Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα – Έκτακτο: Άγριο έγκλημα, πριν από λίγο

Τρ, 4 Αυγ 2026 14:28

Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που σκοτώθηκε – Η αποκάλυψη για τη μοιραία σύμπτωση τη μέρα της τραγωδίας

Τρ, 4 Αυγ 2026 13:07

Ανατροπή με τα γέλια της Σιαμπάνου στα καμένα – Αυτός είναι ο λόγος που η ρεπόρτερ γελούσε στον “αέρα” – “Θα το βγάλω σε βίντεο”

Τρ, 4 Αυγ 2026 11:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοβαρό περιστατικό στον αέρα – Πτήση δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της – 300 επιβάτες…

Δε, 10 Μαρ 2025 21:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι 300 επιβάτες μίας πτήσης της Air India από το Σικάγο προς το Δελχί, καθώς αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν δέκα ώρες, χωρίς να φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους, και μάλιστα ενώ στο αεροπλάνο λειτουργούσε μόνο μία από τις 12 τουαλέτες.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (05.03.25) όταν το Boeing 777-300ER της πτήσης AI126, που απογειώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare, αναγκάστηκε να επιστρέψει μετά από πέντε ώρες πτήσης και ενώ ήταν στη μέση της διαδρομής, καθώς «μπλόκαραν» οι 11 από τις 12 τουαλέτες.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η μόνη τουαλέτα που λειτουργούσε ήταν αυτή που βρισκόταν στην business class, με αποτέλεσμα εκατοντάδες επιβάτες της οικονομικής θέσης να μην έχουν για ώρες πρόσβαση σε αποχωρητήριο.

Μετά την αναγκαστική προσγείωση στο Σικάγο, οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία και τους δόθηκε η δυνατότητα επανέκδοσης εισιτηρίων ή πλήρους επιστροφής χρημάτων.

Ωστόσο, κάποιοι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν για τη δυσκολία στην αποζημίωσή τους, όπως ένας ταξιδιώτης που είχε χρησιμοποιήσει μίλια για να κλείσει εισιτήριο πρώτης θέσης για τον ξάδερφό του.

Η αιτία της βλάβης φέρεται να ήταν η ρίψη υφασμάτων και πλαστικών αντικειμένων στις τουαλέτες, που προκάλεσαν πρόβλημα στον σωλήνα απορριμμάτων του αεροπλάνου, σύμφωνα με το NDTV.

Πλάνα από το εσωτερικό του Boeing δείχνουν επιβάτες συγκεντρωμένους γύρω από μία αεροσυνοδό, η οποία προσπαθούσε να τους εξηγήσει την κατάσταση.

Η Air India περιόρισε τη σοβαρότητα του περιστατικού, αναφέροντας μόνο «τεχνικό ζήτημα» ως αιτία της αναγκαστικής επιστροφής. Παράλληλα, ο ειδικός σε θέματα αεροπορίας Mark Martin σχολίασε ότι μία τέτοια έκταση βλάβης είναι «σχεδόν αδύνατη», εκτός εάν υπήρξε σοβαρή μηχανική αστοχία.

«αέρα» «Δεν «Έφτασε, – 300 Διάφορα επιβάτες… περιστατικό ποτέ προορισμό πτήση Σοβαρό στον της
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα – Έκτακτο: Άγριο έγκλημα, πριν από λίγο
Τρ, 4 Αυγ 2026 14:28
Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που σκοτώθηκε – Η αποκάλυψη για τη μοιραία σύμπτωση τη μέρα της τραγωδίας
Τρ, 4 Αυγ 2026 13:07
Ανατροπή με τα γέλια της Σιαμπάνου στα καμένα – Αυτός είναι ο λόγος που η ρεπόρτερ γελούσε στον “αέρα” – “Θα το βγάλω σε βίντεο”
Τρ, 4 Αυγ 2026 11:44
Θάνατος διασώστριας: Αντίστροφη μέτρηση, σήμερα, για τον 41χρονο στη Σύρο
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:43
Πέθανε στον ύπνο του διεθνούς φήμης αθλητής – Σοκ τα ξημερώματα με την ανάρτηση
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:39
Συντάξεις: Νέα πληρωμή αναδρομικών – Χιλιάδες συνταξιούχοι οι δικαιούχοι
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.