Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πένθος στην ελληνική δημοσιογραφία – Πέθανε ο…

Πα, 2 Ιαν 2026 21:48

Ματωμένο ρεβεγιόν στην Ελβετία: Θρίλερ με τη 15χρονη Αλίκη Καλλέργη – Αυτή είναι όλη αλήθεια…

Πα, 2 Ιαν 2026 21:44

Αιτωλοακαρνανία: Αδιανόητο δράμα σε ελληνική οικογένεια – Απανωτά τα χτυπήματα – Πήγε στο πατρικό του σπίτι και…

Πα, 2 Ιαν 2026 19:28
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ποιος είναι ο δάσκαλος στο Ρουκ Ζουκ – Ο άνδρας πίσω από τη φωνή που διορθώνει τους παίκτες

Τε, 7 Φεβ 2024 17:55 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Tο Ρουκ Ζουκ, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, είναι ένα από τα πιο απολαυστικά και πετυχημένα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί αρκετά είναι ο “δάσκαλος” του παιχνιδιού, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο πλατό, ωστόσο η επιβλητική φωνή του διορθώνει καθημερινά τους παίκτες.

Ο δάσκαλος ήταν πάντα παρών σε όλες τις σεζόν του Ρουκ Ζουκ, από την εποχή μάλιστα που η εκπομπή προβαλλόταν στο Mega με τη Μαίρη Μηλιαρέση. Πρόκειται για τον Βασίλη Πανόπουλο, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα δάσκαλος στο επάγγελμα, αλλά και μουσικός.

Ποιος είναι ο Βασίλης Πανόπουλος
Ο Βασίλης Πανόπουλος γεννήθηκε στο Ψάρι της Κορινθίας. Είναι δάσκαλος και μουσικός. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία και είναι διδάκτωρ θεατρολογίας. Σήμερα είναι συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Όπως αναφέρει και στην προσωπική του σελίδα, συνέθεσε μουσική για έργα των Iάκωβου Καμπανέλλη, Μπέρτολτ Μπρεχτ, Άντον Τσέχοφ, Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, Γρηγόρη Ξενόπουλου και Δημήτρη Καπετανάκη. Επίσης, και για τραγωδίες του Ευριπίδη (Άλκηστις, Ορέστης) και του Αισχύλου (Πέρσες), που παρουσιάστηκαν και στο Διεθνές Φεστιβάλ της Αβινιόν (2011, 2012 και 2014). Παράλληλα έγραψε μουσική για το θέα­τρο για παιδιά σε έργα των Αριστοφάνη, Σαίξπηρ, Ευγένιου Τριβιζά, Στέλλας Μιχαηλίδου, Σοφίας Ζαραμπούκα και Φράνση Σταθάτου. Για τη μουσική του έχει λάβει βραβεία και διακρίσεις.

Εξέδωσε την ποιητική συλλογή ή εν παραλλήλω (Όμβρος 1985), τη μελέτη Η ποίηση στο δημοτικό σχολείο – όψις και μελοποιία (Νάκας 2005) και σε συνεργασία με τη Ζοζεφίνα Τζονάκα του Αριστοφάνη τον Πλούτο – Θεατρική διασκευή για ανήλικους θεατές (Αρμός 2018) και Αριστοφάνη Αχαρνείς – Θεατρική διασκευή για ανήλικους θεατές (Αρμός 2021). Επίσης συμμετείχε ως συγγραφέας στον συλλογικό τόμο Στη χώρα του Τοτώρα. Θέατρο για ανήλικους θεατές (Πατάκης 2010).

«Είναι «Ρουκ – άνδρας από Δάσκαλος διορθώνει Ζουκ» παίκτες πίσω Ποιος που στο τι τους φωνή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πένθος στην ελληνική δημοσιογραφία – Πέθανε ο…
Πα, 2 Ιαν 2026 21:48
Ματωμένο ρεβεγιόν στην Ελβετία: Θρίλερ με τη 15χρονη Αλίκη Καλλέργη – Αυτή είναι όλη αλήθεια…
Πα, 2 Ιαν 2026 21:44
Αιτωλοακαρνανία: Αδιανόητο δράμα σε ελληνική οικογένεια – Απανωτά τα χτυπήματα – Πήγε στο πατρικό του σπίτι και…
Πα, 2 Ιαν 2026 19:28
Φοβερό περιστατικό στη Λαμία! Πέθανε το αφεντικό του και ο σκύλος…
Πα, 2 Ιαν 2026 16:08
Καιρός: Έρχονται τρία ισχυρά ψυχρά επεισόδια μέσα τον Ιανουάριο – Τι θα γίνει με τα Θεοφάνια
Πα, 2 Ιαν 2026 16:05
Πότε θα δούμε την πρώτη πανσέληνο του 2026; Γιατί είναι μία σπάνια χρονιά;
Πα, 2 Ιαν 2026 16:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.