Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ζώδια – Καθαρά Δευτέρα: Αυτά τα ζώδια θα τσακωθούν στο Σαρακοστιανό τραπέζι – Έτοιμοι να κάνουν “μπαμ”

Δε, 23 Φεβ 2026 09:11

Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!

Δε, 23 Φεβ 2026 00:24

Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…

Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού – Πού θα είναι πιο έντονο το νέο κύμα κακοκαιρίας

Πε, 16 Νοέ 2023 13:12 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σταδιακά θα αρχίσει να αλλάζει ο καιρός από αύριο Παρασκευή, 17/11, με κορύφωση το Σαββατοκύριακο, όπου η νέα κακοκαιρία θα φέρει βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEΝ, το Σάββατο οι βροχές και καταιγίδες θα είναι πιο εντονες προς την πλευρά του Αιγαίου με τα φαινόμενα αυτά να περνάνε σχετικά γρήγορα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να δοθεί «μεγάλη προσοχή στους παγερούς βοριάδες και το κρύο που θα φέρουν την Κυριακή και το πρωί της Δευτέρας».

Ειδικότερα, για σήμερα στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και περιορισμένες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια του νομού με την θερμοκρασία να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.
Στην Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν πρόσκαιρες συννεφιές, παροδικά αυξημένες, ενώ ο Βαρδάρης που επιμένει δημιουργεί το ψυχρό σκηνικό του καιρού, αλλά υποχωρεί από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της πόλης.

Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο αεροχείμαρρος που εμπόδιζε τις κακοκαιρίες να κατέβουν προς την χώρα μας, κάνει μια «κοιλιά» και φέρνει κρύο από την κεντρική Ευρώπη, βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.

Ο ψυχρός αυτός καιρός θα παραμείνει έως τη Δευτέρα το πρωί αλλά από το μεσημέρι και μετά η θερμοκρασία ανεβαίνει εκ νέου και επιστρέφουμε σε ανοιξιάτικο μοτίβο, κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη:


«Είναι – blog αλλαγή Έντονο έρχεται θα Καιρός καιρού. κακοκαιρίας Κλέαρχου κύμα μαρουσάκη Νέο πιο που προειδοποίηση ραγδαία το του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια – Καθαρά Δευτέρα: Αυτά τα ζώδια θα τσακωθούν στο Σαρακοστιανό τραπέζι – Έτοιμοι να κάνουν “μπαμ”
Δε, 23 Φεβ 2026 09:11
Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!
Δε, 23 Φεβ 2026 00:24
Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…
Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51
Ίλιον: Απίστευτο περιστατικό! “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Γυναίκα λιποθύμισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης και ο διασώστης πήρε το μικρόφωνο και…(Βίντεο)
Κυ, 22 Φεβ 2026 22:05
Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57
Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.