξαντλείται ο ποινικός κώδικας. Καταλαβαίνεις ότι ήρθε για ένα χαστούκι. Κι εδώ άλλοι έδερναν ανηλεώς κάποιους. Κάποιοι κατηγορούνται για ειδεχθέστατα εγκλήματα, για απόπειρες βιασμού, για βιασμούς, για το ένα, για το άλλο».

 

Περικλής Λιανός: «Έγλειφαν πατόκορφα αυτούς που τώρα κατηγορούν»

Για τις καταγγελίας που αφορούσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη ο ίδιος δήλωσε ότι, «Λίγοι με τίμησαν και με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης. Αλλά κι εμείς οφείλαμε σε κάποιες συμπεριφορές εκρηκτικές να πούμε “όπα, σταμάτα”. Δεν το είπε κανείς. Δεν το έλεγε κανείς από τον παραγωγό μέχρι τον τελευταίο ηθοποιό. Κάποια ονόματα θα έπρεπε να το πουν. Γιατί δεν το είπε κανένας; Ο καθένας για άλλους λόγους».

 

«Όλοι έχουμε ευθύνη, αλλά όχι την ίδια, γιατί ξέραμε λίγο-πολύ. Άνθρωποι που έγλειφαν πατόκορφα αυτούς τους ανθρώπους και αυτούς που είναι προφυλακισμένοι, βγαίνουν τώρα και τους κατηγορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ», κατέληξε.

«Έγλειφαν αυτούς κατηγορούν. Λιανός Λίγοι όπως πατόκορφα Περικλής σεβάστηκαν Τώρα Φιλιππίδης:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…
Δε, 30 Μαρ 2026 01:02
Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”
Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36
Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Το κρέας σου βγαίνει σκληρό; – Το μυστικό που δεν σου είπε κανείς, αλλά το κάνουν όλοι οι σεφ ! – Μιλάμε “λουκούμι”
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:20
Θρίλερ με την κλοπή τόνων πασίγνωστης σοκολάτας – Κίνδυνος ελλείψεων στα ράφια, ενόψει Πάσχα
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:49
Άνοιξη: “Κόλαση” οι αλλεργίες! – Πώς να τις προλάβουμε και πώς να τις ξεχωρίσουμε; Το σημάδι για το αλλεργικό σοκ!
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.