Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουνίου: Αυτά τα 4 ζώδια κάνουν κίνηση ματ και αποκαλύπτουν αλήθειες – Η διαίσθηση τους βγαίνει αληθινή

Τρ, 23 Ιούν 2026 23:04

Μυτιλήνη: Η τραγική είδηση για την 36χρονη γιατρό που “λυγισε” το νησί

Τρ, 23 Ιούν 2026 22:54

Προσοχή πού θα κολυμπήσετε: Αυτές είναι οι 29 ακατάλληλες παραλίες της Αττικής για φέτος

Τρ, 23 Ιούν 2026 22:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πρώτη γυναικοκτονία 2025: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για την άτυχη Ευγενία – “Ήταν μία ζωντανή ψυχή κλεισμένη σε…”

Κυ, 5 Ιαν 2025 17:25 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα σοβαρά τραύματα που προκλήθηκαν, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύντροφό της, στέρησαν τη ζωή στην άτυχη Ευγενία. Η 40χρονη γυναίκα αποτελεί το πρώτο θύμα ενδοοικογενειακής βίας του 2025, το οποίο πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή, το μένος του ανθρώπου που αποφάσισε να πορευτεί μαζί στη ζωή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Ξάνθη, όπου η Ευγενία, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, εργαζόταν ως σερβιτόρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κακοποιητική συμπεριφορά ξεκίνησε λίγες εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους. Στις 23 Οκτωβρίου, η 40χρονη βρέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Κομοτηνής με τραύματα που ο σύντροφός της προσπάθησε να δικαιολογήσει, λέγοντας ότι έπεσε σε τρύπα στον δρόμο.

Η ιατροδικαστική εξέταση, όμως, αποκάλυψε την αλήθεια. Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης δήλωσε: «Είχε σπασμένο λαιμό και δεν ήταν από πτώση, αλλά από χτύπημα. Το κορίτσι κλωτσήθηκε με το πόδι. Υπήρχαν πληγές σε όλο του το σώμα. Είδαμε ότι υπήρχαν και άλλα χτυπήματα και γι‘ αυτό κάλεσα την αστυνομία και είπα ότι δεν ήταν η πτώση στο κανάλι», δήλωσε ο ιατροδικαστής καθηγητής Παύλος Παυλίδης, σύμφωνα με το xronos.gr.

Ο 42χρονος άντρας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πέντε κακουργήματα, μεταξύ των οποίων και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Παρά τους ισχυρισμούς του, οι αρχές τον έκριναν προφυλακιστέο.

H 40χρονη εδώ και δύο μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Βουλγαρίας, όπου της είχαν τοποθετήσει ακόμα και σίδερα στο κρανίο, για να μην κινείται.

«Ήταν μια ζωντανή ψυχή, κλεισμένη σε ένα νεκρό σώμα που από μόνο του δεν μπορούσε να εκτελέσει ζωτικές λειτουργίες όπως αναπνοή, φαγητό, νερό και οτιδήποτε άλλο», δήλωσε η αδερφή της.

Δείτε το βίντεο – Έφυγε από τη ζωή η 40χρονη Ευγενία – Είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από το σύντροφό της


– “Ήταν 2025 αστυνομικά άτυχη για γυναικοκτονία Ευγενία ζωντανή ιατροδικαστικό κλεισμένη μια πόρισμα πρώτη σε…” Σοκάρει την το ψυχή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη, 24 Ιουνίου: Αυτά τα 4 ζώδια κάνουν κίνηση ματ και αποκαλύπτουν αλήθειες – Η διαίσθηση τους βγαίνει αληθινή
Τρ, 23 Ιούν 2026 23:04
Μυτιλήνη: Η τραγική είδηση για την 36χρονη γιατρό που “λυγισε” το νησί
Τρ, 23 Ιούν 2026 22:54
Προσοχή πού θα κολυμπήσετε: Αυτές είναι οι 29 ακατάλληλες παραλίες της Αττικής για φέτος
Τρ, 23 Ιούν 2026 22:44
Διπλός σεισμός στη χώρα – Αισθητός στην Αττική
Τρ, 23 Ιούν 2026 22:33
Συντάξεις: Έρχονται μόνιμες αυξήσεις; – Ποιοι θα ωφεληθούν; – Τι αλλάζει στο μόνιμο επίδομα συνταξιούχων;
Τρ, 23 Ιούν 2026 18:21
Το λάθος που κάνουμε όλοι στο πλυντήριο και τα ρούχα δεν μυρίζουν φρεσκάδα
Τρ, 23 Ιούν 2026 16:26
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.