Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…

Δε, 30 Μαρ 2026 01:02

Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”

Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36

Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;

Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φρίκη και αποτροπιασμός! Ο καταδικασμένος προπονητής της Ηλιούπολης στέλνει στον γιο του γράμματα που σοκάρουν – Τι του γράφει

Κυ, 2 Μαρ 2025 21:53 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για τον προπονητή τάε κβον ντο της Ηλιούπολης ο οποίος κατηγορήθηκε για βιασμό και παρενόχληση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών και φέρεται, σύμφωνα με καταγγελίες, τώρα να προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον 9χρονο γιο του, ακόμη και μέσα από τη φυλακή.

Ειδικότερα, ο 45χρονος προπονητής τάε κβον ντο από την Ηλιούπολη, που καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό για βιασμό και παρενόχληση τεσσάρων ανήλικων μαθητριών του και σήμερα βρίσκεται στη φυλακή και εκτίει την ποινή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Εξελίξεις τώρα” ο 45χρονος προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τον γιο του, στέλνοντάς του γράμματα.

Το γράμμα στον 9χρονο γιο του
Η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του καταγγέλλει μιλώντας αποκλειστικά στις “Εξελίξεις Τώρα” ότι ακόμη και μέσα από τη φυλακή ο άνθρωπος αυτός, επιδιώκει επικοινωνία με τον ανήλικο γιο του και του στέλνει γράμματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην παρούσα φάση το δικαστήριο έχει αποφανθεί και έχει απορρίψει το αίτημα του 45χρονου πατέρα να έχει επικοινωνία με το παιδί του. Ωστόσο ο προπονητής παρακούοντας την απόφαση του δικαστηρίου επιμένει να στέλνει γράμματα στο σχολείο στον 9χρονο.

Η μητέρα καταγγέλλει ότι το περιεχόμενο αυτών των γραμμάτων δεν είναι κατάλληλο και η εκπομπή του “Εξελίξεις τώρα” εξασφάλισε απόσπασμα από ένα γράμμα:

“Όταν θα έρθω θα σε πάρω μια τεράστια αγκαλιά και θα σε φάω ολόκληρο. Θα σε δαγκώσω παντού και θα σου φάω την κεφάλα σου. Θα σε γαργαλάω παντού κι όταν θα πάμε για νάνι θα σου τρίβω την πλατούλα σου και τα δαχτυλάκια στα ποδαράκια σου μέχρι να κοιμηθείς”.

Φοβάμαι για το παιδί μου, λέει η μητέρα
Η μητέρα μιλώντας στην Αναστασία Γιάμαλη ανέφερε ότι ο εφιάλτης της ξεκίνησε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπου μια μέρα την έσπρωξε και την παράτησε ο 45χρονος μόνη της για τρεις μέρες.

“Σήμερα φοβάμαι τα πάντα για το παιδί μου. Είμαστε συνέχεια με ψυχολόγους και θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το παιδί μου”, είπε η μητέρα του 9χρονου.

Η 39χρονη μητέρα καταλήγοντας θέλησε να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα σε ανθρώπους που περνάνε καταστάσεις σαν την ίδια: “Να μιλάτε, να μην φοβάστε, πρέπει να είμαστε δυνατοί”.

Η Χριστίνα Αντωνοπούλου, η δικηγόρος της 39χρονης μητέρας, καταγγέλλει ότι η εντολέας της έχει υποστεί βάναυση κακοποίηση, μεγάλη οικονομική δυσπραγία και ψυχολογική βία.

Η δικηγόρος της ανάφερε ότι το παιδί ερωτήθηκε από παιδοψυχίατρο αν θέλει να έχει επικοινωνία με τον πατέρα και απάντησε ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του.

Δείτε το βίντεο – Νέα καταγγελία για τον προπονητή της Ηλιούπολης – Σοκάρουν τα γράμματα στο γιο του


– αποτροπιασμός αστυνομικά γιο γράμματα Γράφει Ηλιούπολης και καταδικασμένος που Προπονητής Σοκάρουν στέλνει στον της τι του Φρίκη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…
Δε, 30 Μαρ 2026 01:02
Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”
Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36
Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Το κρέας σου βγαίνει σκληρό; – Το μυστικό που δεν σου είπε κανείς, αλλά το κάνουν όλοι οι σεφ ! – Μιλάμε “λουκούμι”
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:20
Θρίλερ με την κλοπή τόνων πασίγνωστης σοκολάτας – Κίνδυνος ελλείψεων στα ράφια, ενόψει Πάσχα
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:49
Άνοιξη: “Κόλαση” οι αλλεργίες! – Πώς να τις προλάβουμε και πώς να τις ξεχωρίσουμε; Το σημάδι για το αλλεργικό σοκ!
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.