Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη στα Πετράλωνα – Παιδιά υπέφεραν από τον πατέρα – “τέρας και τη μητέρα τους – Αισχρά όσα τα έβαζαν να κάνουν

Δε, 24 Νοέ 2025 14:04

Τα τρία πιο τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου – Η χρονιά τελειώνει με τον καλύτερο τρόπo

Δε, 24 Νοέ 2025 12:06

Σοκ στη Σερβία! – Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Έλληνας που…

Δε, 24 Νοέ 2025 10:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πρώτη γυναικοκτονία 2025: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για την άτυχη Ευγενία – “Ήταν μία ζωντανή ψυχή κλεισμένη σε…”

Κυ, 5 Ιαν 2025 17:25 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα σοβαρά τραύματα που προκλήθηκαν, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύντροφό της, στέρησαν τη ζωή στην άτυχη Ευγενία. Η 40χρονη γυναίκα αποτελεί το πρώτο θύμα ενδοοικογενειακής βίας του 2025, το οποίο πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή, το μένος του ανθρώπου που αποφάσισε να πορευτεί μαζί στη ζωή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Ξάνθη, όπου η Ευγενία, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, εργαζόταν ως σερβιτόρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κακοποιητική συμπεριφορά ξεκίνησε λίγες εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους. Στις 23 Οκτωβρίου, η 40χρονη βρέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Κομοτηνής με τραύματα που ο σύντροφός της προσπάθησε να δικαιολογήσει, λέγοντας ότι έπεσε σε τρύπα στον δρόμο.

Η ιατροδικαστική εξέταση, όμως, αποκάλυψε την αλήθεια. Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης δήλωσε: «Είχε σπασμένο λαιμό και δεν ήταν από πτώση, αλλά από χτύπημα. Το κορίτσι κλωτσήθηκε με το πόδι. Υπήρχαν πληγές σε όλο του το σώμα. Είδαμε ότι υπήρχαν και άλλα χτυπήματα και γι‘ αυτό κάλεσα την αστυνομία και είπα ότι δεν ήταν η πτώση στο κανάλι», δήλωσε ο ιατροδικαστής καθηγητής Παύλος Παυλίδης, σύμφωνα με το xronos.gr.

Ο 42χρονος άντρας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πέντε κακουργήματα, μεταξύ των οποίων και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Παρά τους ισχυρισμούς του, οι αρχές τον έκριναν προφυλακιστέο.

H 40χρονη εδώ και δύο μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Βουλγαρίας, όπου της είχαν τοποθετήσει ακόμα και σίδερα στο κρανίο, για να μην κινείται.

«Ήταν μια ζωντανή ψυχή, κλεισμένη σε ένα νεκρό σώμα που από μόνο του δεν μπορούσε να εκτελέσει ζωτικές λειτουργίες όπως αναπνοή, φαγητό, νερό και οτιδήποτε άλλο», δήλωσε η αδερφή της.

Δείτε το βίντεο – Έφυγε από τη ζωή η 40χρονη Ευγενία – Είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από το σύντροφό της


– “Ήταν 2025 αστυνομικά άτυχη για γυναικοκτονία Ευγενία ζωντανή ιατροδικαστικό κλεισμένη μια πόρισμα πρώτη σε…” Σοκάρει την το ψυχή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη στα Πετράλωνα – Παιδιά υπέφεραν από τον πατέρα – “τέρας και τη μητέρα τους – Αισχρά όσα τα έβαζαν να κάνουν
Δε, 24 Νοέ 2025 14:04
Τα τρία πιο τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου – Η χρονιά τελειώνει με τον καλύτερο τρόπo
Δε, 24 Νοέ 2025 12:06
Σοκ στη Σερβία! – Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Έλληνας που…
Δε, 24 Νοέ 2025 10:52
Θλίψη στους ηθοποιούς! Πέθανε, λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του, ο γνωστός ηθοποιός…
Δε, 24 Νοέ 2025 10:48
Σοκαριστικό ατύχημα για τον Σάκη Ρουβά – “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Έπεσε από τη σκηνή (Βίντεο)
Δε, 24 Νοέ 2025 10:12
Στο νοσοκομείο η Μαρέβα Μητσοτάκη – Τι συνέβη
Δε, 24 Νοέ 2025 10:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.