Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ποιος είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που ελέγχεται για υπεξαίρεση; – “Μακάρι, να μην τα έχει πιάσει…”

Πα, 6 Φεβ 2026 14:46

Τελείωσαν τα ψέματα! Τρία ζώδια που θα οικονομική “εκτόξευση” το επόμενο διάστημα

Πα, 6 Φεβ 2026 13:39

Ελλάδα: Νέα τραγωδία που σοκάρει! Νεκρή μετά από φωτιά σε ελληνικό εργοστάσιο!

Πα, 6 Φεβ 2026 12:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ποιος είναι ο δάσκαλος στο Ρουκ Ζουκ – Ο άνδρας πίσω από τη φωνή που διορθώνει τους παίκτες

Τε, 7 Φεβ 2024 17:55 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Tο Ρουκ Ζουκ, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, είναι ένα από τα πιο απολαυστικά και πετυχημένα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί αρκετά είναι ο “δάσκαλος” του παιχνιδιού, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο πλατό, ωστόσο η επιβλητική φωνή του διορθώνει καθημερινά τους παίκτες.

Ο δάσκαλος ήταν πάντα παρών σε όλες τις σεζόν του Ρουκ Ζουκ, από την εποχή μάλιστα που η εκπομπή προβαλλόταν στο Mega με τη Μαίρη Μηλιαρέση. Πρόκειται για τον Βασίλη Πανόπουλο, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα δάσκαλος στο επάγγελμα, αλλά και μουσικός.

Ποιος είναι ο Βασίλης Πανόπουλος
Ο Βασίλης Πανόπουλος γεννήθηκε στο Ψάρι της Κορινθίας. Είναι δάσκαλος και μουσικός. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία και είναι διδάκτωρ θεατρολογίας. Σήμερα είναι συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Όπως αναφέρει και στην προσωπική του σελίδα, συνέθεσε μουσική για έργα των Iάκωβου Καμπανέλλη, Μπέρτολτ Μπρεχτ, Άντον Τσέχοφ, Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, Γρηγόρη Ξενόπουλου και Δημήτρη Καπετανάκη. Επίσης, και για τραγωδίες του Ευριπίδη (Άλκηστις, Ορέστης) και του Αισχύλου (Πέρσες), που παρουσιάστηκαν και στο Διεθνές Φεστιβάλ της Αβινιόν (2011, 2012 και 2014). Παράλληλα έγραψε μουσική για το θέα­τρο για παιδιά σε έργα των Αριστοφάνη, Σαίξπηρ, Ευγένιου Τριβιζά, Στέλλας Μιχαηλίδου, Σοφίας Ζαραμπούκα και Φράνση Σταθάτου. Για τη μουσική του έχει λάβει βραβεία και διακρίσεις.

Εξέδωσε την ποιητική συλλογή ή εν παραλλήλω (Όμβρος 1985), τη μελέτη Η ποίηση στο δημοτικό σχολείο – όψις και μελοποιία (Νάκας 2005) και σε συνεργασία με τη Ζοζεφίνα Τζονάκα του Αριστοφάνη τον Πλούτο – Θεατρική διασκευή για ανήλικους θεατές (Αρμός 2018) και Αριστοφάνη Αχαρνείς – Θεατρική διασκευή για ανήλικους θεατές (Αρμός 2021). Επίσης συμμετείχε ως συγγραφέας στον συλλογικό τόμο Στη χώρα του Τοτώρα. Θέατρο για ανήλικους θεατές (Πατάκης 2010).

«Είναι «Ρουκ – άνδρας από Δάσκαλος διορθώνει Ζουκ» παίκτες πίσω Ποιος που στο τι τους φωνή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιος είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που ελέγχεται για υπεξαίρεση; – “Μακάρι, να μην τα έχει πιάσει…”
Πα, 6 Φεβ 2026 14:46
Τελείωσαν τα ψέματα! Τρία ζώδια που θα οικονομική “εκτόξευση” το επόμενο διάστημα
Πα, 6 Φεβ 2026 13:39
Ελλάδα: Νέα τραγωδία που σοκάρει! Νεκρή μετά από φωτιά σε ελληνικό εργοστάσιο!
Πα, 6 Φεβ 2026 12:59
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Αυτοί οι παράβατες θα πληρώνουν μέχρι και 40.000 ευρώ πρόστιμο
Πα, 6 Φεβ 2026 11:58
Τι είδε μια ασθενής όταν «πέθανε» για λίγα λεπτά – Τρομάζουν ακόμα και επιστήμονες…
Πα, 6 Φεβ 2026 09:40
Sos με τις συντάξεις το υπόλοιπο του 2026: Τις «σαρώνουν» και κάνουν μειώσεις – Ποιοι θα δουν λιγότερα χρήματα στους…
Πα, 6 Φεβ 2026 09:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.