Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Συναγερμός στη Σούδα! Εντοπίστηκε…

Δε, 2 Μαρ 2026 21:13

Ελλάδα – Θρίλερ σε εξέλιξη μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου! – Σκηνικό ταινίας τρόμου – Βρέθηκε μία…

Δε, 2 Μαρ 2026 21:08

Ο συνδυασμός αυτός στα ζευγάρια “σκοτώνει” – Αυτά είναι τα σημάδια, που δείχνουν, ότι δεν πρέπει ποτέ να είστε μαζί!

Δε, 2 Μαρ 2026 21:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού – Πού θα είναι πιο έντονο το νέο κύμα κακοκαιρίας

Πε, 16 Νοέ 2023 13:12 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σταδιακά θα αρχίσει να αλλάζει ο καιρός από αύριο Παρασκευή, 17/11, με κορύφωση το Σαββατοκύριακο, όπου η νέα κακοκαιρία θα φέρει βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEΝ, το Σάββατο οι βροχές και καταιγίδες θα είναι πιο εντονες προς την πλευρά του Αιγαίου με τα φαινόμενα αυτά να περνάνε σχετικά γρήγορα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να δοθεί «μεγάλη προσοχή στους παγερούς βοριάδες και το κρύο που θα φέρουν την Κυριακή και το πρωί της Δευτέρας».

Ειδικότερα, για σήμερα στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και περιορισμένες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια του νομού με την θερμοκρασία να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.
Στην Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν πρόσκαιρες συννεφιές, παροδικά αυξημένες, ενώ ο Βαρδάρης που επιμένει δημιουργεί το ψυχρό σκηνικό του καιρού, αλλά υποχωρεί από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της πόλης.

Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο αεροχείμαρρος που εμπόδιζε τις κακοκαιρίες να κατέβουν προς την χώρα μας, κάνει μια «κοιλιά» και φέρνει κρύο από την κεντρική Ευρώπη, βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.

Ο ψυχρός αυτός καιρός θα παραμείνει έως τη Δευτέρα το πρωί αλλά από το μεσημέρι και μετά η θερμοκρασία ανεβαίνει εκ νέου και επιστρέφουμε σε ανοιξιάτικο μοτίβο, κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη:


«Είναι – blog αλλαγή Έντονο έρχεται θα Καιρός καιρού. κακοκαιρίας Κλέαρχου κύμα μαρουσάκη Νέο πιο που προειδοποίηση ραγδαία το του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Συναγερμός στη Σούδα! Εντοπίστηκε…
Δε, 2 Μαρ 2026 21:13
Ελλάδα – Θρίλερ σε εξέλιξη μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου! – Σκηνικό ταινίας τρόμου – Βρέθηκε μία…
Δε, 2 Μαρ 2026 21:08
Ο συνδυασμός αυτός στα ζευγάρια “σκοτώνει” – Αυτά είναι τα σημάδια, που δείχνουν, ότι δεν πρέπει ποτέ να είστε μαζί!
Δε, 2 Μαρ 2026 21:05
Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες με αυτήν την κρέμα στο πρόσωπο και μειώνεται η αποτελεσματικότητά της
Δε, 2 Μαρ 2026 21:03
Πειραιάς: Τα τελευταία λόγια της 17χρονης, πριν την τραγωδία, τα ανατρέπουν όλα! Την άκουσαν να λέει…
Δε, 2 Μαρ 2026 17:18
Παγκόσμιος συναγερμός για Μέση Ανατολή! Ποιες χώρες στην Ευρώπη είναι…
Δε, 2 Μαρ 2026 17:14
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.